Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai tas ir piedienīgi

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Man ir 27 gadi, vasarā plānoju vilkt īsus džinsa šortiņus. Nu ne gluži tādus, kas atsedz dibena bulciņas, bet īsus kā mini. Ir tādi vairāki, patīk šis apģērba gabals. Velku kopā ar vai nu augstpapēžu kurpēm (visbiežāk) vai kedām.
https://www.forever21.com/eu/shop/catalog/product/f21/bottom_shorts-denim/2000274883
Kājas normālas, nav resnas, drīzāk tievas, ikdienā eju uz sporta zāli. Bet mana draudzene vienaudze saka, ka šis nu ir vecums, kad jāizbeidz skraidīt apkārt šortiņos. Jāvelk kleitas, svārki, šorti, kas krietni nosedz dibenu, un kuru maliņa sniedzas gandrīz līdz celim vai celim. Šortiņi jāatstāj pusaudzēm un 20 gadniecēm. Es it kā piekrītu un it kā nepiekrītu. Tagad aizdomājos - vai tas, ka gribu vilkt īsus šortus 27 gados, norāda, ka es īsti neapzinos savu vecumu un tajā pieļaujamās normas? Man ir brīvais darba laiks, katru dienu uz darbu neeju, šortus domāju vilkt ikdienā, staigājot pa Rīgu, braukājot apkārt ar mašīnu, risinot darba jautājumus neformālā gaisotnē, ejot uz kino, satiekoties ar draudzenēm, apmeklējot zobārstu, kosmetologu, tusiņu utt. Ja ir oficiālāki pasākumi, protams, apģērbjos formālāk.
Jāpiebilst, ka manai draudzenei ar augumu viss ok, vienkārši tāda ir viņas nostāja - mūsu vecumā vilkt īsus džinsa šortus ir visai nepiedienīgi. Kā jums šķiet?
17.02.2019 14:15 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Atbildot uz diskusijas jautājumu, protams, ka 27 gadi nav tas vecums, kad jāsāk domāt par savas garderobes ierobežošanu.
Bet par šortiem kā tādiem - man šis apģērba gabals ne pārāk patīk jo šķiet ļoti nepraktisks (auksti, bet ar zeķubiksēm izskatās, subjektīvi - stulbi, plikas ciskas līp pie ādas dīvāniem un berzējas pret auduma) un tāds nenopietns, neformāls. Man pašai ir pāris īsi džinsa šorti (esmu vecāka par autori :-D ) vieni pat tādi kas atsedz dibenvaigus (s) bet tos velku tikai tad kad ir iespēja iesauļoties un nekur baigi nesēdēt, ja nu vienīgi uz lāviņas vai pludmales bārā. Noteikti ne pie ārsta vai uz veikalu. Jau vidusskolas laikā man likās ka tizli izskatās, ka klasesbiedri uz skolu velk šortus, tā kā ar vecumu manā uztverē tur nav sakara. Bet tie gandrīz līdz celim izskatās vēl sliktāk nekā īsie, tāpēc balsoju par īsiem labāk :-D
Mūsdienās vēl restorānos, pat kūrortos, nelaiž iekšā vīriešus iešļūcenēs un šortos, jo tas nav pieklājīgi, sievietes var vilkt visu :-)
18.02.2019 23:09 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Labi. Taisīšu sociālo eksperimentu. Visu vasaru ik pārdienas nesāšu šortus, un krāšu "wooohuhuhuuu" izsaucienus, atlikušajās dienās vilkšu kostīmiņu un krāšu "wow" skatienus. Augusta beigās visu summēšu un dalīšos ar jums rezultātos.

:-D:-D
Tikai gādā tos šortus labi īsus. Ja vaidziņš nespīd, pat pieliecoties, tad nekā :-P
18.02.2019 23:12 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Bet par šortiem kā tādiem - man šis apģērba gabals ne pārāk patīk jo šķiet ļoti nepraktisks (auksti, bet ar zeķubiksēm izskatās, subjektīvi - stulbi, plikas ciskas līp pie ādas dīvāniem un berzējas pret auduma) un tāds nenopietns, neformāls.

+++
Pēc skata ļoti patīk īsie džinsu šorti, bet lai kā censtos - nevaru tos ikdienai pielāgot :-D Pagaidām vienīgais "praktiskais" pielietojums džinsu šortiem ir atrasts ziemā kā mājas apģērbs - pie vilnas "zābaciņiem", vīra baikas un "pārkurinātas" mājas - piestāv :-D:-D
18.02.2019 23:20 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Ha, Londa9 jau pat tematiska profila bilde :)
Bet kādēļ sieviete varētu gribēt īpaši izcelt savu ķermeni ļoti ikdienišķos scenārijos, to jau ir grūtāk saprast. Jo pārsvarā taču sievietēm nepatīk, ka uz ielām piesienas nepazīstami vīrieši u.tml.

Jo gribas!! Reāli - patīk pašai kā izskatās!!! Arī mikriņā 80gadīgs opis var piesieties, jo Tu pasmaidīji un pateici paldies (ziemā, šallē līdz ausīm un ķermenis kā kokonā ietīts, bet visa bēda ir skaistā smaidā un acu skatienā)..(t)
19.02.2019 08:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nav tā, ka speciāli piedomāju pie vecuma.. bet 16 gados biežāk vilku šortus nekā šobaltdien. Tagad tikpat kā vispār tos nevelku.
Šortus var valkāt visi.. tikai jāatceras, ka estētiskāk izskatīsies, ja kājas ir glītas..
19.02.2019 09:18 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Man šķiet, ka nav tāda vecuma, kad viss, šortus vairs vilkt nevar! Drīzāk ir vietas un laiks, kur/kad šortus vilkt nevajadzētu! Londas ieliktos šortus noteikti nevilktu uz darba neformālām tikšanām, principā jebkur, kas saistīts ar profesionālo darbību, jo nu tomēr piekrītat, tas ko tu velc mugurā, veido daļu priekšstata par tevi! Visur citur, aber lūdzu, kaut vai tādus, kur dibena vaigi spīd laukā!
Personīgi es tādus nevalkāju, neesmu atradusi tādus, kas šķiet ērti un izskatās labi. Toties man ir vairāki auduma šorti, kas ir ļoti laba alternatīva. Tāpat kā piekrītu, ka ne visām sievietēm gribas atsegt savu ķermeni citu apskatei, arī vasarā. Ir tik daudz brīnišķīgu alternatīvu, kā izskatīties sievišķīgi nevelkot īsus šortus.

Ja nu tomēr gribas tos šortus, šie varianti šķiet laba alternatīva (arī darba vidē, kas visticamāk saistīts ar kādu mākslinieciskāku nozari):
https://i.pinimg.com/564x/be/31/57/be315756264679ba18b8d5ab3b3143b6.jpg
https://i.pinimg.com/564x/31/d0/2e/31d02eaddab429d889b5aae3ffbaf56c.jpg
19.02.2019 10:27 |

Reitings 511
Reģ: 13.06.2015
Neuzskatu, ka 27 gadi ir vecums, kad jāsāk tīties garos paltrakos. Ja figūra atļauj, tad neredzu problēmu šortiem, tiesa noteikti ne jebkādās ar darbu saistītās, arī neformālās,darīšanās. Tos, kur dibens krīt ārā, manuprāt, labāk atstāt pludmalei, pārējos var arī citviet, bet es patiešām vēl neesmu redzējusi kombināciju īsi šorti+augstpapēdenes, kas izskatītos skaisti un gaumīgi. Lielākajā daļā šādu redzēto gadījumu izskatās nu tā, ne pārāk gaumīgi.. (nesaku, ka tas ir tavs gadījums). Manuprāt, īsie šorti izskatās vislabāk ar sandalēm un kedveidīgajiem apaviem, te viena meitene iepriekšējā lapā bija ielikusi foršus variantus.
19.02.2019 11:25 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Bet mana draudzene vienaudze saka, ka šis nu ir vecums, kad jāizbeidz skraidīt apkārt šortiņos.

Tad nu gan vecums! Saprastu, ja tā pateiktu kādai 60 gadīgai kundzei vai tiešām kam aprises neļauj to. Sievietēm ir arī garie šorti? Laikam man labāk nezināt :D
Mierīgi var vilkt, bet ne risinot darba jautājumus, t.sk., neformālā gaisotnē.
19.02.2019 21:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)