Tad nu tā. Šeit meklēju kādu līdzīgu stāstu un pieredzi nevis ārsta slēdzienu. :-|
Viss sākās pēc Jaunā gada, kad biju neatbilstoši apģērbta pāris reizes ārā uz pāris minūtēm, no mašīnas uz iekštelpu. Tad nu pēc kādas dienas divām jutu diskomfortu, par sāpēm gluži to nenosaukšu, muguras sānu lejasdaļā. Uzreiz nodomāju...skaidrs nieres būšu apsaldējusi.
Tad sekoja diskomforts pēc urinēšanas, pat ļāga nevaru apskaidrot kā tieši izpaudās. Pēc pāris dienām velkošas sāpes vēdera lejasdaļā , tā kā uz mēnešreizēm un +vēl izdalijumi tādi kādi nav bijuši.
Atmetu domu par nieru apsaldēšanu, lasiju netā un sapratu , ka varētu būt urinceļu iekaisums. Uzreiz zvans ģimenes ārstei , jā saka ka tā tas varētu būt, pieņemt pašlaik mani nevar izraksta antibiotikas kas palīdzētu gan iekaisumiem gan pa ginekoloģisko līniju.
Bēeeet palasot netā vairāk visi simptomi arī atbilst gonorejai. Biju šokā jo domāju kā gan es to varēju dabūt, ja man ir viens partneris ar kuru dien dienā esmu kopā 1.5 mēnesi un ja no viņa būtu ko noķērusi tad jau tas būtu izpaydies attiecību sākumā nevis tagad pēc mēneša un vairāk.
Ir pieraksts pie ginekoloģes, bet nu tagad vairs nezinu ja dzeru antibiotikas vai maz man ko tur pateikts. Un kā tas notiek, vai pie ginekoloģes var pieteikties uz vispārējām analīzēm, tas teikt taisīt analīzes par visām iespējamām slimībām lai pārliecinātos vai to nav. Un cik tas izmaksātu, ņemot vērā ja vizīte ir 4.50.
Varbūt kādai ir bijis kas līdzīgs? :-/
Esmu vispār apjukusi , jo līdz šim ir bijusi tikai piena sēnīte, kas ir pavisam normāli, bet tagad nezinu.