Tastastas @ 17.04.2026 12:48Es noteikti iemīlējos tajā netīrajā tašā. Izskatās tiešām bombiski.
Šī bilde ir ar smakuTastastas @ 17.04.2026 12:48Es noteikti iemīlējos tajā netīrajā tašā. Izskatās tiešām bombiski.
smūtijs @ 17.04.2026 12:55
Tā ir, kad cilvēks, kurš nespēj rūpēties par apģērbu un visu pārējo izdomā nēsāt gaišas lietas.
Tā kafijas aplietā, bet pēc izskata apčurātā taša tiešām labi parāda un reklamē biznesa čību un veikalu pasaulei. 😁
Wtfvienkarši @ 17.04.2026 14:24Ārprāts, viņai ir izdoma uz drāmu un pārspīlēšanu nav robežu. Braukt pa kaut kādu bāni/talbraucēju un ceļošanas ceļu un spriest kā izbraukājusi visu Itāliju - cenu kāpums.. ne nu hallo. 😆 vēl tuktuki un Monsteris noteikti ir apliecinājums cenu kāpumam. 😆😆 Bet nu viņas stulbums uzlabo manu dienu.
Nekur nav minēts, ka būs, bet tāda bilde un storijā teksts par jaunu sadarbību un jaunu produktu, liek domāt, ka tomēr būs Elyndi saldējums. :Dsmūtijs @ 17.04.2026 09:40
Ieraudzīju bildi TG. Es negaidīju, ka šī saldējuma firma nolaidīsies tik zemu. 😒
Elīnai vērtīgākais esot laiks. Sanāk, ka tikai Elīnas laiks ir vērtīgs, bet citu nē? Kā var 28 gados būt tāda augstprātība un necieņa pret apkārtējiem?KatyB @ 17.04.2026 14:12
Vēl stulbāk likās ka visam busiņam bija jāsēž un jāgaida kamēr viņa to lupatu safilmēs, jo esot spītīga, ne elin to sauc par stulbumu nevis spītību. Būtu es tajā busiņā teiktu šoferim lai brauc prom vai arī veltītu tai sušķei pāris skarbākus vārdus. Kauns ka tādi klauni ceļo apkārt un aplamo Latvijas vārdu.
smūtijs @ 17.04.2026 14:34
un viņa vēl jautā, lai sekotāji paskaidro, kāpēc cenas ir pakāpušās 😁viņa ir totāli atrauta no realitātes.
CallMeAnnika @ 17.04.2026 15:10Nekur nav minēts, ka būs, bet tāda bilde un storijā teksts par jaunu sadarbību un jaunu produktu, liek domāt, ka tomēr būs Elyndi saldējums. :D
smūtijs @ 17.04.2026 18:46
Zemnieku saldējums instagramā ielika Elīnas storiju, ka būšot Elydi saldējums 😔
Tā kā viņi ceļ cenas arī tad, kad nav nekāda krīze, tad Elīna nav informēta. :D Kāpēc tad paši ir pacēluši bikšu cenas gandrīz x3 pēdējā gada laikā? :DGudralapsa @ 17.04.2026 14:33Es ar triecos uz šejieni, jo man kārtējo reiz atkārās žoklis par viņas stulbumu 🤣 aaaaaa! Likt gaidīt busam un vēl prasīt čatam - a ko bulka tik dārga? Wot tāda uzņēmēja, psc! Laikam NEKO nezin un atkal viņai neviens nepateica, ka tuvojas enerģētikas krīze! Gan jau būs šokā nenormālā pēc dažām stundām, uzzinot ka arī viņu bāzes ceļ cenu un ko tik vēl ne 😆 kādā būrī viņa dzīvo, ka domā ka uz viņu nekas pasaulē notiekošais neattiecas?
Tastastas @ 17.04.2026 21:19
Tikko tieši veikalā gāju gar saldējumu plauktu un viņiem ir garšīgs olu liķiera saldējums. Bet, tā kā tas Zemnieku saldējums pats ir Didrihsoniem piedāvājis taisīt viņu saldējumu (vismaz tā Elīna ar Nauri stāsta), tad man jebkāda interese par šo uzņēmumu un viņu produktiem ir zudusi.
Sadarbība atspoguļo uzņēmuma vērtības.Kristena214 @ 17.04.2026 23:15
Nopietni? Jūs vairs nepirksiet viņu saldējumu tikai tāpēc, ka ir sadarbība ar Elīnu?
Tas ir kaut kas neticams. Pie kā saldējums vainīgs?! 😅
Everests @ 17.04.2026 22:59Ak Dievs, tā kura pārvalda jauno ietekmeles kontu - lūdzu pārtrauc. Tie MI video ir kaut kas briesmīgs, mūzika ko pieliek storijos, pilnība briesmīgi un vispār vaibs, ka kaut kāda 12 gadniece tur visu liek. 😶🌫️😶🌫️😶🌫️
Kristena214 @ 17.04.2026 23:15
Nopietni? Jūs vairs nepirksiet viņu saldējumu tikai tāpēc, ka ir sadarbība ar Elīnu?
Tas ir kaut kas neticams. Pie kā saldējums vainīgs?! 😅
Everests @ 17.04.2026 22:59Ak Dievs, tā kura pārvalda jauno ietekmeles kontu - lūdzu pārtrauc. Tie MI video ir kaut kas briesmīgs, mūzika ko pieliek storijos, pilnība briesmīgi un vispār vaibs, ka kaut kāda 12 gadniece tur visu liek. 😶🌫️😶🌫️😶🌫️