pradacandy @ 09.04.2026 21:12Naurim tās sejas izteiksmes un mēle sporta zālē ir dīvainas 🤨
Kārtējo reizi Didra neko nezināja, tikai pēc 3 gadiem pielēca ko Limbažu ārsts teica.
Malacis, Elīna. Vismaz šo ir iemācījusies pastastīt, bet vai pielietos? 99,9%, ka nē.IceCream @ 09.04.2026 13:18Sapratāt, Didra mums visu izskaidroja sarunvalodā 😀 Savādāk jau mums reproduktīvās veselības ģēniju nesaprast.
Viņa stāsta, ka viņai esot kritiski zems LH hormons, un to ražo hormons smadzenēs. Visticamāk tāpēc arī sūta uz MR.krmmm @ 09.04.2026 18:35Tas brīdis, kad labāk šķied naudu magnētiskajā rezonansē (pie tam zinot, ka viņa ir skopa), nevis pieņemies svarā. Tak stabili viņai smadzenes nav pēkšņi pārstājušas strādāt - ķermenis vnk ir nograuts, dzemde kā 14gadīgai meitenei, what. Tauki arī darbojas kā sava veida endokrīnais orgāns, uzņems dažus kg un smadzene atkal sāks darboties, bet nē... ārsti vēl valkā pa izmeklējumiem
Ēšanas traucējumi ir psihiska saslimšana. Lasmane bija pie viņas, vēl ilgi viņai sūtīja 1300kcal meal prepu. Viņai ir paniskas bailes no ēdiena.lieniite2015 @ 09.04.2026 21:20Es nesaprotu, viņa tiešām ir tāda duņka, lai saprastu, ka ir jāēd normālas maltītes!?? Un ja viņa grib sevi uzturēt formā, to visu var dabūt, ja ēd sabalansēti ar visām uzturvielām un vēl sporto! Bet viņa fuck domā, ka dzers zinzino un viņai viss būs čotka! No kuras planētas tu esi, Elīna! Tiešam joprojām 13 gadnieces smadzenēs????
A te viņa savos monologos, viņa ķipa mums kaut kādus jaunumus pateica?? Jebkurš normāls cilvēks, visu to saprot, kuram ir svarīga sava veselība un uzņemt normālas maltītes!!
Ne vis knakstināties ar āboliem, burkāniem un gabaliņu bulciņu vai konfektīti! Bet ēst, makaronus, griķus, zivis, gaļus un dārzeņus! Tik vienkārši! Bet viņas smadzenes to nesaprot… Tāpec jāiet uz magnētisko rezonansi…
Luna Com 2000 @ 09.04.2026 23:29Ko viņa runā🤦🏻♀️omega ir hormoni un vina palidzēs tev tos sakartot tik paņem abonimentinu? Dāmas var kkur vinu noreportot par to?
Viņa teica, ka ir jālieto UB, bet ir arī jāēd. :D Bet bez ZinZinoo tāpat nevar, tāpēc jāņem abonements un viņa ieteiks labāko. :Dsmūtijs @ 10.04.2026 07:51
Es nespēju parasti līdz galam noklausīties viņas teikto, bet viņa tiešam tā teica?
Tāpēc infulenceriem un cilvēkiem bez medicīniskās izglītības ir jāaizliedz reklamēt uztura bagātinātājus. Viņa jau kuro reizi savam zinzino piedēvē maģiskas īpašības.
Jaukais meichukss @ 10.04.2026 11:43Esmu ļoti sašutusi un nesapratnē , kā var māte - elina tik auksti un neforsi izturēties pret savu dēlu ? 🙁
Storijs , kur viņa sēž pie galda un trenējas pasākumam uz kameru un ieskrien Džoistiks … viņa tik neapmierināti un ar aukstu skatienu paskatās uz to puiku …
Man tiešām ir žēl viņa … Nauris jā - mīl savu dēlu , bet elina uzvedas ta , itka viņa būtu pamate tam puikam…
Un vēl sēž un nīd , ka vajag otru bērnu …
vnk prieks kam otru ?
Bet meitenes, ļoti retos gadījumos sievietes ķermenī ir dikti maz olšūnu, un menopauze iestājas jau ap 30. Viss var būt. Mēnešreižu paliek mazāk, tās ir retas un neregulāras. Tad cilvēks vnk rok ne tajā virzienā.CallMeAnnika @ 09.04.2026 23:26Malacis, Elīna. Vismaz šo ir iemācījusies pastastīt, bet vai pielietos? 99,9%, ka nē.
Cik ilgi jau viņa stāsta, ka ēd vairāk, gan olbaltumvielas, gan visu ko citu? Tāpat kā ies uz spēka treniņiem un audzēs muskuļu masu. :D
Ja man 28 gados nebūtu mēnešreizes, grib vai negrib bērnu, es uztrauktos, jo tas vien liecina, ka organismā viss dēlī aizgājis.
Es to sajūtu saprotu. Man pirms bērniem bija 46-47 kg, tagad lēkā līdz 55. Un ja tu visu mūžu līdz 30+ esi pieradusi pie tiem 46, tad tagad es sev liekos liela. Ar prātu un redzi man viss ok, saprotu, ka tā nav, bet prātā tā sajūta vnk dzīvo. Un ir grūti pārdzīvot, ka pazūd dabiskais lapsenes viduklis un parādās riepa uz vēdera, nu :)) Tai pašā laikā - vai es mainītu svaru un izskatu pret bērniem vai nākotnes bērniem? Nekad!CallMeAnnika @ 09.04.2026 23:52Ēšanas traucējumi ir psihiska saslimšana. Lasmane bija pie viņas, vēl ilgi viņai sūtīja 1300kcal meal prepu. Viņai ir paniskas bailes no ēdiena.
Un Elīnas aprēķins - es nesveru 44kg, bet 52kg. Labi, man ir lielas mākslīgās krūtis un mati kāds kg, nu tad es varētu svērt 51kg. :D