Es vairak nesaprotu kapēc viņa to posto veikala lapā, tu gribi apskatĩt drēbes bet te ĩpašniece stāsta ka viņai poh uz vīru bijis 10 gaduskrmmm @ 02.04.2026 18:16Wow, didras jaunākās atklāsmes un sprediķošana spridzina... kundze tikai tagad aptvērusi un kā lielu brīnumu stāsta to, ka pret vīru jāizturas ar cieņu. Piešķiriet kāds viņai Nobela prēmiju...
Jā, jo pēc Elīnas domām, esot grūtniecei pēdējos mēnešos, ir jāsver tikpat, cik svēri iepriekš, neesot gaidībās. Slimi.cory @ 02.04.2026 21:30Man vienīgajai likās bišķīt jocīgi, ka Didra tai grūtniecei, kas atnākusi uz Elyndi House, mēģina iesmērēt koriģējošos legingus? 😁
CallMeAnnika @ 03.04.2026 22:06Tiešām Elyndi klientu konsultants nopelna 1000 un vairāk uz rokas? :D Kaut kā neticu Naura storijam. Kāpēc tad viņi, kā liels uzņēmums, nepublicē vakanci CV.lv vai citos portālos?
CallMeAnnika @ 03.04.2026 23:51Elīnai jāceļas 6, lai pabūtu ar sevi līdz 10? :D Ko viņa katru rītu dara 4 stundas vienatnē? Krāsojas, sporta zāle, saltiņš, ja vēl ir, izdomā, ko sprediķos IG storijos? :D
Nauris storijā bija pierakstījis klāt un teica, ka neto. :Dqueen2820 @ 04.04.2026 07:45
Gan jau aizmirsa piebilst ,ka tas ir ar visiem nodokļiem. :D Nepublicē,jo meklē mulķītes, fanes un kā Elīna saka ,kurām degs acis par šo darbu un alga nebūs tik būtiska. Un kurām arī nav būtiska sava privātā dzīve.
Elīnai vajag 4-5 stundas no rīta, lai pavadītu ar sevi, uzlādētos dienai, bet vakarā ir spēku izsīkums un vīram vairs enerģija nepietiek.L.. @ 04.04.2026 12:04Cik gadus viņa jau stāsta, ka sāks strādāt pie sevis un pie attiecībām, lai tās uzlabotu? Mazāk runātu, ka darīs, bet būtu jau gadus atpakaļ sākusi. Varbūt tad arī nebūtu gadiem jāturpina murgot par vienām un tajām pašām lapām no vienas un tās pašas grāmatas, ko jau, šķiet, ka desmitgadi nevar izlasīt.
Man ļoti patīk Hercogā, bet tomēr neatbalstu šādu pieeju, ka reklamē sevi ar cilvēkiem, kuriem reputācija nav tā labākā.Ciena @ 04.04.2026 18:17Hercogs Garden tāds dirs.. līdēju un nekvalitatīvs uzņēmums, kas šmaucās, labi, ka tagad pateica. Tā viņu Liene vispār ļoti ļauns cilvēks, tādēļ jau devās pielīst Elīnai ar savām kūciņām toreiz, lai varētu pa brīvu iedot savu prosto restoranu🤢
CallMeAnnika @ 04.04.2026 22:35Man ļoti patīk Hercogā, bet tomēr neatbalstu šādu pieeju, ka reklamē sevi ar cilvēkiem, kuriem reputācija nav tā labākā.
Tastastas @ 05.04.2026 01:18Burvīga ģimene - Elīna stundām tusē viena pati ar sevi un Dievu, Nauris esot aizdedzies un dienā organizē n-tās tikšanās ar citām čiepām. 😂
Nauris ar saviem blondajiem matiem ir kārtīgs mentors. Sēžot viņam pretī, tur smieklu lēkme garantēta.Tastastas @ 05.04.2026 01:18Burvīga ģimene - Elīna stundām tusē viena pati ar sevi un Dievu, Nauris esot aizdedzies un dienā organizē n-tās tikšanās ar citām čiepām. 😂