Tastastas @ 22.11.2025 21:53
A kāpēc tās summas tur tik bieži ienāk? Ik pa divām-septiņām dienām. Vai tad Zinzino nav nekādas mēneša "slēgšanās"? Saņem naudu, kad sanāk? ? Kaut kas tur tāds liekas jocīgs.
Tastastas @ 22.11.2025 21:53
A kāpēc tās summas tur tik bieži ienāk? Ik pa divām-septiņām dienām. Vai tad Zinzino nav nekādas mēneša "slēgšanās"? Saņem naudu, kad sanāk? ? Kaut kas tur tāds liekas jocīgs.
Cik saprotu, tad 10.datumos ir alga, bet ik nedēļu ir apjoma bonuss. Vismaz pēc ZinZinoo mārketinga plāna tā var saprast.Tastastas @ 22.11.2025 21:53
cory @ 22.11.2025 18:43
Es vispār būtu skeptiska, redzot screenshot ‘ieņēmumu’ info it kā no internetbankas šitādām piramīdu shēmām. Ja manā priekšā ielogotos savā internetbankā un tad parādītu šitās visas summas, tad es tikai laikam 100% noticētu. Daudzām šitām piramīdu shēmām jau ir sagatavoti ‘materiāli’, ko izmantot, lai ievilinātu aitas. Tai skaitā arī visāda peļņas informācija, bieži vien arī viņu iekšējos portālos dizains ir uztaisīts tā, ka izskatās, ka tu pelni daudz un vizuāli izskatās līdzigi internetbankām, bet realitātē tie ir tikai piem. pārdošanas cipari nevis tava peļņa.
IceCream @ 23.11.2025 22:13
Ir tāda Zane Stašule, ilgi sekoju viņai, jo vērtīgi dalījās par uzturu. Vasarā sapinās ar Zinzino, tagad tikai to vien maļ, tāds kārtējais sektantisms nāk ārā. Nekā cita vaira nav.
smūtijs @ 24.11.2025 08:52
Arī ir traki, kad ar šo sāk nodarboties cilvēki ar medicīnisko izglītību un aitām tik to vajag dzirdēt, ka pat tie to iesaka.
IceCream @ 24.11.2025 09:33
Nezinu, cik viņai tā medicīniskā izglītība, nevienos oficiālajos reģistros viņas nav. Bet par veselības speciālisti sevi sauc.
IceCream @ 24.11.2025 09:33
Nezinu, cik viņai tā medicīniskā izglītība, nevienos oficiālajos reģistros viņas nav. Bet par veselības speciālisti sevi sauc.
IceCream @ 23.11.2025 22:13
Ir tāda Zane Stašule, ilgi sekoju viņai, jo vērtīgi dalījās par uzturu. Vasarā sapinās ar Zinzino, tagad tikai to vien maļ, tāds kārtējais sektantisms nāk ārā. Nekā cita vaira nav.
Matilde23 @ 24.11.2025 17:04
Un tāda pati sektante palika Zane Salmane. Likās sakarīga. Kopš sapinās ar zinzino- visas kā nozombētas. 1:1 vai NL vai Zinzino vai kas. Kā izglītotas sievietes (šeit es nerunāju par pamuļķēm NL, ar viņām viss skaidrs) var ievilkties tik ļoti sektā un nozombēties. Tā jau saka, ka visu pasaulē sabojā vara un nauda. Diemžēl. Kaut vienu reizi būtu aprunājušās ar cienījamie ārstiem profesionāļiem par saucamajiem uztura bagātinātājiem. Tur vissssi nosirmo. Tur nav komentāru.
Monk @ 24.11.2025 12:33
Nav nav medicīniskā izglītība. Viņa ir uztura trenere. Kas pēc būtības ir vnk noklausīts kursiks par uzturu. Vispār interesanti, neviens sertificēts uztura speciālists kam kādreiz uzmetu aci nekad nepopularizē kādu uztura bagātinātāju shēmu. Visi šie uztura treneri gan to dara pilnā sparā.
selestine @ 24.11.2025 15:50apskatijos jauno video...nu vispar sis man patik...tas Giba ir malacis,talantigs
nu Gibam laba reklāma. Elinai? Šaubos, ka tās lupatas pirks labāk. Didriķiem melnā piektdiena katru dienu, neredzu starpību. Domāju,ka viņi paši jau saputrojušies savās atlaidēs. Tur nav nekāda sistēma, tikai haoss.selestine @ 24.11.2025 15:50apskatijos jauno video...nu vispar sis man patik...tas Giba ir malacis,talantigs
Helita @ 24.11.2025 20:23
Vai ne?!
Kolēģes meita ir izmācījusies par uztura speciālisti (bakalaurs/maģistrs), šobrīd studē dokturantūrā pārtikas zinātni. Prasīju viņai - nu ir labs tas Zinzino? Viņa saka - tur nav nekā tāda, kas nebūtu arī citos uztura bagātinātājos. Tas viss ir bizness. (viņa nelieto un nav izplatītāja)
Poda Birste @ 25.11.2025 09:45
Par šo varu pakomentēt.
Mana māsa bija uz tikšanos ar vienu no šeit minētajām Zanēm. Protams, viss tika skaisti apstāstīts (starpcitu, tie cipari kontos ir reáli un būsim godīgi, esot pāris mēnešus biznesā un pelnīt 5tk, ne tikai priekš LV ir diezgan ok), bet ne par to stásts. Pateicu, ja tie produkti tiešām ir tik unikāli, tad likšoa mierā ar záğẽšanu ?
Paņẽmu sastāvu kolagēnam, bērnu vitamīniem un, protams, omegai. Aizdevos uz diezgan lielu aptieku ar vēlmi iegādāties produktus ar konkrētu sastāvu. Grozies kā gribi, bet analogu nevarēja atrast ne konsultants, ne farmaceits. ??♀️ Atsevišķi vēl kaut ko var salasīt, bet tā, ka viens produkts apvienotu sastāvu, vnk nav. Nedaudz šis pārsteidza, tāpēc savu zāģēšanu esmu atmetusi un vnk vēroju no malas kā šis viss izskatās cilvēkam parastajam gan no veselības, gan biznesa viedokļa.
flindy @ 25.11.2025 10:02
?t=1427 te ārsti par uztura bagātinātājiem ar ntajām sastāvdaļām.
Poda Birste @ 25.11.2025 09:45
Par šo varu pakomentēt.
Mana māsa bija uz tikšanos ar vienu no šeit minētajām Zanēm. Protams, viss tika skaisti apstāstīts (starpcitu, tie cipari kontos ir reáli un būsim godīgi, esot pāris mēnešus biznesā un pelnīt 5tk, ne tikai priekš LV ir diezgan ok), bet ne par to stásts. Pateicu, ja tie produkti tiešām ir tik unikāli, tad likšoa mierā ar záğẽšanu ?
Paņẽmu sastāvu kolagēnam, bērnu vitamīniem un, protams, omegai. Aizdevos uz diezgan lielu aptieku ar vēlmi iegādāties produktus ar konkrētu sastāvu. Grozies kā gribi, bet analogu nevarēja atrast ne konsultants, ne farmaceits. ??♀️ Atsevišķi vēl kaut ko var salasīt, bet tā, ka viens produkts apvienotu sastāvu, vnk nav. Nedaudz šis pārsteidza, tāpēc savu zāģēšanu esmu atmetusi un vnk vēroju no malas kā šis viss izskatās cilvēkam parastajam gan no veselības, gan biznesa viedokļa.
smūtijs @ 25.11.2025 10:55
Ja grib, tad var arast. Bet šis vairāk izskatās pēc zinzino pārstāves teksta ?