Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

10 gadi
Reitings 1790
Reģ: 11.04.2010
Tur ar matiem nekas labāk nepaliks, ja nenoņems pieaudzētos matus un nesāks ēst. Un šīs lietas viņa 100% nesāks darīt. Rezultātā paliks tikai sliktāk un sliktāk, līdz plikam paurim. Kā filmā The Substance varēs pēdējo matu ar lokšķēri ieveidot. Beigās atliks tikai parūku nēsāšana.
01.03.2025 23:32 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
CallMeAnnika @ 01.03.2025 23:01
Ir gan! Sākotnēji to var ļoti labi noslēpt, bet Elīnas gadījumā to var vērot jau ilgi, un pazīmes ir ilgstošas un arvien izteiktākas.
ĒT neaprobežojas ar anoreksiju. Ir arī atipiskie ĒT. Elīnai atbilst teju visas uzvedības, fiziskās un emocionālās pazīmes.
https://www.veselapasaule.lv/lv/enciklopedija/diagnoze/anoreksija#simptomu-apraksts
https://www.veselapasaule.lv/lv/enciklopedija/diagnoze/esanas-traucejumi#simptomu-apraksts
ĶMI nav noteicošais veselības rādītājs. Mācījies medicīnu, bet uzskati, ka MR neesamība ir no Dieva? :D
Spriežot pēc jebkuras tēmas, Tu esi galvenā didras sekotāja un fane, bet ironiju par mr nesaprati. ĶMI nav noteicošais, bet pietiek šausmināties par to, ka viņai nav pareizs uzturs utt un tāpēc nav mr. Tam varbūt 101 iemesls, un ne jau friškas vai brokoļi pie tā ir vainojami. Izskatās, ka Tu pie reizes esi arī galvenā didras ārste, kas visu 100% zin labāk. 😀 Paldies par uzmanību.
01.03.2025 23:33 |

Reitings 519
Reģ: 26.04.2024
Lilili @ 01.03.2025 22:19
Domāju, ka Didras svars nav tik kritiski zems, bet gan viņas uzturs ir ļoti vienveidīgs un uzturvērtības ziņā ļoti nabadzīgs. Un vēl visu ar savām daudzajām kafijām izskalo laukā. Līdz ar to arī hormoni nefunkcionē pareizi un rodas visas citas problēmas, mati krīt laukā utt.

Mati visticamāk viņai izkrīt no neveselīga un nesabalansēta uztura. Ar laiku var arī parādīties citas veselības problēmas. Vispār skatoties viņas dzīvi var nošausmināties no daudz kā.
Toties par Ņuri nevajag pārdzīvot viņš vienmēr ir paēdis.
02.03.2025 01:57 |

Reitings 1027
Reģ: 21.11.2023
Mashka Kakashka @ 01.03.2025 14:39
Elīna tikai pēdējo mēnesi jūt, ka mati krīt ārā? Viņai galvā tie caurumi jau ir sen, ļoti sen. Tas 100% ir no matu pieaudzēšanas un neēšanas. Vasiļevskai arī pieaudzētie mati, tieši tik pat sliktā stāvoklī kā Elīnai, arī pieaudzē gadiem ilgi. Kā var nesaprast, ka tas liekais smagums nogurdina, lauž un izplēš savus dabīgos matus.
P.S. Elīna laikam taisās JĀT pie ārsta. ?

Pa kuru laiku? Es pat nenojautu :D
Nevis nenojauta, bet izlikās neredzam! Sataisa ažiotāžu lai varētu noņemt plāksnes bez lielas paskaidrošanas, jo visu laiku slavējusi cik viņas pašas mati ir lieliski, veselīgi un atauguši :D
Un tas plākšņu daudzums, tas paskats ir diezgan traks.
Visa šī skriešana pēc kāda iedomāta un mākslīga skaistuma drīz viņu pašu pazudinās - organisms nestrādā kā viņam vajadzētu, pazuda MR, tagad izkrīt mati, ir vēl problēmas ar zobiem... Kas tālāk?
02.03.2025 10:07 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
brunettte @ 01.03.2025 22:02
Pat sverot zem 50, viņa joprojām savam augumam ir normā. Priekš 162cm, līdz 48kg skaitās normāls svars, ja vēl zemāk pa kādiem 2-3kg, arī tas nav nekas briesmīgs, ir pazemināts, bet nav nekas kritisks. Es arī pazeminātā svarā jūtos stipri labāk nekā normas svarā un es esmu 174 un 55kg. Ēdu normāli, neko nevemju ārā, no malas arī daudzi teiktu, ka esmu slima un ar ēšanas problēmām.
Bet es tak ne reizi neesmu apstrīdējusi to, ka viņa nemāk normālu uzturu. A te visas kā viena bļauj, ka viņai parak mazs svars, tāpēc nav mr. Nu nav tā? Viņas organismam viņas svars ir pilnīgi normāls. Tas, kapec viņai nav mēnešreizes - Dievs redz kā viņa izturas pret Dž, tāpēc sargā viņu no vēl viena bērna, kuru nomest likteņa varā. Arī tā Dievs var svētīt, ne vienmēr tās ir labas lietas.
dēļ šādiem cilvēkiem, arī Didrihsoni domā, ka viss ir kārtībā. Jo stabili 101 dura raksta, neiztraucies man ir vēl mazāks svars un viss kārtībā.
Blj** par to dumjo zosi man ir pofig, bet viņai seko daudz nenobrieduši prāti, tas ir bēdīgi.
Līdzīgi kā bija, ka Nauris rakstīja par bērnu, ko darīt, un tad mammaškas nevis normāli uzrakstīja, ejiet pie dr un dariet ko viņi saka, bet neiztraucies mans bērns arī nerunāja. (Viņš ar to dalījās IG)
02.03.2025 10:28 |

Patīk
Reitings 555
Reģ: 02.05.2020
Piekrītu, ka, visticamāk ar matiem ir bēdīgi gan uztura, gan matu pieaudzēšanas dēļ, bet domāju, ka galvenais kronis visai šai problēmai ir tās stingrās, matus uz augšu savelkošās frizūras. Angliski to sauc traction alopecia, kad regulāri matus nēsā vienā veidā, stipri velkot matus stingrā frizūrā + tas pieaudzēto matu svars. Viņas pēdējā frizūra - atkal tā pati. Šajā ziņā jāmet akmentiņš frizieres dārziņā - viņai būtu jāzina un jārekomendē Elīnai, ka iespējams, šī frizūra, ko regulāri taisa, plēš matus no galvas. Sevišķi, jo Elīna to frizūru nēsā nedēļām, guļ ar to, reāli plēšot matus.
02.03.2025 12:02 |

Reitings 9877
Reģ: 24.07.2023
Dainuviete @ 02.03.2025 10:07

Pa kuru laiku? Es pat nenojautu :D
Nevis nenojauta, bet izlikās neredzam! Sataisa ažiotāžu lai varētu noņemt plāksnes bez lielas paskaidrošanas, jo visu laiku slavējusi cik viņas pašas mati ir lieliski, veselīgi un atauguši :D
Un tas plākšņu daudzums, tas paskats ir diezgan traks.
Visa šī skriešana pēc kāda iedomāta un mākslīga skaistuma drīz viņu pašu pazudinās - organisms nestrādā kā viņam vajadzētu, pazuda MR, tagad izkrīt mati, ir vēl problēmas ar zobiem... Kas tālāk?
varbūt kāda no fanēm, tomēr ismācīsies no Elinas, kā nevajag darīt. Jo, tikai muļķis neredz, ka Elina ir sačakarējusi savu seju, matus, zobus,veselību.Attiecības ar dēlu.Kas būs pēc gadiem 5?Nespēju pat iedomāties, kāds ir viņas domu gājiens, kad ejot uz kafeinīcu vai restorānu, viņa ņem līdzi savus burkānus. Uz ārzemēm lido ar saviem brokoļiem un ēdieniem, viņa mentāli ir ļoti slima, un ļoti žēl, ka viņai Nauris un viņas ģimene negrib palīdzēt.
Elina stāsta, ka viņa izvēlas preci un to daudzumu, bet Elinai nav attīstīta loģiskā domāšana, viņa neprot analizēt, skaitīt. Un rezultātu mēs redzam, iepirkusi atkal to pašu, kas jau tā ir pilna noliktava. Nu cik vēl tos bodijus viņa tirgos? Nekā jauna. Garlaicīgi.
02.03.2025 12:07 |

Reitings 2510
BURUNDUKS iignais @ 02.03.2025 10:28
dēļ šādiem cilvēkiem, arī Didrihsoni domā, ka viss ir kārtībā. Jo stabili 101 dura raksta, neiztraucies man ir vēl mazāks svars un viss kārtībā.
Blj** par to dumjo zosi man ir pofig, bet viņai seko daudz nenobrieduši prāti, tas ir bēdīgi.
Līdzīgi kā bija, ka Nauris rakstīja par bērnu, ko darīt, un tad mammaškas nevis normāli uzrakstīja, ejiet pie dr un dariet ko viņi saka, bet neiztraucies mans bērns arī nerunāja. (Viņš ar to dalījās IG)
Es nesaku, ka tas ir ok un tā vajag darīt, nebūt ne, tikai ir starpība - ģenètika vai pašas izvēle. Didras gēnos viņa nav ne tuvu slaidajam tipam, savukārt man ģimenē visi ir gari un slaidi, es varu ēst burgerus līdz vēmienam un maksimums vēders uzpūtīsies. Es tikai mēģinu apgāzt to, ko visas te kā viena kladzina, ka svara dēļ viņai nav mr. Lai man kāds ārsts parāda slēdzienu un tad es tam ticēšu.
02.03.2025 12:15 |

Reitings 1324
Reģ: 06.07.2024
Nu ko viņi dara ar tā zēna galvu? Wtf? Nu viņš izskatās pēc tuparilas,Nauri nu tev grūti atrast frizieri bērnam ar pieeju?? Palasi info kā sadarboties ar bēenu,psiholiģiju.
Saprotu māte totāli sapista visās jomās un Nauris tur līdz,bet kāpēc bērns jāpadara par lohu?
02.03.2025 12:19 |

Reitings 4536
Reģ: 08.09.2015
Brunettte, bet Tu jau pati ej pretrunās, pati apgalvo, ka Tu esi ģenētiski slaida, bet Elīna nē. Bet, nē, ko jūs stāstat, ka viņai nav MR dēļ badošanās 😀Tātad, Tu, pati pasaki, ka Tev nav problēmu ar ciklu kaut gan esi slaida, jā, hallo, tāpēc, ka tas Tev dabas dots ķermenis, un Tu ēd normāli, tātad Tavs ķermenis necieš, bet Elīna badojas, lai noturētu šādu ķermeni, viņai ir katru dienu jādzīvo uz kaloriju deficītu, lai turētos pie 51kg, un tur arī ir problēma, ka viņas ķermenis nesaņem uzturvielas, lai tas funkcionētu normāli.
02.03.2025 13:19 |

Reitings 669
Reģ: 18.10.2024
nu viss, pēdējā jumta daļiņa aizbrauca.. jaunākie story 🙉 only fans cienīgs kontents par brīvu 😍 tur ir kārtīgs vīra uzmanības trūkums
02.03.2025 14:16 |

Reitings 1324
turkishpupi @ 02.03.2025 14:16
nu viss, pēdējā jumta daļiņa aizbrauca.. jaunākie story ? only fans cienīgs kontents par brīvu ? tur ir kārtīgs vīra uzmanības trūkums

Nu only fans tur jau tomēr smukāki augumi un konkurence liela,lai Elīna vispār iekļautos kādā topā,varbūt uz viņu masturbētu kaut kādi transpersonas,geji,es nezinu,normālam vīrietim tādai sekot negribētos.😃
Bet,jā Elīnas bildes ir pārāk atklātas un slimīgi slimas! Drīz varēs lēkāt ar pliku plesi un ar saviem kauliem,un ādu.
02.03.2025 14:46 |

Reitings 40730
Reģ: 11.02.2015
Dieviņš svētdienā noteikti priecājas par tik priekšzīmīgu avi 🍈🍈
02.03.2025 15:00 |

Reitings 40730
Reģ: 11.02.2015
Bet vajadzētu kačāt ko citu 🥞

Un jā, tas ir tik svarīgi - sekotājām redzēt, kā kameras priekšā elinčiks saģērbjas. Kā gan citādi sagatavoties treniņam.
02.03.2025 15:02 |

Reitings 2510
magdalena333 @ 02.03.2025 13:19
Brunettte, bet Tu jau pati ej pretrunās, pati apgalvo, ka Tu esi ģenētiski slaida, bet Elīna nē. Bet, nē, ko jūs stāstat, ka viņai nav MR dēļ badošanās ?Tātad, Tu, pati pasaki, ka Tev nav problēmu ar ciklu kaut gan esi slaida, jā, hallo, tāpēc, ka tas Tev dabas dots ķermenis, un Tu ēd normāli, tātad Tavs ķermenis necieš, bet Elīna badojas, lai noturētu šādu ķermeni, viņai ir katru dienu jādzīvo uz kaloriju deficītu, lai turētos pie 51kg, un tur arī ir problēma, ka viņas ķermenis nesaņem uzturvielas, lai tas funkcionētu normāli.
Pretrunas tieši kur? Man pēc būtības ir pazemināts svars, kavējas mr tikai pie lielākiem stresiem un max par pāris dienām. Elīnai pēc viņas auguma svars ir normāls, ne pazemināts. 😀 Tas, ka viņa ietur kaut kādas diētas, neēd normāli un nevar pēc savām kaut kādām iedomām “notievēt” ir cita problēma.
02.03.2025 15:21 |

Reitings 14556
Reģ: 27.02.2022
Mangosaldejums @ 02.03.2025 12:02
Piekrītu, ka, visticamāk ar matiem ir bēdīgi gan uztura, gan matu pieaudzēšanas dēļ, bet domāju, ka galvenais kronis visai šai problēmai ir tās stingrās, matus uz augšu savelkošās frizūras. Angliski to sauc traction alopecia, kad regulāri matus nēsā vienā veidā, stipri velkot matus stingrā frizūrā + tas pieaudzēto matu svars. Viņas pēdējā frizūra - atkal tā pati. Šajā ziņā jāmet akmentiņš frizieres dārziņā - viņai būtu jāzina un jārekomendē Elīnai, ka iespējams, šī frizūra, ko regulāri taisa, plēš matus no galvas. Sevišķi, jo Elīna to frizūru nēsā nedēļām, guļ ar to, reāli plēšot matus.
+ nemazgasana nedēļām, noteikti visa galvas āda vienā sēne 😅😂
02.03.2025 15:53 |

Reitings 5070
Reģ: 02.04.2020
Pie story kur viņa prosta plika tirinas,es viņu reportoju,jejbogu nevaru to onlyfans saturu vairs skatīties. Iesaku arī jums,un varam panākt,ka viņa dabon kādu mācību.
02.03.2025 16:27 |

Reitings 1324
barbieyyy @ 02.03.2025 16:27
Pie story kur viņa prosta plika tirinas,es viņu reportoju,jejbogu nevaru to onlyfans saturu vairs skatīties. Iesaku arī jums,un varam panākt,ka viņa dabon kādu mācību.

Stulba viņa ir,mācibas nebūs ,ja jau daveda sevi līdz plikpaurībai😄😅
02.03.2025 16:29 |

Reitings 1324
Didrene visus gym uzdevumus izpilda ļoti atri ,nav brīnums,ka viņai neveidojas relijefs un dibens,cik nu viens vienīgs kardio un viss😃
02.03.2025 16:31 |

Patīk
Reitings 25972
Reģ: 27.01.2021
Kirbis32 @ 02.03.2025 16:31
Didrene visus gym uzdevumus izpilda ļoti atri ,nav brīnums,ka viņai neveidojas relijefs un dibens,cik nu viens vienīgs kardio un viss?
pat ja viņa vingrinājumus izpildītu tehniski pareizi, balstoties uz viņas "ēšanas" paradumiem, no burkānu aplaizīšanas reljefs neveidosies.
02.03.2025 16:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits