Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 207
Reģ: 29.09.2023
BugsPony @ 01.03.2025 16:40

Tā bilde/glezna, vai kas tas arī tur būtu, tur fonā kā no šausmenes.

Bet tas viens buferis baigi krīt acīs 😀😀 ieēnots uz spec pasūtījumu
01.03.2025 18:17 |

Reitings 2510
Reģ: 05.07.2024
CallMeAnnika @ 01.03.2025 17:42
Jo ļoti labi var redzēt, ka viņai ir ēšanas traucējumi. Ja arī apēd, tad tas saturs tiek pēc tam izvemts podā.
Tāpat kā viņa neatrāda, kā savu bērnu kādreiz aizved pie ārsta, spēlējas, pavada laiku. :D
Neesi naiva.
Naiva esi Tu, jo tici tam, ko viņa tur rāda. Ēd tukšu gaisu😀 Cilvēks, kurš tiešām neēstu, izvemtu visu apēsto noteikti nebūtu ar tādu tauku % kā viņai. Viņai svars priekš viņas auguma ir pilnīgi normāls. Tas, ka viņai ir problēmas ar ēdiena uztveri ir skaidrs, bet nu neiestāstīsiet man, ka viņa reālajā dzīvē badojas, vemj ēdienu ārā. Tie cilvēki izskatās pavisam savādāk, tas, ka viņa grib visiem izpatikt un parādīt, ka ēd maz, lai visi par to šausminās kāda nabadzīte, tik maz ēd, tāpēc itkā ir tieva… nu nevajag😀
01.03.2025 18:46 |

Patīk
Reitings 54322
Reģ: 12.10.2022
brunettte @ 01.03.2025 18:46
Naiva esi Tu, jo tici tam, ko viņa tur rāda. Ēd tukšu gaisu? Cilvēks, kurš tiešām neēstu, izvemtu visu apēsto noteikti nebūtu ar tādu tauku % kā viņai. Viņai svars priekš viņas auguma ir pilnīgi normāls. Tas, ka viņai ir problēmas ar ēdiena uztveri ir skaidrs, bet nu neiestāstīsiet man, ka viņa reālajā dzīvē badojas, vemj ēdienu ārā. Tie cilvēki izskatās pavisam savādāk, tas, ka viņa grib visiem izpatikt un parādīt, ka ēd maz, lai visi par to šausminās kāda nabadzīte, tik maz ēd, tāpēc itkā ir tieva… nu nevajag?
Vajadzēja tev cītīgāk mācīties medicīnu un visu par ēšanas traucējumiem. Vairāk neko nevaru pateikt! :)
Ne pa velti cilvēki to māk ļoti labi maskēt. Šajā gadījumā Elīna mēģina, bet ikdienā skatoties viņas story, to var ļoti labi redzēt no malas.
Patiesībā tieši otrādi - Elīna mēģina vienā story pateikt, ka ēd ļoti daudz, bet tad jumtiņš aizbrauc, un otrā storijā saka, ka 1300 kcal viņai ir par daudz, un pietiek ar 1000 kcal.
01.03.2025 19:16 |

Reitings 1519
Reģ: 18.12.2022
brunettte @ 01.03.2025 17:28
kur ir pierādījumi, ka ārpus kameras viņa nenoēd tās visas porcijas gardu muti? Jums iefilmē, ka knakstinās un itkā neēd, aiz kameras ēd visu.
Cilvēks, kas atrāda visu ko var atrādīt, tajā skaitā savu un vīra vēderizeju, izliksies, ka ēd, lai aizkulisēs tiešām ēstu? Neskan absurdi?
01.03.2025 19:31 |

Reitings 2510
CallMeAnnika @ 01.03.2025 19:16
Vajadzēja tev cītīgāk mācīties medicīnu un visu par ēšanas traucējumiem. Vairāk neko nevaru pateikt! :)
Ne pa velti cilvēki to māk ļoti labi maskēt. Šajā gadījumā Elīna mēģina, bet ikdienā skatoties viņas story, to var ļoti labi redzēt no malas.
Patiesībā tieši otrādi - Elīna mēģina vienā story pateikt, ka ēd ļoti daudz, bet tad jumtiņš aizbrauc, un otrā storijā saka, ka 1300 kcal viņai ir par daudz, un pietiek ar 1000 kcal.
Ja cilvēks ēd un pēc tam visu vemj podā, nomaskēt to nav iespējams.😊 Ja Tev paziņu lokā būtu kāds anoreksijas gadījums, Tu saprastu. Elīna kamerā dirš vienā diršanā. Tas pats vecais labais salta gadījums “smēķēšana ir grēks” un kas pēc tam bija? Ar ēšanu varbūt līdzīgi. Uzpūta burbuli, ka ēd maz utt, reālajā dzīvē lopsē i kūkas, i friškas un visu pārējo.
01.03.2025 19:49 |

Reitings 1366
Reģ: 06.07.2024
Mashka Kakashka @ 01.03.2025 14:39
Elīna tikai pēdējo mēnesi jūt, ka mati krīt ārā? Viņai galvā tie caurumi jau ir sen, ļoti sen. Tas 100% ir no matu pieaudzēšanas un neēšanas. Vasiļevskai arī pieaudzētie mati, tieši tik pat sliktā stāvoklī kā Elīnai, arī pieaudzē gadiem ilgi. Kā var nesaprast, ka tas liekais smagums nogurdina, lauž un izplēš savus dabīgos matus.
P.S. Elīna laikam taisās JĀT pie ārsta. ?
Galvas āda izskatās pavisam bēdīgi, ar higiēnu viņai iet grūti. Jānoņem tās drausmīgās plāksnes, BEIDZOT kārtīgi jāizmazgā mati, galvas āda, jādodas pie trihologa un vispār, jāsāk normāli ēst. Tad arī var gaidīt kādu uzlabojumu nevis ar kaut kādiem aptiekas maģiskajiem šampūniem.
01.03.2025 19:50 |

Reitings 4543
Reģ: 08.09.2015
Brunettte, viņas svars nav ok un paskats arī nav ok. Vēlreiz, viņa neizskatās kā no koncentrācijas nometnes, bet viņa arī neizskatās ok kā vajadzētu izskatīties sievietei ap 30gadiem, ja vēl noņemtu tās bumbas priekšā tad tur ir pieaugusi sieviete mazas meitenes augumā. Un pats svarīgākais, tas NAV viņas dabiskais augums. Es Elīnai sāku sekot, kad viņa palika stāvoklī, atceros kā viņa vienā no intervijām teica, ka uzzinot, ka ir stāvoklī viņas pirmā doma esot bijusi, ko viņa darīs, ja pieņemsies svarā, tad viņas slimība arī sākās, 13 kaloriju zupas utt, viņa esot stāvoklī burtiski izdila sekotāju priekšā, prātiņš bija jau sagrozījies, jo vienkārši fanoja par savu izdilušo augumu, un pēc dzemdībām viņa turpināja iesākto turpinot ar atslaukšanu, lai zaudētu papildus kalorijas, ēda burkānus, brokoļus kaudzēm un dzēra kafiju litriem lai radītu vēderam ilūziju, ka ir pilns vēders. Tur ir daudz red flag uz ēšanas traucējumiem. Un, beidz ar tiem treknajām pļockām un kūku izstrādājumiem, VIŅA TOS NEĒD, es nezinu kur Tu ņem to, ka viņa ēd, tos 3 frī vai 1 aplaizīties karoti kameras priekšā?😀 Viss ēdiens, ko viņa parasti filmē ir Naura vai kāda cita, viņai praktiski nekad nav savs šķīvis, ja nu vienīgi kādas salātlapas, kāpēc viņa ejot uz kafejnīcām ņem līdz savus burkānus, brokoļus? Kurš vesels cilvēks tā dara?
01.03.2025 20:28 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
brunettte @ 01.03.2025 19:49
Ja cilvēks ēd un pēc tam visu vemj podā, nomaskēt to nav iespējams.? Ja Tev paziņu lokā būtu kāds anoreksijas gadījums, Tu saprastu. Elīna kamerā dirš vienā diršanā. Tas pats vecais labais salta gadījums “smēķēšana ir grēks” un kas pēc tam bija? Ar ēšanu varbūt līdzīgi. Uzpūta burbuli, ka ēd maz utt, reālajā dzīvē lopsē i kūkas, i friškas un visu pārējo.
viņai ir smagi ēšanas traucējumi, to tak var redzēt, ja mazliet ir zināšanas. Un svaram nav jābūt kritiski zemam. Var būt ēšanas traucējumi un normāls svars..
01.03.2025 20:48 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
Mashka Kakashka @ 01.03.2025 14:39
Elīna tikai pēdējo mēnesi jūt, ka mati krīt ārā? Viņai galvā tie caurumi jau ir sen, ļoti sen. Tas 100% ir no matu pieaudzēšanas un neēšanas. Vasiļevskai arī pieaudzētie mati, tieši tik pat sliktā stāvoklī kā Elīnai, arī pieaudzē gadiem ilgi. Kā var nesaprast, ka tas liekais smagums nogurdina, lauž un izplēš savus dabīgos matus.
P.S. Elīna laikam taisās JĀT pie ārsta. ?
kā Kivica jaunākā meita teiktu, dijsā, dijsā viss tur ir.
Starp citu, vai tik Didra nereklamēja, ka lieto tos Atomy šampūnus, laba reklāma Naurīša mātei.
01.03.2025 20:52 |

Reitings 5077
Reģ: 14.09.2024
Ja cilvēks ēd un pēc tam visu vemj podā, nomaskēt to nav iespējams.? Ja Tev paziņu lokā būtu kāds anoreksijas gadījums, Tu saprastu. Elīna kamerā dirš vienā diršanā. Tas pats vecais labais salta gadījums “smēķēšana ir grēks” un kas pēc tam bija? Ar ēšanu varbūt līdzīgi. Uzpūta burbuli, ka ēd maz utt, reālajā dzīvē lopsē i kūkas, i friškas un visu pārējo.

Kāpēc tad viņai nav mēnešreižu un nevar ieņemt bērnu, ja ar viņu viss ir vislabākajā kārtībā? Vai arī tas būtu tikai haips priekš interneta? Ja tā, tad situācija ir vēl traģiskāka un viņas vieta ir Tvaika ielā, ne marmora pilī, filmējot storijus un tirinot *irsu kameru priekšā.
01.03.2025 20:53 |

Reitings 2510
magdalena333 @ 01.03.2025 20:28
Brunettte, viņas svars nav ok un paskats arī nav ok. Vēlreiz, viņa neizskatās kā no koncentrācijas nometnes, bet viņa arī neizskatās ok kā vajadzētu izskatīties sievietei ap 30gadiem, ja vēl noņemtu tās bumbas priekšā tad tur ir pieaugusi sieviete mazas meitenes augumā. Un pats svarīgākais, tas NAV viņas dabiskais augums. Es Elīnai sāku sekot, kad viņa palika stāvoklī, atceros kā viņa vienā no intervijām teica, ka uzzinot, ka ir stāvoklī viņas pirmā doma esot bijusi, ko viņa darīs, ja pieņemsies svarā, tad viņas slimība arī sākās, 13 kaloriju zupas utt, viņa esot stāvoklī burtiski izdila sekotāju priekšā, prātiņš bija jau sagrozījies, jo vienkārši fanoja par savu izdilušo augumu, un pēc dzemdībām viņa turpināja iesākto turpinot ar atslaukšanu, lai zaudētu papildus kalorijas, ēda burkānus, brokoļus kaudzēm un dzēra kafiju litriem lai radītu vēderam ilūziju, ka ir pilns vēders. Tur ir daudz red flag uz ēšanas traucējumiem. Un, beidz ar tiem treknajām pļockām un kūku izstrādājumiem, VIŅA TOS NEĒD, es nezinu kur Tu ņem to, ka viņa ēd, tos 3 frī vai 1 aplaizīties karoti kameras priekšā?? Viss ēdiens, ko viņa parasti filmē ir Naura vai kāda cita, viņai praktiski nekad nav savs šķīvis, ja nu vienīgi kādas salātlapas, kāpēc viņa ejot uz kafejnīcām ņem līdz savus burkānus, brokoļus? Kurš vesels cilvēks tā dara?
Paldies par palagu, bet elementāri izrēķini viņas ĶMI, ja viņa ir 162cm gara un sver 50-52kg. Svars ir pilnīgi adekvāts, ko var ņemties!😀 Es jau 10x esmu teikusi, ka JĀ, viņai ir problēmas ar veseligu uztveri pret ēdienu, bet tas nenozīmē, ka viņai ir svara problēmas. Ēšanas problēmas jā, jo vinai liekas, ka normāls ēdiens viņu padarīs resnu.
01.03.2025 21:01 |

Reitings 2510
Tastastas @ 01.03.2025 20:53

Kāpēc tad viņai nav mēnešreižu un nevar ieņemt bērnu, ja ar viņu viss ir vislabākajā kārtībā? Vai arī tas būtu tikai haips priekš interneta? Ja tā, tad situācija ir vēl traģiskāka un viņas vieta ir Tvaika ielā, ne marmora pilī, filmējot storijus un tirinot *irsu kameru priekšā.
Kā jau minēju iepriekš, man liekas, ka ir lietas, kuras viņa vienkārši ir noklusējusi. Kaut kā pati sevi sačakarējusi. Un par to jau sen ir runāts, ka viņa to bērnu pati īsti negrib, Naura dēļ pietēlo.
01.03.2025 21:05 |

Reitings 1062
Reģ: 11.08.2022
Èd un vemj ir bulīmija, ne anoreksija. Un bulīmiķi to spēj tik ekselenti nomaskēt, ka līdzcilvēkiem, kas ikdienā dzīvo kopā nerodas ne mazākās nojausmas. Pat aiz Vc durvīm stàvèdams, nenojautīsi, ka bulīmiķa vakariņas ir jau podà. Nezinu gan, vai tas ir Elīnas gadījums, visticamàk ka nè.
Anoreksiju noslēpt nav iespèjams, jo cilvèks vnk neèd vai èd minimàli.
01.03.2025 21:11 |

Reitings 12425
Reģ: 05.07.2020
brunettte @ 01.03.2025 21:01
Paldies par palagu, bet elementāri izrēķini viņas ĶMI, ja viņa ir 162cm gara un sver 50-52kg. Svars ir pilnīgi adekvāts, ko var ņemties!? Es jau 10x esmu teikusi, ka JĀ, viņai ir problēmas ar veseligu uztveri pret ēdienu, bet tas nenozīmē, ka viņai ir svara problēmas. Ēšanas problēmas jā, jo vinai liekas, ka normāls ēdiens viņu padarīs resnu.
un cik viņas šķībie buferi sver? Reāli viņa ir zem 50kg, tāpēc arī Mr nav.
01.03.2025 21:15 |

Reitings 765
Reģ: 31.07.2023
brunettte @ 01.03.2025 21:01
Paldies par palagu, bet elementāri izrēķini viņas ĶMI, ja viņa ir 162cm gara un sver 50-52kg. Svars ir pilnīgi adekvāts, ko var ņemties!? Es jau 10x esmu teikusi, ka JĀ, viņai ir problēmas ar veseligu uztveri pret ēdienu, bet tas nenozīmē, ka viņai ir svara problēmas. Ēšanas problēmas jā, jo vinai liekas, ka normāls ēdiens viņu padarīs resnu.

Neviens te nerunā, ka viņai ir svara problēmas. Kaut gan, norēķini matu kilogramu un 1,2 kg pupus (600 ml katrs), viņa stabili ir zem 50 kg.
Runa ir par ēšanas traucējumiem - slima uztvere, ka katrs apēstais grams, kaut kur paliks uz ciskām, vai vēdera.
01.03.2025 21:44 |

Reitings 2510
Helita @ 01.03.2025 21:44

Neviens te nerunā, ka viņai ir svara problēmas. Kaut gan, norēķini matu kilogramu un 1,2 kg pupus (600 ml katrs), viņa stabili ir zem 50 kg.
Runa ir par ēšanas traucējumiem - slima uztvere, ka katrs apēstais grams, kaut kur paliks uz ciskām, vai vēdera.
Pat sverot zem 50, viņa joprojām savam augumam ir normā. Priekš 162cm, līdz 48kg skaitās normāls svars, ja vēl zemāk pa kādiem 2-3kg, arī tas nav nekas briesmīgs, ir pazemināts, bet nav nekas kritisks. Es arī pazeminātā svarā jūtos stipri labāk nekā normas svarā un es esmu 174 un 55kg. Ēdu normāli, neko nevemju ārā, no malas arī daudzi teiktu, ka esmu slima un ar ēšanas problēmām.
Bet es tak ne reizi neesmu apstrīdējusi to, ka viņa nemāk normālu uzturu. A te visas kā viena bļauj, ka viņai parak mazs svars, tāpēc nav mr. Nu nav tā😀 Viņas organismam viņas svars ir pilnīgi normāls. Tas, kapec viņai nav mēnešreizes - Dievs redz kā viņa izturas pret Dž, tāpēc sargā viņu no vēl viena bērna, kuru nomest likteņa varā. Arī tā Dievs var svētīt, ne vienmēr tās ir labas lietas.
01.03.2025 22:02 |

10 gadi
Reitings 34
Reģ: 29.01.2009
Domāju, ka Didras svars nav tik kritiski zems, bet gan viņas uzturs ir ļoti vienveidīgs un uzturvērtības ziņā ļoti nabadzīgs. Un vēl visu ar savām daudzajām kafijām izskalo laukā. Līdz ar to arī hormoni nefunkcionē pareizi un rodas visas citas problēmas, mati krīt laukā utt.
01.03.2025 22:19 |

Reitings 566
Reģ: 17.06.2024
Emmmm… kādu taisnību un ko jūs gribat panākt strīdoties par Didras svaru un vai tas priekš viņas ir ok? 😁
01.03.2025 22:45 |

Patīk
Reitings 54322
Ir gan! Sākotnēji to var ļoti labi noslēpt, bet Elīnas gadījumā to var vērot jau ilgi, un pazīmes ir ilgstošas un arvien izteiktākas.
ĒT neaprobežojas ar anoreksiju. Ir arī atipiskie ĒT. Elīnai atbilst teju visas uzvedības, fiziskās un emocionālās pazīmes.
https://www.veselapasaule.lv/lv/enciklopedija/diagnoze/anoreksija#simptomu-apraksts
https://www.veselapasaule.lv/lv/enciklopedija/diagnoze/esanas-traucejumi#simptomu-apraksts
brunettte @ 01.03.2025 22:02
Pat sverot zem 50, viņa joprojām savam augumam ir normā. Priekš 162cm, līdz 48kg skaitās normāls svars, ja vēl zemāk pa kādiem 2-3kg, arī tas nav nekas briesmīgs, ir pazemināts, bet nav nekas kritisks. Es arī pazeminātā svarā jūtos stipri labāk nekā normas svarā un es esmu 174 un 55kg. Ēdu normāli, neko nevemju ārā, no malas arī daudzi teiktu, ka esmu slima un ar ēšanas problēmām.
Bet es tak ne reizi neesmu apstrīdējusi to, ka viņa nemāk normālu uzturu. A te visas kā viena bļauj, ka viņai parak mazs svars, tāpēc nav mr. Nu nav tā? Viņas organismam viņas svars ir pilnīgi normāls. Tas, kapec viņai nav mēnešreizes - Dievs redz kā viņa izturas pret Dž, tāpēc sargā viņu no vēl viena bērna, kuru nomest likteņa varā. Arī tā Dievs var svētīt, ne vienmēr tās ir labas lietas.
ĶMI nav noteicošais veselības rādītājs. Mācījies medicīnu, bet uzskati, ka MR neesamība ir no Dieva? :D
01.03.2025 23:01 |

Patīk
Reitings 54322
smūtijs @ 01.03.2025 22:45
Emmmm… kādu taisnību un ko jūs gribat panākt strīdoties par Didras svaru un vai tas priekš viņas ir ok? ?
Slēdzu šo tēmu.
Es nesaprotu, kāpēc tagad Elīna tik ļoti uzsver savus caurumus galvā, itkā būtu atklājusi Ameriku. Visi jau sen to ir pamanījuši, tikai matu īpašniecei tas ir jaunums. Vienā dienā pamodās un pamanīja, ka deniņi pliki. :D :D
01.03.2025 23:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!