Tieši tāpat kā viņa to ir darījusi līdz šim Dubaijā, Tenerifē un citur. Diez kādus attaisnojumus šoreiz ir izdomājusi, lai paliktu sēdēt 4 sienās, nevis dotos ārpus apartmentu sienām. :DMartaElza @ 08.01.2025 13:16
"Un dienās, kad negribas nekur iet, bet palikt apartmentos."
Like what? Tu aizbrauc uz kalniem, kur ir skati, kur ir daba, kur ir visādas nodarbes un Tu sēdi istabā?
magdalena333 @ 08.01.2025 15:11Nez vai filmētāja ir līdz, jo līdz šim kontents ir ļoti švaks, un izskatās, ka Nauris filmē pārsvarā.
Telpas ir reāli lielākas kā viņas dzīvoklis (vismaz tā izskatās), nesaprotu, kas viņai par maz. Tas komentars par palikšanu vienai izklausās, ka Elīna mēģina aizbēgt pat no savas ģimenes.
Es arī gribu redzēt kā viņi ir sagatavojuši Džeisonu ziemas izklaidēm, ja viņam nebūs piemērots apģērbs, tad man tiešām vārdu trūkst par to ģimeni.
magdalena333 @ 08.01.2025 15:11Nez vai filmētāja ir līdz, jo līdz šim kontents ir ļoti švaks, un izskatās, ka Nauris filmē pārsvarā.
Telpas ir reāli lielākas kā viņas dzīvoklis (vismaz tā izskatās), nesaprotu, kas viņai par maz. Tas komentars par palikšanu vienai izklausās, ka Elīna mēģina aizbēgt pat no savas ģimenes.
Es arī gribu redzēt kā viņi ir sagatavojuši Džeisonu ziemas izklaidēm, ja viņam nebūs piemērots apģērbs, tad man tiešām vārdu trūkst par to ģimeni.
CallMeAnnika @ 08.01.2025 14:45Tieši tāpat kā viņa to ir darījusi līdz šim Dubaijā, Tenerifē un citur. Diez kādus attaisnojumus šoreiz ir izdomājusi, lai paliktu sēdēt 4 sienās, nevis dotos ārpus apartmentu sienām. :D
Everests @ 08.01.2025 08:40Nevis lai bērnam palīdzētu tikt galā ar emocionālo krīzi, tā aiziet uz auksti pirtī sēdēt. Viņai noteikti riebj Džeisons.
Roze sarkanā @ 08.01.2025 13:59Pievērsu uzmanība Džeisona apģērbam. Viņi tak brauc kalnos, sev pirka slēpošanas bikses un jakas. Bet bērnam?Kautkāda nocenota Zaras kurtka, izskatās auksta, un tās bikses bērnam?ja nokritīs, visi ceļi būs slapji. Diez vai cimdi bērnam ir? Vai vispār Džeisonam ziemas kombinzons ir? Ja Elina drēbes pirka pirms brauciena, tad iznāk, ka bērnam nebija silto drēbju. Izskatās, ka viņš no mājas ārā neiet?kā jūs domājat, ragavas bērnam paņēma?Debīlie vecāki. Un tas Naura autfits??tas mētelis, kratoties mašīnā. Vai nebūtu gudrāk saģērbties sportiskā stilā?
cory @ 08.01.2025 19:41Didrihsones atmaskas, kapēc atkal un atkal Zakopane- redz neesot daudz opciju, kur var ar Radu braukt. Da labi, lai beidz d*rst, Polija viņai patīk, jo tur salīdzinoši lēti ar pārējo Eiropu un lupatu noliktavas turpat ap stūri, kā arī droši vien nav jāmokās ar angļu valodu tik ļoti. Nez kāpēc nelaiž uz otru pusi-Somiju, Zviedriju vai Norvēģiju? Lapzemei nav ne vainas, prāmī iekšā ar visu busu un Raduļu un uz priekšu. Bet tur viss dārgi, lupatu noliktavu arī nav un angļu valoda būtu jāizmanto.
smūtijs @ 08.01.2025 17:53Tikko ieraudzīju vakardienas telegram video, kur ir Nauris sarkanās apakšbiksēs. Un tie bija 2 video. Es saprotu, ka šis jau šiet ir daudz, daudz apspriests, bet kā var kaut ko tādu nodarīt savam vīram un likt publiskai apskatei?
Helita @ 08.01.2025 20:05
Tiešām, it kā citu valstu nebūtu kur baudīt ziemas priekus. Polija, Turcija, Francija, Tenerife un Dubaija - tas ir viss uz kurieni šamie dodas. Jo var jau norakstīt uz darba izdevumiem. Aizbrauksi uz Somiju un pašam viss būs jāmaksā.
Jau storiju lentē un mājaslapā ir video/bildes "vilnas" džemperim un legingiem no Polijas. Tas nekas, ka šīs lupatas viņas sortimentā atrodas jau kopš pirmsākumiem. :DTastastas @ 08.01.2025 17:29
Attaisnojumi tak ir jau paņemti līdzi - pilns kankaru koferis. Var tupēt mājās un šo ceļojumu arī var norakstīt "darbiņa vajadzībām". Divi zaķi ar vienu bombisku šāvienu
Lapzemē viņa nosaltu savos termo legingos. :D Lai gan salst arī Zakopanē.cory @ 08.01.2025 19:41Didrihsones atmaskas, kapēc atkal un atkal Zakopane- redz neesot daudz opciju, kur var ar Radu braukt. Da labi, lai beidz d*rst, Polija viņai patīk, jo tur salīdzinoši lēti ar pārējo Eiropu un lupatu noliktavas turpat ap stūri, kā arī droši vien nav jāmokās ar angļu valodu tik ļoti. Nez kāpēc nelaiž uz otru pusi-Somiju, Zviedriju vai Norvēģiju? Lapzemei nav ne vainas, prāmī iekšā ar visu busu un Raduļu un uz priekšu. Bet tur viss dārgi, lupatu noliktavu arī nav un angļu valoda būtu jāizmanto.
Elīnai visur ir slikti, vienalga Dubaija, Zakopane, Latvija vai Taizeme.FDieviete @ 08.01.2025 21:10
Es arī labprāt katru gadu brauktu uz Zakaponi un ne tāpēc,ka tur ir salīdzinoši lēti.ar pirmo braucienu šo vietu esmu iemīļojusi,arī Slovākiju,bet kāpēc braukt uz Slovākiju,ja tuvāk ir Zakapone!? Tāpat jau arī ir indivīdi,kuri katru gadu brauc uz Turciju,Ēgipti,jo patīk silts laiks un konkrēto vietu iecienījusi. Neko sliktu nesaskatu.