OMG, labākais teksts ever - 50 gadīga Rumbulas sutenere👏👏👏👏👏Mashka Kakashka @ 29.11.2024 11:49
Drausmas. Ko viņa ar sevi ir izdarījusi. Izskatās pēc 50 gadīgas suteneres no Rumbulas. Tās lūpas tak ir vēl briesmīgākas nekā bija pirms tam.
es domāju, tas būtu gada TOP apmeklētākais pasākums 😃Erevana @ 29.11.2024 13:06Negribas būt rupjai, bet lai gulētu ar tādu, tur ļoti smagi jādzer vai nopietnas narkotikas jālieto. Es saprotu, ka atpakaļceļa nav, bet es nopirktu biļeti uz viņas pasākumu, ja viņa godīgi runātu, kas pamudināja pārtapt par šo briesmoni, kā patiesībā par to jūtas, ko nožēlo, nu tādā garā
jā gan viņas pipesanas fail, gan tas ka biļetes neperk, un cerams, pirkumi šiem ir samazinajusies 🤣 protams to nekad publiski neteiks.Gudralapsa @ 29.11.2024 11:36Well, well.. kā Elčuku pieķer melos, tā viņai grūti, emocionāli un gribās aizbraukt! Kas vainīgs, tas bailīgs ! ? Karma ir laba lieta!
ak šausmas . Kā uz miršanu,atvainojos.kapriza__ @ 29.11.2024 07:50Cik viņai gadu?
Everests @ 29.11.2024 14:10Manliekas ka tos ig DM viņa pati sev sarakstījusi. Visas pēkšņi baigās Dieva sadzirdetajas utt ?? UN ar plāksnēm turpinasot staigāt, kamēr savi ataugs ????? dalbajone
Dzintriņa @ 29.11.2024 14:30Es vispār nesaprotu šo špricēšanos sievietēm zem 35 gadiem. Pašā plaukumā sevi sabojāt?
Saprotu, kad uz 40, Tad grumbiņas un smaida utt strīpas..
vispār pat ārsti saka, ka špricēt jāsāk, pirms tās grumbas tur parādās, nevis kad jau starp acīm ir vaga. pēc tam tās vagas ārā dabūt ir daudz grūtāk. Viss gan atkarīgs no cilvēka mīmikas, cik tā ir dzīva un izteikta. Citàm tādas dusmu rievas vispār nav, toties ir vārnu kājiņas. Katrs gadījums ir individuāls. Es gan viņu vietā Nauri sāktu špricēt: vismaz botoksu pierē ielaistu, 30 gadīgs džeks, bet ar tādām horizontālām grumbām jau.Dzintriņa @ 29.11.2024 14:30Es vispār nesaprotu šo špricēšanos sievietēm zem 35 gadiem. Pašā plaukumā sevi sabojāt?
Saprotu, kad uz 40, Tad grumbiņas un smaida utt strīpas..
Tā ukrainiete Sofija vēl +/- izskatās, laikam iet taisīt seju pie profesionāļiem. Kā tur palika ar viņu, savus musurus ar bērna pamperiem un savām higēniskajām paketēm ko izmeta Latvijas mežā, jau savāca. Vai turpina cūkot...barbieyyy @ 29.11.2024 15:04Es tagad saprotu kam transformeris grib līdzināties,tak ukraiņu maukai Sofijai Stužkai,tā arī prātu izkūkojusi taisot sev plastikās
sauliiite.paula @ 28.11.2024 23:22
fuuu, pareizi ir, nav ko sūdu kustināt.Chikatello @ 29.11.2024 13:03
Kāda tev nahuj starpība? Pašas te ne maigāk nodiršat eļinčiku un viena otru. Te ir verbāla babku izgāztuve - tad nu baudat pareizās sliekas!
Kāda tur bomba. Ne jau zāli pīpē.Anīle līne @ 29.11.2024 14:48Kā jums šķiet, kur ir pazudusi Ietekmele? Tāda bomba par to smēķēšanu, bet Ietekmeles profilā nekādas ziņas - klusmums. Mēdijos pārpublicēja to, kas bija ielikts Xā.
Ganjau sanema savu soduAnīle līne @ 29.11.2024 14:48Kā jums šķiet, kur ir pazudusi Ietekmele? Tāda bomba par to smēķēšanu, bet Ietekmeles profilā nekādas ziņas - klusmums. Mēdijos pārpublicēja to, kas bija ielikts Xā.