Man škiet, ka tas bija Giba, jo Elīna teica, paskatieties uz mana kolēģa apaviem.Candycane @ 25.09.2024 23:25Man liekas tās kājas nemaz nav Gibas. Sapratu,ka tas ir svešs cilvēks... Varbūt kļūdos. Man šāda storiju publicēšana vairāk liekās kā cilvēka izsmiešana par to, ka sandales tiek vilkas kopā ar zeķēm+ tādu apavu vilkšana sporta zālē (varbūt cilvēks ceļojumā nepaņēma, aizmirsa paņemt sporta apavus). Pati sporta zāli Latvijā apmeklē ar rudens zābakiem un vēl visādiem klučiem kājās?
Niks gudri izdarījis, ka paslēpis šo interviju. :Djohnson @ 26.09.2024 11:44
?si=jzsKF1WOC86RWJRJ
amareto @ 26.09.2024 15:32Fui fui fui
viņš jau tagad ar māti var lepotiesBugsPony @ 26.09.2024 17:41Elīna veido Only Fans kontentu par brīvu. Drīz jau lēkās plika kameras priekšā. Džeisons pec dažiem gadiem varēs rakņāties internetā un lepoties ar māti.
es arī padomāju,mums šogad tik laba vasara, bērns tā varētu plunčāties,pa svaigu gaisu izdzīvoties,jūras smiltiņās spēlēties, uzņemt d vitamīnu ar saulīti,neko tādu nav dabūjis,jo mammai nav laika😢😢arī vecmāmiņas tur dīvainas.Tagad beidzot uz bildēšanas laiku ir beidzot dabūjis pa ūdeni pastaigāt.Nauris tēlo uz kameru labo tēti, bet īstenībā no didras daudz neatpaliek🤮🤮tāds pats tupenis.I have a question @ 26.09.2024 14:19Pavērojot Nika kanālu, intervijām skatijumi, komentāri, VAKARDIEN IELIKTA intervija ar Zēmani skatijumi vairāki tukstoši.
Elčas intervija pirms divam dienam un skatijumi zem 150 un tie paši gan jau no mums forumniecēm...?
Elīn cilvēki sāk saprast, ka no tevis ir jākaunās nevis ar jālepojas.
Beidzot prieks redzet ka Džoisis redz, kas ir jūra un pat tiek paplunčāties, pus cepums Naurim par to, vismaz viņš ar to puisēnu mēģina satuvināties un izveidot vecāka-bērna attiecības kaut kādā līmenī, vot šis ir tas level up.
lss @ 26.09.2024 19:42Imtervijas beigās (jau atkal) Didrene stāsta "nepieķerties pārāk komandas meitenēm), kur piemin, "kad tu 2/3 gadus cilvēku esi ņēmis komandējumos, visu visu, un viņš vienkārši tevi uzmet), vai tas nav par annemariju? Man liekas, vienīgais meičuks, kurš brauca līdzi visos braucienos un visur didrenei pie dirsas bija pielipusi ..
Tastastas @ 26.09.2024 19:36Paklausījos Nika interviju ar Didriķi. Nu daiļdirsēja, ko lai citu saka.
"Mēs esam izbraukājuši daudzas valstis, lai piedāvātu labāko kvalitāti." Nu paskaitīsim - Polija, Francija, Itālija un Turcija. Četras valstis būs tās daudzās? ??♀️
viņa jau vēl darbojas, savā profilā reklamēlss @ 26.09.2024 19:42Imtervijas beigās (jau atkal) Didrene stāsta "nepieķerties pārāk komandas meitenēm), kur piemin, "kad tu 2/3 gadus cilvēku esi ņēmis komandējumos, visu visu, un viņš vienkārši tevi uzmet), vai tas nav par annemariju? Man liekas, vienīgais meičuks, kurš brauca līdzi visos braucienos un visur didrenei pie dirsas bija pielipusi ..