amoreamore @ 12.09.2024 10:29“Mana āda ne vienmēr ir tik labi izskatījusies”
A kas viņai liek domāt, ka viņas āda baigi labi izskatās? :D
amoreamore @ 12.09.2024 12:54Tas tā, lai jūs zinātu, ka tā izskatās un līdz atsitienam ievelk vēderu cilvēki, kas ļoti mīl savu ķermeni.
Viņa ne tas, ka stāvoklī tuvākajā laikā nebūs, viņa drīz vienkārši izčabēs, gandrīz jau cauri spīd
brunettte @ 12.09.2024 10:00Šis arī ir level up? bet Elīna varbūt pati sevi uzskata par transvestītu un vīru, nevis sievu, tāpēc ir Nauris un Naurim vīrs ?
Didrihsonei likumi,normatīvi,ieteikumi ir pie vienas vietas🤷Helita @ 13.09.2024 12:16Ok, 1.reizē var nezināt, ka nedrīkst iet uz solāriju, fiziski sevi noslogot, rokas celt augšā pēc pupu operācijas. Bet nu tak tev ir ārsts, kurš visu to pasaka. Sevišķi, ja vēl pati interesējies ko drīkst, ko nedrīkst. Bet Elīnai ir trešo reizi operācija. Kā var nezināt! Cilvēkam vispār nerūp sava veselība, ne fiziskā, ne mentālā.
Helita @ 13.09.2024 12:16Ok, 1.reizē var nezināt, ka nedrīkst iet uz solāriju, fiziski sevi noslogot, rokas celt augšā pēc pupu operācijas. Bet nu tak tev ir ārsts, kurš visu to pasaka. Sevišķi, ja vēl pati interesējies ko drīkst, ko nedrīkst. Bet Elīnai ir trešo reizi operācija. Kā var nezināt! Cilvēkam vispār nerūp sava veselība, ne fiziskā, ne mentālā.
tie ir bombīgie vilnas džemperi ar niecīgu vilnas sastāvu 😀emsii @ 13.09.2024 12:59Man riebums, skatoties vien storiju, kur visi džemperi samesti čupā uz grīdas atrodas.. kā pēc kaut kā tāda redzot, fanītes skrien un pērk tos lupatgabalus? Bubble džemperi ar vīlēm, bez vīlēm.. izskatās vienādi briesmīgi, apvilktā un neapvilktā veidā.. Jesus Christ
sandale @ 13.09.2024 12:42Didrai uz biznesa tikšanos mugurā ir jaunais bodijs ar mežğīni un pa virsu žakete. Lūdzu kāds pasakiet vai šoreiz viņai ir uzvilkti vismaz šorti/svārki? No aizmugures neredz vai ir vai atkal vienkārši pusplika ir izgājusi no mājas. Melones protams karina ārā jau kuro dienu bez speciālā krūštura?
Esaizgaju @ 13.09.2024 14:58
Lai jau karina tās melones, es vispār nekādu dižo atšķirību neredzu starp pirms un pēc :D