TG ierunātajā aplītī, kad Elīna saka, ka nāk mammas ar mazām meitām, seko līdzi un saka, ka Elīna iedvesmo. Ārprāts.KatyB @ 19.07.2024 19:13Jaunā pakaļaste Didrai pēdējā laika liekas galīgi garām, iepriekš jau bija diezgan pašvaki bet tagad vispār nav saprašanas ko Didra no sevis mēģina parādīt. Un fotosopa prasmes arī briesmīgas, var labi redzēt pēdējas TG bildēs, viena kāja uztaisīta maza otra atstāta tukla, tad kaut kādi nesaprotami robi uz kājām ?♀️
Ciena @ 19.07.2024 16:33
Man pat neparādās tādi vārdi, kā Tev. Vienkārši met atpakaļ uzreiz piespiežot follow un meklētājā Didriksoni nevar atrast, es vnk esmu bloķēta, neko nāksies skatīties kādu citu teātri?
Ko pārējie Kafijas bankas īpašnieki saka par šo sadarbību? Vai parādīja Elīnas sekotāju skaitu un piekrita sadarbībai?KatyB @ 19.07.2024 21:00Man likas ka Kafijas Banka ir daudzmaz veiksmīgs uzņēmums, bet tā īpašnieka lēkāšana didras storijos ka 12 gadīgai fanītei pilnībā mainīja iespaidu, tad vēl sāk cepties ka didra ka visiem skauž utt, tiešām sabojāja iespaidu par kompāniju
debestinaa @ 19.07.2024 19:12Uzmetu aci uz tiem šodienas storijiem un man pilnīgi vēmiens nāk no tāda stulbuma, netīrības un pretiguma, kā sieviete viņa šķiet vienkārši briesmīga mele, un par kaut kādu biznesa dāmu sevi sauc.
Brīnums ka kāds to viņas bembi nakts vidū vēl nav aizdedzinājies par tām braukšanas manierēm?
aj nu davaj, nenopel celtniekus un zāģerus, kas pelna ļoti labi. Tas ka viņš strādā fizisku darbu, nenozīmē, ka ir sliktāks par kādu uzņēmēju. Ja tu tā nedomaji, tad sorry, bet tavis pieminētie piemēri izklausījās pazeminoši. Bet pārējām piekrītu. Aizmirsi vēl vientuļas mātes, kam 3 bērni un katram savs tēvs.mon_moiselle @ 20.07.2024 09:17Piseiķei ir 3 fanu pamatgrupas:
1. Mazas meitenes, kas sapņo ielikt tikpat bezgaumīgus silikonus un piepumpēt sardeles kā viņai, kad izaugs lielas;
2. Pelekās peles no dziļiem laukiem, kas pirms tam galvenokārt iepirkušās Humanā, bet tad varēja atļsuties Butterfly, savukārt tagad, pieaugot cenām, Butterfly viņām skaitās kā teju vai apmēram Guess, kur algas dienā var ieķert pārīti bezvīļu apeņu un tad vakarā mīļotajam, kas pārnācis no stroikas vai mežcirtes, sajūsmā atrādīt jaunāko guvumu;
3. Sektantes un sektanti, kam skata pēc jājūsmo par Pidriķi, citādi saņems zibens spērienu.
Tajā veikala pasākumā varēja redzēt veikala darbinieces, kādus 4 pa dzīvi ne īpaši veiksmīgus cilvēkus un kafijniekus.
Mans subjektīvais viedoklis- jebkurš uzņēmums, kurš sadarbojas ar šo klaunu brigādi, nav nekā vērti, jo riskēt ar savu brendu, neiedziļinoties Pidriķes vērtību neesamībā, var tikai īsteni muļķi. Bez tam mans zelta likums: kāpēc man jāpērk kaut kas, ko šādam zemiskam klaunam dod par brīvu? Es principiāli deletēju visu ietekmeļu sadarbību partnerus no sava lista, jo neatbalstu to, ka kaut kādi pajoļi ar telefoniem par brīvu saņem preces, kas citiem jāpērk.
es arī nošokējos🤮🤮tāds pamuļķis izskatās tas vīrietis no Kafijas bankas,kas teica,lai neskaužam Elinai🤢kādu amatu viņš tur ieņem? Didras līmenis.KatyB @ 19.07.2024 21:00Man likas ka Kafijas Banka ir daudzmaz veiksmīgs uzņēmums, bet tā īpašnieka lēkāšana didras storijos ka 12 gadīgai fanītei pilnībā mainīja iespaidu, tad vēl sāk cepties ka didra ka visiem skauž utt, tiešām sabojāja iespaidu par kompāniju
krixis3 @ 20.07.2024 11:29Tajā zilajā solārija telpas gaismā, viņa izskatās vienkārši slimi tieva. Ar drēbēm viņa vēl tik traki neizskatās. Bet šādi, nu piedod, tev galva jāārstē, ne mēnešreizu trūkums. Viņa jau izskatās, ka reāli vairs pati nejūt, ka neko neēd. Ja viņa, nedod dievs, laiks stāvoklī,sekas var būt traģiskad
Roze sarkanā @ 20.07.2024 11:43es arī nošokējos??tāds pamuļķis izskatās tas vīrietis no Kafijas bankas,kas teica,lai neskaužam Elinai?kādu amatu viņš tur ieņem? Didras līmenis.
kāpēc man palicis prātā, ka sen, sen kāda no ex darbiniecēm kko rakstīja par to, ka didī laižot baigās gāzītes 🤣 nu, pārtiekot no burkāniem un aļģūdens tā varētu būtMashka Kakashka @ 20.07.2024 12:46Didrihsonei no sava kafijas aparāta zaļo aļģu ūdens vēders sapūties? Gāzītes? ? Redzot, ka viņa pārtiek no kafijas ar pienu, zaļumiem, viņai ir normāla atomelektrostacija vēderā, tur ir tāda pūšanās, ka nav brīnums, ka viņai sāp. No visas tās zaļbarības rodas gāzes kuņģī, ne velti saka, ka neviens nepirž tik daudz un smirdīgi kā veģetārieši. Un vēl pa virsu zaļaļģu kafija ar pienu.
Mashka Kakashka @ 20.07.2024 12:46Didrihsonei no sava kafijas aparāta zaļo aļģu ūdens vēders sapūties? Gāzītes? ? Redzot, ka viņa pārtiek no kafijas ar pienu, zaļumiem, viņai ir normāla atomelektrostacija vēderā, tur ir tāda pūšanās, ka nav brīnums, ka viņai sāp. No visas tās zaļbarības rodas gāzes kuņģī, ne velti saka, ka neviens nepirž tik daudz un smirdīgi kā veģetārieši. Un vēl pa virsu zaļaļģu kafija ar pienu.