Rasareisa @ 09.03.2020 21:43Un strp citu ta aleksandra ari ņifiga nemãk krāsoties,baiga speciāliste ūzkraso visam uzacis ka brežņevam un lùpas tādas taka sutku būtu atstrādājušas .
Pilnīgi piekrītu. Reiz biju uz meikapu pie viņas. Uz sejas uzklāja tonnu ar tonālo, ko varēja pamanīt pat no 10 metru attāluma, kā arī lūpas tika uzzīmētas/uzkrāsotas bez maz līdz degunam. Reāli izskatījās kā mērkaķa dibens, tāpēc atnākot mājās tās nācās notīrīt ? Diez kur “mācās” par šādiem vizāžistiem?Rasareisa @ 09.03.2020 21:43Un strp citu ta aleksandra ari ņifiga nemãk krāsoties,baiga speciāliste ūzkraso visam uzacis ka brežņevam un lùpas tādas taka sutku būtu atstrādājušas .
Annijaaa @ 09.03.2020 23:25Pilnīgi piekrītu. Reiz biju uz meikapu pie viņas. Uz sejas uzklāja tonnu ar tonālo, ko varēja pamanīt pat no 10 metru attāluma, kā arī lūpas tika uzzīmētas/uzkrāsotas bez maz līdz degunam. Reāli izskatījās kā mērkaķa dibens, tāpēc atnākot mājās tās nācās notīrīt ? Diez kur “mācās” par šādiem vizāžistiem?
2 reizes esmu bijusi arī uz uzacīm - pēdējā reizē tās nenokrāsojās nu nemaz un papildus izraustīja sīkas svītriņas, lai gan pirmajā reizē viss bija normāli. Vairs neriskēju iet + smirdoša meitene un čeka neesamība baigi nevilina ?
Ļaunums @ 09.03.2020 23:30
Bet interesanti, ka čekus tur neviena nedod un viņām nav nekādi sūdi?
blacke @ 09.03.2020 23:31
Tu nevari pat iedomāties cik ļoti daudz vietās nedod čekus vai dod ne visiem pircējiem. Un viss mierīgi, nekādu problēmu.
blacke @ 09.03.2020 23:38Rīga ļoti daudz kur tā ir, pēdējā laikā ar vien vairāk to ievēroju
Ketija123 @ 09.03.2020 23:42Ne jau pirmo reizi dzirdu, ka tā Aleksandra klientu sejas kopj ar cigarešu smirdīgiem pirkstiem. Man tas liekas ļoti neprofesionāli. Var tak uzpīpēt pirms un pēc darba, kā arī, ja pa dienu ir lielāka pauze starp klientiem. Skriet brīvi smoļīt pirms katra klienta...izklausās pēc kaut kāda naktskluba. Viņa vienkārši neuztver savu darbu nopietni
Blessed @ 10.03.2020 19:47Cik skatos Didra ļoti bieži pārdod drēbes, ko uzšuvusi mamma. Nu nezinu, man tas šķiet nedaudz stulbi. Mamma priekš viņas centās, šuva, bet tā uzvelk vienu reizi un pārdod.