blacke @ 02.03.2020 13:58Neviens viņu nevaktē, par viņu vienkārši smejas.
Petra Markovska @ 02.03.2020 12:59Vispār tas aizpampums var būt arī no viņas silikoniem, saucamā BBI. Tai raksturīgs neveselīgais izskats. Arī Saulietei ar visiem draineffektiem ir aizpampums un vēl citām silikona dāmām - nav baigā sakritība?
Arī es ēdu daudz ko neveselīgu, haltūrēju ar ūdens dzeršanu, bet man nekad nav nekādi aizpampumi un maisi zem acīm.
HeartBurnCity @ 02.03.2020 14:31Vaktē , vai nevaktē, bet Es tā pat uzskaitit ko Es esmu apedusi nevaretu, kur nu vel par citu cilveku.
blacke @ 02.03.2020 14:36
Tik daudz apēd dienas laikā, ka nespēj piefiksēt,ko apēd?
blacke @ 02.03.2020 14:36
Tik daudz apēd dienas laikā, ka nespēj piefiksēt,ko apēd?
back2black @ 02.03.2020 15:48Šomase tajās lētajās lupatās izskatās vienkāeši katastrofāli. Nekā personīga, bet nu cmoon. ?
Alishaaa @ 02.03.2020 15:21Esmu instagramā redzējusi šo veikalu un to, ka daudzas meitenes tur iegādājas drēbes. Izlēmu noriskēt, jo zinu, ka drēbes ir no Polijas un Ali, bet pat Alītī var dabūt kaut ko labu. Negaidīju neko “vaaau”, bet tik sliktu kvalitāti arī nē. Džemperkleita, ko nopirku, sāka velties jau pēc 1. mazgāšanas reizes. ? Varbūt tur ir kas sakarīgs, bet tad noteikti ir jābrauc uz pašu veikalu, jāmēra, jāpārbauda visas šuves un kvalitāte uz vietas un obligāti jāprasa čeks. Bet nu es neiesaku tur neko pirkt. Labāk aiziet uz parastu veikalu un par to summu nopirkt drēbi 100 reizes labākā kvalitātē.
Vienīgi es nesaprotu, kā jūs visas meitenes tik ļoti varat cepties par to Elīnu. Sekojat katram viņas storijam un uzreiz šeit rakstat, cik viņa slikti ēd, krāsojas, ģērbjas utt. ? Tad jau pašas neesat nemaz labākas par viņu ?
Dansone @ 02.03.2020 18:20Tāda dirsas izrādīšana jaunākajā video. ??♀️
Meija @ 02.03.2020 18:29Šoreiz gan saku, ka video ir labs. Jā dibens redzams, bet nekas traks. Mičulei katra bilde plikumos.
Nu kāds nošļucis dibens? Dibens kā dibens. Visi laikam pieraduši uz fitnesa meiteņu dupšiem skatīties.
Daisey @ 02.03.2020 20:27Nenoskatījos gan līdz galam to jaunāko video viņas instagram, bet tik pat kā-plika dirsa publiski vien jau parāda viņas līmeni ? Svētā. Kaut kādi kompleksi tur ir.