Aarzemniece12 @ 21.02.2020 21:56Man visvairāk piedur, kā viņa visur un vienmēr, kjipa dargi, dargi, kafija starbucks darga, restorāns dargs vai arī tieši pretēji, vai cik lēti, super, utt. Riebjas, ka cilvēki sita runā. Protams, var būt ekonomisks un skaitīt katru kapeiku, bet kāpēc tas vienmēr tā jauzsver ? Uzreiz rada tādu prastu, pāķisku iespaidu. Šis ir tas, kas man ļoti ausis griež, kad viņa runā. Bet tēlo baigo dāmu, iphone jaunāko dabūjusi, bet par kafijas cenām čīkst.. tāds pazors ??♀️
blacke @ 21.02.2020 22:30
iphone uz nomaksu mūsdienās katrs muļķis var paņemt, nav nemaz tie telefoni tik dārgi. Bet visu laiku uzsvērt tās cenas man arī liekas stulbi, atceros, kad kaut kādā vienā ceļojumā bija, visu laiku pīkstēja cik tur ir dārga kafija, es skatijos un domāju -meitenīt,a kādus tu uzcenojumus liec virsū savām lupatām, nu ko var īdēt :D
Aarzemniece12 @ 21.02.2020 22:33
Nu jā, mana pamatdoma bija, kā daudzi latvieši braukā ar visjaunākajiem auto, bet degvielu par pēdējiem 5 euro ielej ?
Kalme @ 21.02.2020 22:31Jums neliekas, ka tas Elīnas "veiksmīgais bizness" ir tāds uzpūsts burbulis? Nedomāju, ka tiešām tik daudz no viņas pērk. Man ir aizdomas, ka viņa pelna lielākoties uz sadarbībām un tos nedaudzos klientus vnk pievilina ar super uzpucēto IG kontu, kur Butterfly "plaukst un zeļ"... Bet varbūt tas ir acīmredzami, es nezinu :D vnk sāku tā aizdomāties
blacke @ 21.02.2020 22:35
Man patika viens jociņš, precīzi neatceros, bet ideja bija, ka ir smieklīgi kā cilvēki ar jaunākajiem iphoniem brauc tramvajā :D
Man patika viens jociņš, precīzi neatceros, bet ideja bija, ka ir smieklīgi kā cilvēki ar jaunākajiem iphoniem brauc tramvajā
Man patika viens jociņš, precīzi neatceros, bet ideja bija, ka ir smieklīgi kā cilvēki ar jaunākajiem iphoniem brauc tramvajā
Leora @ 22.02.2020 08:37Nu Didraii jau tieši otradi. Staiga kazhoka un ar jaunako iphone, gucci replikas - grib izskatities dargi, bet brauc ar vecu sudu, kas ja labi maksa 1000 eiro.
blacke @ 22.02.2020 09:35Man patīk kā jūs te pukstat dažas par manu iphone un tramvaja joku :D its a joke not a dick, dont take it so hard