Blanche @ 19.02.2020 22:03
Nu Monta jau nav labāka, tā ka nevajag ? iedomības kalngals?
Kad bijs vēl pēdējās dienas pie teikšanas butterfly, mani nobloķēja gan no sava profila, gan no butterfly, jo ieteicu, lai izlabo vienu kļūdu. ? laikam negribēja, lai iepērkos butterflyaa.
Elīna vismaz atbloķēja. ?
Ketija123 @ 19.02.2020 02:36
+++
Es Didrihsonei vienā brīdī pārstāju sekot uz ilgu laiku, apšķebināja viņas saldā krējuma feat dzintara siera vakariņu recepšu ieteikumi (tādas ēdienreizes nav ok un tas nebūtu ikdienā jāsludina), bet sekojot diskusijai, ieinteresēja paskatīties šo video... Vārdi = TU VARI AIZRAUT MANU ELPU CIET ?♀️?♀️?♀️ man ir tiešām kauns, ka es to dzirdēju. Ja tas būtu transleiteris, tas būtu saprotams, ka parodija caur tiešu tulkojumu, ka iesmej. Bet tas ir domāts nopietni? Un tas video... Pamatskolas popiela. Citas klausās un raud? Meitenes, es bez jebkādas agresijas vai uzspēlēta pārākuma jautāju - jūs tiešām dumjas vai kas ar jums?
Blessed @ 20.02.2020 23:27
Tagad jau arī storijā šausmīgi taukainie makaroni ar sieru un dzintaru??? apšķebināja
Blessed @ 20.02.2020 23:27
Tagad jau arī storijā šausmīgi taukainie makaroni ar sieru un dzintaru??? apšķebināja
Wooomaaan @ 20.02.2020 23:52
Un tik "šaUsmĪgi taukaini" makaroni jau nu gan nav. Nezinu, es neko traku tur neredzu. Vista, sīpoli, apcepti eļļā un sieriņš pa virsu? Ar ūdenī vārītiem makaroniem. Oj. ?
Man patīk, ko viņa tur gatavo. Nu un, ka kaut kur tauki? Tu tikai dārzeņus ikdienā ēd? Man patīk, ka ir garšīgi, lai arī tur tauki vai kas. Īpaši ja mājās ir vīrietis, nebaros taču ar plikiem redīsiem.
Blessed @ 21.02.2020 08:09
Ēd tu savus makaronus cik gribi ? vispār jā, ikdienā tik tiešām ļoti veselīgi ēdu, bet "ēst veselīgi" nenozīmē tikai dārzeņi. Ēdu to pašu gaļu un visu ko citi ēd, tikai atšķiras porcijas lielums un pagatavošanas veids. Protams, ja vīrietis mājās nebarosi viņu tikai ar dārzeņiem, bet kaut kādai sajēgai par plus mīnus normālu ēdienu ir jābūt. Ja vien taisies rīt dien dienā makaronus ar kausētu sieru, saldo krējumu un vēl parasto sieru pa virsu, tad nu vecumdienās vien gaidi brīnumu klāt.? neiešu nevienu mācīt, bet kā jau meitene iepriekš minēja - nav jāsludina tik neveselīgs ēdiens . Gribi ēd savus makaronus, bet ieteikt citiem ? labu apetīti?
Alys @ 21.02.2020 08:34
Tāda sajūta, ka Elīna ēd, bet nāk klāt Tev, ja Tu tik sacepusies esi :D
Priecājies, visas muļķes būs resnas un neglītas, bet Tu slaida, tieva un skaista. Par ko cepiens? Par to, ka pat ēst katrs nevar vairs, ko vēlas?
Un tā, starp citu, katrs mēs varam kaut ko sludināt, un tāpat kāds tajā atradīs par ko pad***. Vienkārši dzīvo savu dzīvi, ēd savu dārzeni...
Kiskismau @ 21.02.2020 08:24
Dažkārt kad autbuss stāv sastrēgumā tad paskatos Didrihsones story. Pēc viņas story izsktās ka augli vai dārzeni ieliek mutē reizi mēnesī. No rītiem štopē iekšā bulkas pa vidam vēl kādu kūku un tad vakara makaronus ar sieru vai zupu kuru atškaid ar divām dzintara siera kārbām. Ja tā ir veselīga ēšana tad es esmu garnele. Nav brīnums ka viņai tādi maisi zem acīm un izskatās aizpampusi.
Aarzemniece12 @ 21.02.2020 09:07Kaut kādā video viņa stāsta, ka tas, ko viņa rāda storijos, ir domāts Naurim un, ka viņa pati sev taisa atsevišķu ēdienu un no neveselīgā ēdiena tikai dažas karotites apēd, lai tā garsa būtu.. nezinu, vai var tam tiešām ticēt, bet, ja viņa tiešām tā dara, respect, es sevi tā nevarētu mocīt.. labāk uzreiz gatavot daudz maz veselīgas maltītes un lai virs arī ed. Protams, ka retu reizi jau var arī makaronus ar taukainām mercem, bet viņas storijos redz tikai šādas kulinārijas izpausmes. Vēl jāpiemin tas, ka 23 vakarā noteikti nav vislabākais laiks šādas maltītes ieturēt, vienalga sieviete vai vīrietis, tieviem vai resniem.
Smaidule @ 21.02.2020 10:18Cik no skolas laikiem šo meiteni atceros, nekad ar īpašu gudrību nav izcēlusies. Nekas vairāk par drēbēm īpaši arī neinteresēja, līdz ar to karjeras izvēle īpaši nepārsteidz. Malacis meitene, ka darbojas un dara darbu, kas patīk, bet nu viņas attieksme gan to uzņēmumu nobeigs kādā brīdī. Domāju, pat maziņās pamazām sāks novērsties ar laiku, kad beidzot kļūs gudrākas un sāks vērtēt visu kritiskāk. Un par viņas uzturu pilnībā piekrītu. Nav nekas slikts, ja pa reizei sevi palutini ar kaut ko neveselīgu, bet ļoti garšīgu. Bet ēst tik neveselīgi katru dienu un rādīt to kā normu, īpaši ņemot vērā to, ka visas mazās skatās un mācās no viņas. Labāk būtu tad piedomājusi kādu priekšzīmi rāda un ko māca savām vieglāk ietekmējamajām sekotājām, kas arī sāks kafiju litriem dzert, bulkas un kūkas bāzt pa visiem galiem iekšā un vakarā, kad jau jātaisās uz gulēšanu, ēdīs sātīgas, neveselīgas maltītes. Nu kur prāts. ?
Blanche @ 21.02.2020 10:24
Viņa tak nevienam tā neliek ēst un ar varu mutē nebāž tos makaronus ar sieru. ? un nesaka, ka tas ir veselīgi, tikai to ka viņai garšo. Lai tak ēd, katrs dara ko grib.
Es arī neatbalstu tādu ēšanu, bet tā jau ir viņas dzīve ne mūsējā. Citreiz pārlieku meitene te uztraucas par visu ?