Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Patīk
Reitings 61464
Reģ: 12.10.2022
Vakar tāds video, kur lamājas deviņstāvīgos vārdos, un šodien Elīna ir uzaicināta un viesojas kā īpašai viesis Druvas vidusskolas Jauniešu forumā, pasniedzot iedvesmas lekciju.
Laikam pasākuma veidotajiem arī izglītība nav svarīga.
27.09.2025 16:57 |

Patīk
Reitings 61464
Luna Com 2000 @ 27.09.2025 16:56
Viņa iet bērniem kko mācīt, un nākamaja story jau dirsa arā un kājas plati. Luxiņš
Un burtiski - plika dirsa. Vai šo mācīja arī vidusskolēniem? Varbūt vajadzēja visiem nodemonstrēt?
27.09.2025 17:02 |

Reitings 2184
Reģ: 13.09.2021
CallMeAnnika @ 27.09.2025 16:57
Vakar tāds video, kur lamājas deviņstāvīgos vārdos, un šodien Elīna ir uzaicināta un viesojas kā īpašai viesis Druvas vidusskolas Jauniešu forumā, pasniedzot iedvesmas lekciju.
Laikam pasākuma veidotajiem arī izglītība nav svarīga.

Ja godīgi , es kā vecāks būtu nikna, ja manam bērnam skolā Didrihsone tiktu stādīta kā piemers… Piemērs kam? Kā izkropļot savu izskatu un tik ļoti sevi nemīlēt? Kā ciest no ēšanas traucējumiem? Kā neudzināt un nerūpēties par savu bērnu (nauda nav rūpes) ? Kā apiet nodokļu sistēmu? Kā plikai ento sekotāju priekšā lēkāt? Kā aizbraukt ceļojumā un nebaudīt valsti , bet fočēt lupatas? Un tā varētu turpināt. Es noteikti neļautu apmeklēt šādu pasākumu.
27.09.2025 17:21 |

Reitings 713
Reģ: 16.07.2024
Zebradivi @ 27.09.2025 17:21

Ja godīgi , es kā vecāks būtu nikna, ja manam bērnam skolā Didrihsone tiktu stādīta kā piemers… Piemērs kam? Kā izkropļot savu izskatu un tik ļoti sevi nemīlēt? Kā ciest no ēšanas traucējumiem? Kā neudzināt un nerūpēties par savu bērnu (nauda nav rūpes) ? Kā apiet nodokļu sistēmu? Kā plikai ento sekotāju priekšā lēkāt? Kā aizbraukt ceļojumā un nebaudīt valsti , bet fočēt lupatas? Un tā varētu turpināt. Es noteikti neļautu apmeklēt šādu pasākumu.

Kā viņa ir apģērbusies, braucot uz skolu pie jauniešiem, skolniekiem, skolotājiem. Mauku māja gatavā, ar plikiem pupiem. Un tā viņa rāda jaunatnei, kam sekot????? Tā ir necieņa, tas ir pazemojums. Ja es būtu skolas direktore, es to šļuru vienkārši skolā neielaistu. Tak ir jābūt kaut kādai takta sajūtai, kur Tu atrodies, uz kurieni Tu ej, pie kā Tu ej. Jā- šis reāli parāva dusmas.
27.09.2025 20:40 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 42329
Reģ: 06.11.2022
Matilde23 @ 27.09.2025 20:40

Kā viņa ir apģērbusies, braucot uz skolu pie jauniešiem, skolniekiem, skolotājiem. Mauku māja gatavā, ar plikiem pupiem. Un tā viņa rāda jaunatnei, kam sekot????? Tā ir necieņa, tas ir pazemojums. Ja es būtu skolas direktore, es to šļuru vienkārši skolā neielaistu. Tak ir jābūt kaut kādai takta sajūtai, kur Tu atrodies, uz kurieni Tu ej, pie kā Tu ej. Jā- šis reāli parāva dusmas.

Skolēni taču vienkārši pasmiesies par tādu puspliku spoku... Varbūt ne skaļi, jo pieklājīgi bērni, bet klusībā noteikti...
27.09.2025 20:59 |

Patīk
Reitings 61464
LabaDabaDa @ 27.09.2025 20:59

Skolēni taču vienkārši pasmiesies par tādu puspliku spoku... Varbūt ne skaļi, jo pieklājīgi bērni, bet klusībā noteikti...
Kāds varbūt pasmiesies, kāds tiešām var paņemt piemēru. Vai Elīna arī pieminēja, ka viņa bez kalponēm nespēj dzīvot? :D
27.09.2025 21:28 |

Patīk
Reitings 61464
LabaDabaDa @ 27.09.2025 20:59

Paskaties, cik daudzi iet ar Elīnu bildēties, un vēl meitenes storijos salikušas bildes. Diez vai pasmieties.
Skumji, ka daļai jaunākās paaudzes nav kritiskās domāšanas. Bet nevar arī nosodīt, ja pat lieliem uzņēmumiem ir vienalga par reputāciju.
Nevaru saprast, kā cilvēks, kurš ir pilns ar problēmu, rāda ne to labāko piemēru, nav īsti gudrs, var radīt tādu iedomu pasauli ap sevi.
27.09.2025 21:35 |

Reitings 4155
Reģ: 03.07.2024
Zebradivi @ 27.09.2025 17:21

Tas ir tik ļoti nepareizi. Kapēc kādam likās, ka tā iŕ laba ideja? Viņai ir ļoti izkropļota izpratne gan par ēšanas jautājumiem, gan darba-atpūtas jautājumiem, gan ģimeni. Vēl melošana... Un izskats.. Es arī būtu nikna, nedod Dievs bērns paņem kaut ko kā piemēru.
28.09.2025 07:07 |

Reitings 9240
Reģ: 14.09.2024
LindaP @ 28.09.2025 07:07

Tas ir tik ļoti nepareizi. Kapēc kādam likās, ka tā iŕ laba ideja? Viņai ir ļoti izkropļota izpratne gan par ēšanas jautājumiem, gan darba-atpūtas jautājumiem, gan ģimeni. Vēl melošana... Un izskats.. Es arī būtu nikna, nedod Dievs bērns paņem kaut ko kā piemēru.

Tāpēc, ka cilvēki neinteresējas par to, cik sūdīgs piemērs viņa ir. Tie, kas aicina uz šādiem pasākumiem, redz tikai to pusi - veiksmīga sociālajos tīklos un biznesā. Cilvēkiem ar kritisko domāšanu ir ļoti švaki.
28.09.2025 09:05 |

Reitings 554
Reģ: 26.04.2024
Tieši tā es arī iztēlojos Elīnas fanus. Mazās meitenes no dažādām Latvijas stūriem ar neattīstītu kritisko domāšanu, kuram liekās- Elīna modes etalons un panākumu piemērs.
28.09.2025 11:03 |

Reitings 12550
Reģ: 24.07.2023
Didrihsoni to rupjo reklāmu ielikuši arī kā maksas reklāmu. Skatījumi ir, komentāri arī, Elinai prieks, bet vai kāds skries tagad pirkt tās bikses? Tās atlaides vispār vairs neuztveras, jo tās ir nemitīgi un apnicīgi, cik var malt vienu un to pašu.
Tā reklāma izskatījās pēc izmisuma, nu nepērk vairs to preci tā kā viņi sasapņojušies.Man tajā video pat palika mazliet Elinu žēl, izskatās, ka tas ir viņu dabīgais dialogs.Daudz dabiskāk kā viņu feikie "mīlestības video"Varbūt tiešām Nauris ir tāds, monstrs, un Elina kā iemīlējusies dievticīgā aita, gatava visu paciest? Ko par šo video saka Elinas vecāki???
28.09.2025 11:05 |

10 gadi
Reitings 3778
Reģ: 06.05.2014
Slimā vista šo dienu iesāk ar storiju, kur ievelk vēderu līdz atsitienam, lai paprasītu visiem, cik viņa sver. Ielikusi, ka ir 3 gadus vecs bērns viņai. Nesaprotu, ko tur lepoties ar savu figūru pēc grūtniecības, ja visu to laiku badojās. Nebūtu silikoni, izskatītos pēc 11gadīgas puikas.
28.09.2025 11:43 |

Reitings 534
Reģ: 15.03.2025
L.. @ 28.09.2025 11:43
Slimā vista šo dienu iesāk ar storiju, kur ievelk vēderu līdz atsitienam, lai paprasītu visiem, cik viņa sver. Ielikusi, ka ir 3 gadus vecs bērns viņai. Nesaprotu, ko tur lepoties ar savu figūru pēc grūtniecības, ja visu to laiku badojās. Nebūtu silikoni, izskatītos pēc 11gadīgas puikas.
Tur redzams kad viņai ir anoreksija, Un galvenais neviens par šo nerunā publiski .🤬
28.09.2025 12:05 |

10 gadi
Reitings 5072
Reģ: 08.09.2015
Par tām reklāmām, pēdējo nedēļu laikā man neskaitāmas reizes ir parādījusies Elīnas reklāma, pie tam, es jau kādu laiku neskatos viņas saturu Instagram, bet met man ārā gandrīz katru reizi kā atveru Instagram. Arī to reklamu ne reizi neesmu vērusi vaļā, bet atkal un atkal parādās, laikam šie tā pamatīgi sapiķojuši par tām reklāmām, ja tik uzbāzīgi ir visur. Tas tik liecina, ka biznesiņā nemaz tik ļoti neveicas, un Elīnas kursiņus negrib pirkt, ja jāpielieto tik agresīvas metodes.
28.09.2025 12:08 |

10 gadi
Reitings 1773
Reģ: 29.01.2009
twilight Girl @ 28.09.2025 12:05
Tur redzams kad viņai ir anoreksija, Un galvenais neviens par šo nerunā publiski .?
man arī šķita, ka nav ok, bet iečekoju viņas ķermeņa masas indeksu un uz viņas 1,62cm rādās, ka ieteicamais svara diapazons: 48.6-65.6 kg :o Līdz ar to viņa tajā ietilpst.. nu varbūt silikoni ko sver, bet arī gan jau ne tik daudz, hm
28.09.2025 12:43 |

Patīk
Reitings 61464
Mākoņu Dejotāja @ 28.09.2025 11:03
Tieši tā es arī iztēlojos Elīnas fanus. Mazās meitenes no dažādām Latvijas stūriem ar neattīstītu kritisko domāšanu, kuram liekās- Elīna modes etalons un panākumu piemērs.
Ne tikai mazas meitenes. Ir liela daļa arī pieaugušas sievietes, paskaties kaut tā pašas "dāmu dienas".
28.09.2025 13:01 |

Patīk
Reitings 61464
Roze sarkanā @ 28.09.2025 11:05
Didrihsoni to rupjo reklāmu ielikuši arī kā maksas reklāmu. Skatījumi ir, komentāri arī, Elinai prieks, bet vai kāds skries tagad pirkt tās bikses? Tās atlaides vispār vairs neuztveras, jo tās ir nemitīgi un apnicīgi, cik var malt vienu un to pašu.
Tā reklāma izskatījās pēc izmisuma, nu nepērk vairs to preci tā kā viņi sasapņojušies.Man tajā video pat palika mazliet Elinu žēl, izskatās, ka tas ir viņu dabīgais dialogs.Daudz dabiskāk kā viņu feikie "mīlestības video"Varbūt tiešām Nauris ir tāds, monstrs, un Elina kā iemīlējusies dievticīgā aita, gatava visu paciest? Ko par šo video saka Elinas vecāki???
Un Elyndi LUX biksēm no lupatskates ir -46% atlaide. :D Laikam neviens negrib būt kā putnubiedēklis.
28.09.2025 13:03 |

Patīk
Reitings 61464
day @ 28.09.2025 12:43
man arī šķita, ka nav ok, bet iečekoju viņas ķermeņa masas indeksu un uz viņas 1,62cm rādās, ka ieteicamais svara diapazons: 48.6-65.6 kg :o Līdz ar to viņa tajā ietilpst.. nu varbūt silikoni ko sver, bet arī gan jau ne tik daudz, hm
Ķermeņa masas indekss ir tikai virspusējs rādītajs. Tāpēc arī svara diapazons ir tik liels, jo katram cilvēkam organisms ir citādāks. Elīna ar esošo svaru nav veselīga. ĶMI neatbild par to, vai cilvēks ir veselīgs.
28.09.2025 13:05 |

10 gadi
Reitings 43301
Reģ: 11.02.2015
Neesmu baigi iedziļinājusies, bet nešķiet tipiskā anoreksija viņai. Jo tad arī ar ok figūru šķiet sev resna. Bet didra jau kurā video saka - ka šādā līmenī sev patīk, tīksminās par sevi, publiski gorās plika, tek siekala, velk bieži ļoti atkailinošus apģērbus.
Nevis slēpj savu "resnumu" un cenšas notievēt vēl un vēl, līdz jau skeleta paskatam.
Drīzāk tā ir tipiskā "modeļu" pasaule, kur ir žostkijs ēšanas režīms, jo jābūt maksimāli kalsnām.
Ir, kam tas nāk dabiski, ir, kam jāmokās un jāgrauž tikai burkāni.
28.09.2025 20:26 |

Reitings 270
Reģ: 22.05.2022
Euclid @ 28.09.2025 20:26
Neesmu baigi iedziļinājusies, bet nešķiet tipiskā anoreksija viņai. Jo tad arī ar ok figūru šķiet sev resna. Bet didra jau kurā video saka - ka šādā līmenī sev patīk, tīksminās par sevi, publiski gorās plika, tek siekala, velk bieži ļoti atkailinošus apģērbus.
Nevis slēpj savu "resnumu" un cenšas notievēt vēl un vēl, līdz jau skeleta paskatam.
Drīzāk tā ir tipiskā "modeļu" pasaule, kur ir žostkijs ēšanas režīms, jo jābūt maksimāli kalsnām.
Ir, kam tas nāk dabiski, ir, kam jāmokās un jāgrauž tikai burkāni.

tie saucās - ēšanas traucējumi. viņa neredz sevi kā mēs viņu redzam. viņa ir APSĒSTA ar diētām un ārējo izskatu. es neticu, ka kāda, kura sevi patiesi mīl, spētu šādi izskatīties. tas nav tikai par kosmētiku vai kaut kādiem jocīgiem outfitiem, bet viņa tiešām ļoti pārspīlē ar visu. es nebrīnos, ka esmu lasījusi, ka influenceri ir narcistiski un pagaidām viņai tas ļooooooooti atbilst.
ēšanas traucējumu pazīmes: stingri ierobežo ēdienu ar to, ka stingri izvairās no ēdienu grupām, "nedrīkst" utml. Obsesīvi seko līdzi kalorijām, bieži sveras. Trauksme par to kā citi uztver ķermeni, kuņģa problēmas (un Didrai to ir daudz, viņas zinzino nepalīdzēs), mēnešreizes pazūd (tieši Didras variants), viņa ir apsēsta ar mazkaloriju ēdieniem - vēl nesen ielika video kur atrada marinētos gurķīšus ar mazāk kalorijām, pilnīgi nenormāli.
28.09.2025 21:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits