Man ir neitrāla attieksme pret šo un es tikai reizēm palasu šo diskusiju, jo es reāli nemēdzu izteikt viedokli par cilvēkiem, kurus nepazīstu. Bet meičas, nopietni? Par to, ka viņai ir "netīrais bizness", slikta attieksme pret klientiem, neatbilstoša cena kvalitātei, kā jau daudziem samākslota instagram dzīve un viņas gadījumā viss ir mākslīgs... slikts stils (kaut gan manuprāt mūsdienās stilam nav robežu, pat ja apğērbs nav saucams par stilīgu kādu cilvēku acīs.. piekrītu gan par to, ka atsevišķas vietas, arī televīzija prasa savu dresskodu un tas pstiesi nav atbilstošs...) bet tomēr... Jūs tuvinat Didrihsones kājas un intīmās zonas? Vai Jums smadzenes šodien ir sasalušas? Veselas meičas tuvina džeku intīmās zonas nevis meiteņu... kāda Jums daļa? Ja viņa jūtas labāk ar savu neglīti uzkrāsoto seju.. vai Jums traucē? Viņa sevi redz skaistu un es savā ziņā apbrīnoju apņēmību tā par sevi katru dienu rūpēties. Un KĀJAS. Gribu redzēt Jūsu perfektās kājas, uz kurām nav neviena plankuma un viss ir perfekti. P.s. izskatās, ka viņai ir rētas uz ceļiem. Arī man ir rētas un tāpēc ceļi ir mazliet tumšāki (ok, Elīnas gadījumā moš arī paštonējošā vaina) bet atkal gribu teikt, ka labāk ejiet čamdiet savu džeku intīmās zonas un tuviniet džeku foto, meklējiet mīnusus un novirzes no normas, no ideālā. Vai esat netradicionāli orientētas, ka Jums tik ļoti interesē viņas klitors, šķībās mākslīgās krūtis un neprasmīgi uzkrāsotais bronzeris? Lieciet taču viņu mierā, apspriediet konkrētus faktus. Būsim reāli... ja viņai nebūtu tik slikta slava, Jūs netuvinātu katru viņas ķermeņa vietu un Jums būtu pofig- ir un ir.. nu beidziet taču meklēt, par ko piesieties. Sk