AiKaaaSaaap @ 15.09.2023 12:21Man ir tikai viens jautājums, kad dāma savu dēlu no soskas atradinās? Tas viņam mutē ir nepārtraukti.. Neviens nav pateicis, ka bojā sakodienu bērnam?
magdalena333 @ 16.09.2023 09:44Nu ceru, ka šis viss aizgāja līdz galvenajām instancēm. Tikai tups cilvēks var noticēt, ka ar šito vienu lupatu bodi var nopelnīt padsmit dzīvokļus plus pašu. Ja tā tiešām ir patiesībā, tad tā ir totāla ņirgāšanās par valsts sistēmu un spļāviens sejā nodokļu maksātājiem.
Man teorija gan ir, ka tas nav nekas vairāk kā mārketinga triks, lai muļķītēm pabraukātu pa ausīm. Jo tiri teorētiski, jebkurš var pateikt storijā, ka pieder 20 dzīvokļi, galvenais, lai tas nonāk līdz aitām, kas tam notic, un skries tagad pie Elīnas uz močīšanas kursiem, jo tak arī grib 20 dzīvokļus. Ja kāda instance klauvē pie durvīm, tad pasaka, bet to jau mēs neteicām, bet pieteicēja tur kaut ko sajauca, nu sapratāt manu domu. Tas ir tas pats, kas ar tiem darbiniekiem, atskaitē ir 10, Anna pateica padsmit, Nauris 20? Es vispār viņiem nekad neesmu ticējusi, un es uzskatu, ka tā arī viņi to naudu pelna ar cilvēku čakarēšanu, melošanu, netīru biznesu. Jau vairākas reizes ir bijusi runa par to, ka jāslēdz Blaumanis, jo neatmaksājas, a te redz šiem esot 15 dzīvokļi pāris gados nopelnīti bez kredītiem? Iedomājieties cik lupatas viņiem ir jāpārdod vien, lai jau savu dzīvokli nopirktu bez kredīta, kur vēl 15 un tajā skaitā Dubaijā. Mēs šeit runājam par meliem vai riktīgu naudas atmazgāšanu!
vislabākais, tas, ka vesela čupa ballītes dalībnieču dalās ar Didras atziņām😆 par Dievu, par ko kurentiem utt… nezināju, ka no viņas ir ko mācīties.Pupka @ 16.09.2023 10:14
Pilnībā piekrītu - meli un atklāta ņirgāšanās gan par valsti, gan veikala klientiem.
Te pat vairs nav ko diskutēt, ignore šai ģimenei un viss. Viņi jau ar barojas no mūsu ziņām šeit forumā. Negribu vairs viņiem dot par savus komentārus un dažbrīd arī žulti ? Pat to viņi nav pelnījuši.
Dita.D @ 16.09.2023 01:29Es tieši tikko noklausījos storijus un nācu rakstit par tiem Dubajas dzīvokļiem. Nu nereāli. Nekad neko nav teikusi un tagad speciāli ieliek tādu izgriezumu. Un tieši storija sākumā, jo daudzi tādas ūdens liešanas šķir garām. Tas teksts storija sākumā liek pievērst uzmanību.
Te diršana aizgājusi citos līmeņos. Varēja jau dirsts pieticigāk, lai noticētu. Te pat zīdainim skaidrs ka tie ir totāli meli.🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Pupka @ 16.09.2023 10:14
Pilnībā piekrītu - meli un atklāta ņirgāšanās gan par valsti, gan veikala klientiem.
Te pat vairs nav ko diskutēt, ignore šai ģimenei un viss. Viņi jau ar barojas no mūsu ziņām šeit forumā. Negribu vairs viņiem dot par savus komentārus un dažbrīd arī žulti ? Pat to viņi nav pelnījuši.
Kad atrodi un redzi pašēro un ietago Vidu un pārējās instances, lai redz veiksmīgos uzņēmējus. 😁Gintermuiža pēc viņiem brēc.He730 @ 16.09.2023 11:22
Es gan neatrodu šo story..?
Pupka @ 16.09.2023 10:14
SaulcerīteRasa @ 16.09.2023 12:31Ja jau tik daudz dzīvokļu un naudas, kādēļ Didras vecāki un opis tādā ūķī dzīvo. Uzsauktu tad vismaz normālu remontu, ja ne piespēlētu kādu no saviem krutajiem dzīvokļiem. Nav brīnums, ka deguns tik liels, ko var dirst ar vien vārd sakot.
bet ja mammīte tik mīļa un labākā draudzene, neiet kopā.rizha_anna @ 16.09.2023 12:47
Uztaisīt remontu vecākiem/vecvecākiem būtu pirmais,ko es darītu,ja man būtu piķis. Bet nu vai nu viņa ir vnk egoiste vai arī tās naudas nav tik daudz. Nu vai arī Nauris neļauj ?
SaulcerīteRasa @ 16.09.2023 12:31Ja jau tik daudz dzīvokļu un naudas, kādēļ Didras vecāki un opis tādā ūķī dzīvo. Uzsauktu tad vismaz normālu remontu, ja ne piespēlētu kādu no saviem krutajiem dzīvokļiem. Nav brīnums, ka deguns tik liels, ko var dirst ar vien vārd sakot.
Mani nebeidz pārsteikt šauro pierīšu domāšana -omg un te tādas daudz. Ir vēl tādi kas tic ka šlesers ar pajoliņu pāri ir kādas darīšanas. Ar šleseru. 🤦🏻♀️Varbūt kādu padomu iedevis, aprunājies izmantojis savā kampaņā- TAS ar viss. Kāds smaksvars ir šlesers un kas ir šie pajoliņi tas ir kā no zemes līdz mēness -tik tuvu viņi stāv šlesera atmazgāšanas sistēmā. Palasiet gobzema atklājumus par “mazgāšanu”un tie ir tikai ziediņi. nauris tam ir par stulbu par didru vispār nerunāsim tā tik plivinas savās bezvīļu apenēs un dzīvo savā fantāziju pasaulē. Lai kāds ar šiem sadarbotos kur viena muti nevar aizvērt. Kur nekas nav svēts,lai par viņas runātu ir gatava uz visu- māti nodirst, tēvu, vīru, vīra ģimeni gatava dzemdēt publiski, dirst publiski utt.Lula @ 16.09.2023 12:01
Nē nu moš nav diršana un viņi tiešām ļoti sadarbojas ar #paldiesAināram, mahinējas kaut kaut kādos citos līmeņos, kā sākumā domājām. Uz ātro pagooglēju un vidējā cena par 2istabu dzīvokli Dubaijā ir ap 200 000 dolāru.