Mayaaa @ 09.06.2023 20:34Kā es smējos par to viņas rāpošanas storiju?? mugura redz sāpot, vajag parāpot pa zemi un pagulēt??♀️? nu tik stulba ?
Keksins @ 09.06.2023 21:34Elīna esot piecas reizes piedāvājusi kafiju klientei un ar piekto reizi kliente piekritusi. Elīna sevi uzslavē, ka kādai esot dienu uzlabojusi. Tā kliente piektajā reizē noteikti piekrita, lai beidzot Elīna no viņas atšūtos. Nu vienreiz piedāvā cilvēkam, ja nevēlas, tad nevēlas, nu ok, max divas reizes piedāvāt, bet piecas? Nopietni? Un pēc tam lielīties, ka redz, ar piekto reizi kliente piekrita dzert viņas kafiju, nu jejbogu ?
protams! Bet viņai tas izskatījās max dīvaini , + paspēlēt uz kameru😂Merilda @ 09.06.2023 22:10
Vispār rāpošana palīdz, ka arī tad, ja ir nopietnas muguras sāpes, labākais, ko var darīt, ir gulēt uz muguras.
Mayaaa @ 09.06.2023 20:34Kā es smējos par to viņas rāpošanas storiju?? mugura redz sāpot, vajag parāpot pa zemi un pagulēt??♀️? nu tik stulba ?
Devindesmitseptini @ 09.06.2023 19:56Noliekot blakus Elīnu jaunām meitenēm (pēdējais story), vēl vairāk sāk šķist, ka viņai jau 40 tuvojas. Gribētu redzēt viņu dzīvē ho ho ho
Kāds man var paskaidrot kāpēc viņa ar kleitām tik dīvaini uzvedās. Ceļ uz augšu, atver šķēlumu, iepleš kājas. Izskatās ka viņai būtu kāda slimība un nekontrolē savu uzvedību.
Kā var parastu, pelēku T-kreklu tirgot par 24 eiro? Pašizmaksa 2-3 eiro un uzcenojums 2000%?
te tu izskatās nekur tālāk par sinsay neesi bijusi,ja saki,ka kvalitāte neatšķiras😅😅😅kreimene.. @ 10.06.2023 11:34
??? Tu ne reizes neesi bijusi lielveikalos? Nekad neesi redzējusi tādas cenas t-krekliem?
Ja Tu iepērcies tikai synsay vai tamlīdzīgos (nav apvainojums, man pašai nepatīk pirkt t-kreklus dārgi), tad kā Tu vispār vari tā komentēt?
Ja esi redzējusi tādas cenas - tad kāpēc Tu citiem nepārmet par uzcenojumu? Teiksi - kvalitāte. Nu nevajag, nedomāju, ka kvalitāte baigi atšķiras
L.. @ 10.06.2023 12:24Šodienas pērle, ko dzirdēju no Didras - šortiņiem nāk dāvanā jostiņa, bet šortiņi ir nedaudz dārgāki jostiņu dēļ.
https://www2.hm.com/en_eur/productpage.1131773014.htmlkreimene.. @ 10.06.2023 11:34
??? Tu ne reizes neesi bijusi lielveikalos? Nekad neesi redzējusi tādas cenas t-krekliem?
Ja Tu iepērcies tikai synsay vai tamlīdzīgos (nav apvainojums, man pašai nepatīk pirkt t-kreklus dārgi), tad kā Tu vispār vari tā komentēt?
Ja esi redzējusi tādas cenas - tad kāpēc Tu citiem nepārmet par uzcenojumu? Teiksi - kvalitāte. Nu nevajag, nedomāju, ka kvalitāte baigi atšķiras
Laavii @ 10.06.2023 15:05Pastāstiet man, lūdzu, kā var visu laiku tā fanot par tiem kliņģeriem? man šķiet ka tie viņas apčamdošie kliņģeru video ar stenošajām atsauksmēm jau ir daudz par daudz. ?
L.. @ 10.06.2023 16:31Didra fantazē par Druvas saldējuma tirgošanu Baķikā. Par simbolisku cenu. Cik draņķīgi iet Druvai, ja iesaistās šādu ideju apspriešanā? Viņa vispār var tirgot pārtiku savā veikalā?
Dalia @ 10.06.2023 16:46
Es gribētu redzēt kādu klinģeri un par kādu samaksu saņem klinģeri, cilvēks kurš nav infuencers un nesaņem klinģeri par brīvu priekš reklāmas. Nu vai tiešām tāda pārbagātība, vai par to prasa daudz naudas?
Kā viņiem vispār atmaksājas tā sponsorēt Elīnu? Tik daudz kliņģeru, kas tiek atdoti par brīvu.