magdalena333 @ 16.05.2023 11:16Mums personīgi, kad vajadzēja svaram vairāk uzņemt, tad ārste nevis lika likt ar kaudzi maisījumu, bet ēst papildus ēdienreizi. Ar kaudzi taisot bērnam var būt problēmas ar vēderu, piemēram, aizcietējumi, vai smaguma sajūta, jo tiek uzņemta lielāka porcija. Pie tam, ja bērnam nav problēmas ar svaru (un neizskatās, Džeisonam būtu par maz svars), tad šādi katru reizi dodot ar kaudzi bērns var tikt arī uzbarots.
Storiju noteikti izņēma, jo paši no Kabrita uzrakstīja, viņi viņai seko, nedomāju, ka viņi pieļautu, ka viņa šitik muļķīgi viņus reklamē, ejot pretrunā, kas rakstīts uz bundžas.
Berry5 @ 16.05.2023 11:44Nu jau drīz viņam 10mēn būs. Man jau liekas, ka nav vairs tik kritiski. Bet nu viņa ir nevīžīgākā sieviete, kas redzēta. Tomēr savam bērnam tas paredzēts, nedaudz tak var iespringt.
Mia6 @ 16.05.2023 11:34Pasakiet nu kaaaa viens cilvēks var tik stulbi visu darīt un runāt ??? visu ko viņa rāda vai atbild uz jautājumiem skan tik neizglītoti un dumji. Ja kādreiz šausminājos, tad tagad smiekli nāk. Laikam šī būs tā viņu popularitātes atslēga .
mazaskudra @ 16.05.2023 11:48
Nav jau tur nekāda iespringšana. Nav jau jāsver katrs kausiņš atsevišķi. Nobrauc ar kausiņu pa burkas malu, lai līdzens un ber tik iekšā pudelē. Viņa ir nevīža, tas ir skaidrs. Vienkārši nepiedomā, jo loģiskās ikdienas domāšanas reāli nav.
Un vēl atļaujas atbildēt uz jautājumu, kādēļ tu tik nevīžīga ar - nu tu laikam gribēji aizskart mani. Tfu bļin. Sviestamuša.
mazaaduuda @ 16.05.2023 12:01
Tā notiek, kad cilvēkam nav nekādas augstākas izglītības par pliku vidējo..
mazaaduuda @ 16.05.2023 12:01
Tā notiek, kad cilvēkam nav nekādas augstākas izglītības par pliku vidējo..
kreimene.. @ 15.05.2023 20:17
Vari, lūdzu, atbildēt uz jautājumu? Bet tā nopietni, bez tiem, atkal fanīte, vai “Didra, tā Tu?”. Vnk atbildi uz jautājumu. Kā Tu esi tik ļoti pārliecināta, ka viņa neēd nevienu normālu siltu ēdienu? Un, ka tad, kad taisot to food tasting, viņa neapēd nevienu karoti? Tu to spried pēc tā, ka Tu to neredzi storijos? Tavuprāt, viņai vajadzētu nolikt kameru priekšā un rādīt, kā viņa ēd? Tev (un, protams, ne tikai Tev) nav ienācis prātā, ka viņa visu pafilmē un tad noliek telefonu un ēd?
Nu, es arī domāju, ka viņa ļoti kārtīgi neēd, bet es nekad neatļaušos būt par to tik ļoti pārliecināta, jo, kā es varu zināt, ko viņa dara tad, kad viņa nefilmē.
Bet Cosmo dāmas jau zina visu, ko Elīna dara un ko nedara. Arī to, ka neņem (reti ņem) bērnu uz rokām. Un to spriež tieši pēc tā, ka neredz to storijos. Jo, lai parādītu Cosmo dāmām, ka viņa mīl savus bērnu, Elinai vajadzētu iedot telefonu Naurim, teikt, lai filmē, jo tak vajag pierādījumus, tad paņemt bērnu rokās, ucināties un aijāt. Jo, taču, ja tas nav storijā, tad taču nav noticis. Ā nē, tād jūs teiktu, ka tas viss ir uzspēlēti un nepatiesi :)
caramel1589 @ 16.05.2023 12:21Ziniet, esmu šokā, meklēju meitai kleitu, man nav sociālie tīkli, pāris reizes esmu redzējusi delfos par Didrihsoni rakstus, nu neesmu fans, bet meklējos kleitu un atsauksmes par apģērbu veikaliem uzgāju šo formu. Nu vai ziniet, tiešām tādā sabiedrībā dzīvojam, kur sievietes šādi runā, tik nenormāli slimīgi lien iekšā svešā dzīvē, un tik tālu ielīdušas, ka pat vaktē, kur cilvēks dzīvo, kur brauc, un jums visticamāk pusei ir pašām savi bērni, visticamāk puse no jums ir pamestam un nevajag brīnīties “kapēc?” jo noteikti kautkas tik čuskisks un pretīgs nav paciešams blakus. Vai arī jums pārāk maz interesēja personīgā dzīve un ar sīku kropli esat atstātas vienas tapēc tagad meklējat, kur izgāzst dusmas pēc savas 8 stundu maiņas darba dienā. Jeibogu, tik pretīgas aitas te ir savākušās. Jūs tak esat slimas… Tie ir nereāli veselības traucējumi izsekot kur kāds ceļo, un tik slimīgi, ka tukstošiem lapās dirst. Vel par izglītību, jūs pašas visas te strādājat ar savām augstākajām pie cilvēkiem, kuriem visticamāk nav izglītības, jo nu ne visi izglītoti cilvēki ir gudri. Bļeg kāda jums darīšana stulbas bābas? Ejat tak ārā, izbaudat pavasari. Vai tiešām uz otra nolikšanas rēķina jūs jūtaties labāk???
caramel1589 @ 16.05.2023 12:49@divdesmitseptini nejau man ir 50 komentāri šajā foruma, jūs visas esat nelaimīgas žurkas, pamestam, nevienam nevajadzīgas, tapēc arī esat tik niknas. 30 gadnieku krīze, jo dzīve takā fabrikā, no rīta viram, ja tāds vispar ir gatavo est, aizved bernu uz darzinu, pasez telefonu, nekur pasaule nav bijusas, jo nav laika, labak nevis iet nopelnit,bet padirst pa kadu. Es runāju tieši tā, kā ar plukatām ir jārunā. Rupji, pretīgi zemiski. Ej knapinies no algas līdz algai, kā tu to vislabāk māki ?
caramel1589 @ 16.05.2023 12:21Ziniet, esmu šokā, meklēju meitai kleitu, man nav sociālie tīkli, pāris reizes esmu redzējusi delfos par Didrihsoni rakstus, nu neesmu fans, bet meklējos kleitu un atsauksmes par apģērbu veikaliem uzgāju šo formu. Nu vai ziniet, tiešām tādā sabiedrībā dzīvojam, kur sievietes šādi runā, tik nenormāli slimīgi lien iekšā svešā dzīvē, un tik tālu ielīdušas, ka pat vaktē, kur cilvēks dzīvo, kur brauc, un jums visticamāk pusei ir pašām savi bērni, visticamāk puse no jums ir pamestam un nevajag brīnīties “kapēc?” jo noteikti kautkas tik čuskisks un pretīgs nav paciešams blakus. Vai arī jums pārāk maz interesēja personīgā dzīve un ar sīku kropli esat atstātas vienas tapēc tagad meklējat, kur izgāzst dusmas pēc savas 8 stundu maiņas darba dienā. Jeibogu, tik pretīgas aitas te ir savākušās. Jūs tak esat slimas… Tie ir nereāli veselības traucējumi izsekot kur kāds ceļo, un tik slimīgi, ka tukstošiem lapās dirst. Vel par izglītību, jūs pašas visas te strādājat ar savām augstākajām pie cilvēkiem, kuriem visticamāk nav izglītības, jo nu ne visi izglītoti cilvēki ir gudri. Bļeg kāda jums darīšana stulbas bābas? Ejat tak ārā, izbaudat pavasari. Vai tiešām uz otra nolikšanas rēķina jūs jūtaties labāk???
Mcare @ 16.05.2023 12:52
Nez kapēc tāds forums ir tik populārs par Didriķiem,Kivičiem un NLšņicām???
Par normāliem sabiedrībā zināmiem cilvēkiem NAV!!!!