Arabesq @ 15.05.2023 12:52Nauris atbild par Elīnas paštonējošajiem… Nu vāks ? Sievietes, jūs varat iedomāties, ka jūsu vīrieši par jūsu kremiem teiktu “MĒS izmēģinājām… MĒS sapratām… AIZIESIM uz solāriju”. Kas tas pie velna ir?? Viņam Elīna reāli ir projekts, nekas tur vairāk nav.
Nauri, klauvēju pie tava skapja durvīm - ir laiks nākt ārā!
Arabesq @ 15.05.2023 12:52Nauris atbild par Elīnas paštonējošajiem… Nu vāks ? Sievietes, jūs varat iedomāties, ka jūsu vīrieši par jūsu kremiem teiktu “MĒS izmēģinājām… MĒS sapratām… AIZIESIM uz solāriju”. Kas tas pie velna ir?? Viņam Elīna reāli ir projekts, nekas tur vairāk nav.
Nauri, klauvēju pie tava skapja durvīm - ir laiks nākt ārā!
Mammū @ 15.05.2023 18:56Didriksoni kāds varētu izaicināt Instagram laivā apēst burgeri. Visu acu priekšā. Visu. Līdz pēdrjam kumosam. Šo laivu es arī labprāt noskatītos.
Nu nopietni? Izliksies vēl, ka nesaprot kādēļ cilvēki domā, ka viņai ir ēšanas traucējumi?
Nedāvina kolēģēm saldumus, jo nav ko ēst, pati neēd nevienu normālu silto ēdienu, ieiet McDonalds un paņem kafiju ar mērcītēm, vienmēr visos restorānos nekas neapmierina, nevar uztaisīt ēdienu princesei tā, lai viņai pēkšņi nebūtu lieki 100 grami, stāsta par ēdienu visur, bet pati normāli neēd, ceļojumos ņem līdzi mērlentu, grūtniecības laikā badojas, vienmēr kastīte līdzi ar burkāniem, ja rāda “food taeasting”, tad pat vienu pilnu karoti neapēd… man vēl turpināt? Te tiešām kādam ir pārsteigumi?!
tev tur neliela kļūda. Didrai nav food tasting, viņai ir food teasting 🥰kreimene.. @ 15.05.2023 20:17
Vari, lūdzu, atbildēt uz jautājumu? Bet tā nopietni, bez tiem, atkal fanīte, vai “Didra, tā Tu?”. Vnk atbildi uz jautājumu. Kā Tu esi tik ļoti pārliecināta, ka viņa neēd nevienu normālu siltu ēdienu? Un, ka tad, kad taisot to food tasting, viņa neapēd nevienu karoti? Tu to spried pēc tā, ka Tu to neredzi storijos? Tavuprāt, viņai vajadzētu nolikt kameru priekšā un rādīt, kā viņa ēd? Tev (un, protams, ne tikai Tev) nav ienācis prātā, ka viņa visu pafilmē un tad noliek telefonu un ēd?
Nu, es arī domāju, ka viņa ļoti kārtīgi neēd, bet es nekad neatļaušos būt par to tik ļoti pārliecināta, jo, kā es varu zināt, ko viņa dara tad, kad viņa nefilmē.
Bet Cosmo dāmas jau zina visu, ko Elīna dara un ko nedara. Arī to, ka neņem (reti ņem) bērnu uz rokām. Un to spriež tieši pēc tā, ka neredz to storijos. Jo, lai parādītu Cosmo dāmām, ka viņa mīl savus bērnu, Elinai vajadzētu iedot telefonu Naurim, teikt, lai filmē, jo tak vajag pierādījumus, tad paņemt bērnu rokās, ucināties un aijāt. Jo, taču, ja tas nav storijā, tad taču nav noticis. Ā nē, tād jūs teiktu, ka tas viss ir uzspēlēti un nepatiesi :)
kreimene.. @ 15.05.2023 20:17
Vari, lūdzu, atbildēt uz jautājumu? Bet tā nopietni, bez tiem, atkal fanīte, vai “Didra, tā Tu?”. Vnk atbildi uz jautājumu. Kā Tu esi tik ļoti pārliecināta, ka viņa neēd nevienu normālu siltu ēdienu? Un, ka tad, kad taisot to food tasting, viņa neapēd nevienu karoti? Tu to spried pēc tā, ka Tu to neredzi storijos? Tavuprāt, viņai vajadzētu nolikt kameru priekšā un rādīt, kā viņa ēd? Tev (un, protams, ne tikai Tev) nav ienācis prātā, ka viņa visu pafilmē un tad noliek telefonu un ēd?
Nu, es arī domāju, ka viņa ļoti kārtīgi neēd, bet es nekad neatļaušos būt par to tik ļoti pārliecināta, jo, kā es varu zināt, ko viņa dara tad, kad viņa nefilmē.
Bet Cosmo dāmas jau zina visu, ko Elīna dara un ko nedara. Arī to, ka neņem (reti ņem) bērnu uz rokām. Un to spriež tieši pēc tā, ka neredz to storijos. Jo, lai parādītu Cosmo dāmām, ka viņa mīl savus bērnu, Elinai vajadzētu iedot telefonu Naurim, teikt, lai filmē, jo tak vajag pierādījumus, tad paņemt bērnu rokās, ucināties un aijāt. Jo, taču, ja tas nav storijā, tad taču nav noticis. Ā nē, tād jūs teiktu, ka tas viss ir uzspēlēti un nepatiesi :)
Bļ.ģ, viņa nofilmē pat no ledusskapja sevi, kā to atver. Tātad iepriekš atver, ieliek telefonu, sāk filmēt, tad ver ledusskapi 2x (vai pat vairākas x, ja kkas neizdodas), tad nogriež liekos kadrus un publicē.
Bet to, ka pilnu karoti vai kumosu apēstu, to gan ne reizi nav nofilmējusi.
Bi.ch, please...
Lorra @ 15.05.2023 20:41Elīna ir palikusi pēc skata tīrāka, tas nu ir fakts. Skats uzreiz daudz labāks, vēl pāris dienas un pavisam būs nost tās pastonejošā pēdas.
kreimene.. @ 15.05.2023 20:17
kreimene.. @ 15.05.2023 20:55
???
Jēziņ, tas ir vnk prikolam, saturam. Bet viņa taču nerāda katru mazo detaļu no dzīves, ko viņa dara. Jā, daudz rāda, bet nu ne jau, kā ēd, tīra māju, mazgājas, mazgā traukus, mazgā veļu..