pieslēdzies kaimiņu WiFi, raustīsies,viņai kaikiņos tak kas tur, Kiçiņa dzīvoja vai kā sauca, un ar to pietiek, lai lagotu internets😃😃😃 neticu, ka pēkšņi viņai tā bremzēja internets, ja vienmēr viss ok mājās ir.Katz @ 21.12.2020 08:39Nu nezinu gan kā var izdarīt tā, lai neredzētu live (speciāli), izņemot, ja tiešām ir tehniskas problēmas. Neviens cilvēks nemelotu 80K cilvēku priekšā, nesaprotu, kas jums visām ir, ka nesaprotat cilvēcīgas lietas un uzreiz nomelnojat, sakot, ka - 100% fake. Wtf?! Ar sveci blakus stāvējāt? Kā jūs to zinat?
da labi? Hahaha 😂miiluuliite @ 21.12.2020 09:58Nepiedalos konkursā, bet uztrāpīiju pieslēgties LIVE tajā brīdī, kad izlozēja matračus. Un tas Naura komentārs - hei, pasauc mūs un izmēģināsim visi kopā (matraci)!. Elīna - nu Nauri, kā tu runā.
viņa taču visu laiku kādu piečakarē. Te klientus, te valsti. Nebūtu ne pirmā ne pēdējā reize. Tikai tā tas bizness viņiem turas. Domājat telefonu no savas kabatas nopirka? Simt punkti gada pārskats bij jāsavelk kopā lai viss štīmē. Neviens par brīvu tāpat neko nedod. Ko tik neizdarīsi lai piesaistītu sekotājus.... kuri drīz tāpat atsekos 😀core @ 21.12.2020 09:55Vai ne. Bišķiņ ieslēdzaam veselo saprātu. Vai tiešām viņai tagad būtu izdevīgi kādu piečakarēt, ja konkursā bija tik daudz dalībnieku. Viss taču nāktu gaismā :D
Bet nu vēl nav paziņoti uzvarētāji, kad 400 cilvēki atsekojuši :D
Eksperte @ 21.12.2020 00:04Jēziņ, cik daudz te ir neaptēstu meiteņu. ?
Tajai pašai Katrīnei live karas, kaut kas neiet. Ir labāk nekā Elīnai. Taču jārēķinās, ka viņai live bija uz 6k. Katrīnei kad skatijos bija nepilns tūkstotis.
Man šķiet daudzas nesaprot elementāras dzīves lietas un situācijas.
Susanne @ 21.12.2020 10:42
Man šķiet, ka Tu baigi nesaproti, ka tam gan nav sakars ar IG sekotāju skaitu, ir bijuši laivi ar 50 k skatītājiem un viss kārtībā. Bet Ekspertei , ka tik savu viedokli iespraust.
Rīgā vai Dobelē 😀 un viņai par kartē bija jāmeklē, kur Ludza atrodas. Tik tiešām stulba bez gala.Laila99 @ 21.12.2020 11:30Viņa dzīvo Ludzā!!!!
Jā, ELĪN, visi cilvēki Latvijā nedzīvo Rīgā. Izskatās, ka pat nezina, ka tāda pilsēta Latvijā ir. Nu KĀ var būt tik stulbs cilvēks
kas tur slikts?? Dzīvoju kurzemē un arī nezināju kur ludza atrodas, dzirdēts ir bet bijusi neesmu..šis bija lieki.Lindaperla @ 21.12.2020 11:38Rīgā vai Dobelē ? un viņai par kartē bija jāmeklē, kur Ludza atrodas. Tik tiešām stulba bez gala.
es arii nee..NeonsNeons @ 21.12.2020 12:24Es pat nepiedalījos tajā konkursā..