MissČiepa @ 16.12.2020 12:10
Tik nožēlojami domāt, ka viņa izrāda savas 15e vērtās apenes. Izskatās, ka vienai te smagi skauž.
MissČiepa @ 16.12.2020 12:10
Tik nožēlojami domāt, ka viņa izrāda savas 15e vērtās apenes. Izskatās, ka vienai te smagi skauž.
Nemieriga12 @ 16.12.2020 12:49
Tu tocna esi losenite... ?
Dola @ 16.12.2020 13:46Jums neliekas smieklīgi tie back in stock? Tikai mārketings, ka izpirkts viss bija, un tgd ir, bet ātri pērciet utt., vēl omniva pa brīvu. Skaidrs, ka neizpārdod un tad ktkas jādomā. Viss jau ok, bet ļoti uzkrītoši. ?
NeonsNeons @ 15.12.2020 21:48Butterfly kristāla zeķubikses 15 eiro, Siluetā 7 ?
nu es arī zeķubikses šaubos vai pirktu par 7€ ar, jo esmu tik neveikla, ka varu saplēst pat tās 7€ vērtās zeķubikses jau vilkšanas reizē un nerunāsim par vēl 15€ zeķubiksēm 😆 neko nesaprotu kapec jāpērk dārgas zeķubikses, jo man pietiek nopirkt pa 4€ un ir labi, jo tā pat vienreiz vai divas reizes var uzvilkt pēc tam jau var mest āra. Varbūt dārgas ir tik īpašas , ka var vilkt daudzas reizes un neplīst, nu nezinu☺️Amberlight @ 16.12.2020 19:30
Lai es par 15€ pirktu zeķubikses, kas pēc pirmās reizes jau var saplīst?♀️?♀️??♀️ nē, paldies.
jā apenes iekrīta pirmās acīs, bet vai tas kaut kas nosodošs? Un vai viņa to radīja speciāli? Domāju, ka nē 😂 kādai varbūt patiešām noskauda😂Nemieriga12 @ 16.12.2020 09:49Tik nožēlojami šajā rītā Didra rada speciali ka šamējai ir Kalvin apenes, nu tik speciāli.
Grenarda @ 16.12.2020 20:48Nu ziniet, CK apenes nav nekas dārgs. Tagad katrs otrais var atļauties CK apenītes vai zeķītes, un ne pat tas bagātākais gals. Tā kā vispār nesapratu, par ko j,ūs te tā iespringāt. Ir brendu trusiki, kas maksā 2x un 3x dārgāk. Un Ck nav tas prestižākais brends
Yulsie @ 16.12.2020 20:51
CK tā teikt ir '' affordable luxury '' :D bet godīgi runājot, jā visi var atļauties nopirkt apenes par 20-35 eur un tās zeķes, nekāda augstā cena nav.
Silla @ 16.12.2020 20:39nu es arī zeķubikses šaubos vai pirktu par 7€ ar, jo esmu tik neveikla, ka varu saplēst pat tās 7€ vērtās zeķubikses jau vilkšanas reizē un nerunāsim par vēl 15€ zeķubiksēm ? neko nesaprotu kapec jāpērk dārgas zeķubikses, jo man pietiek nopirkt pa 4€ un ir labi, jo tā pat vienreiz vai divas reizes var uzvilkt pēc tam jau var mest āra. Varbūt dārgas ir tik īpašas , ka var vilkt daudzas reizes un neplīst, nu nezinu☺️
Imaginary @ 16.12.2020 21:28
Starp citu, dārgās zeķubikses(ar to nedomāju Drogas, vai Butterfly pieejamās), tādas, kas maksā 20 un uz augšu, ir patiešām izturīgas. Par pavisam plānajām neesmu informēta, bet 40 den mierīgi var nokalpot arī 2 gadus.
Silla @ 16.12.2020 20:40jā apenes iekrīta pirmās acīs, bet vai tas kaut kas nosodošs? Un vai viņa to radīja speciāli? Domāju, ka nē ? kādai varbūt patiešām noskauda?
Paulaaaaaa @ 16.12.2020 20:52Kalendy neseko insta pat vairs Elīnai un Butterfly ?
C00L Dzipsy @ 16.12.2020 22:05
Lasot šeit komentārus par to cik Elīnai tuvas “draudzenes” pēdējo divu gadu laikā ir atsekojušas, aizgājušas citos pļaujas laukos darboties, teikšu kā vecs jūras vilks... tas liecina par sūdiem pašā Butterfly saknē..
Man vienalga kā Elīna izskatās, maksā vai nemaksā nodokļus, vai viņai ir briesmīgi lieli zobi, kas nepiestāv un kādās apenēs viņa krata savus pupus..
Bet kadru maiņa uzņēmumā ir vissliktākais kas var notikt, tas bojā reputāciju, grauj īpašnieku pašapziņu.. mūsdienu jaunatnei tas pie kājas, diemžēl, galvenais, ka smuka “biužiņa”!!!
Skumji, ko lai saka!!!
Uzņēmums pavisam jauns, tik daudz darbinieku nomainījušies.. attiecīgi var izdarīt secinājumus, ka Butterfly ne sū** nemaksā saviem darbiniekiem, gan jau cenšas uzpirkt ar zeķubiksēm par iepirkuma naudu 1,50€ un lateksa sūda biksēm iepirkuma naudu 5,00€...
Tie kuri paši ir uzņēmēji un godprātīgi, kā arī saprot to, ka darbinieki veido vidi uzņēmumā, vienmēr rūpēsies par saviem darbiniekiem un neļaus viņiem aiziet prom...
Ciemojoties Itālijā, es vienmēr novērtēju oficiantus restorānā, kuriem ir ap 60 gadu, bet viņi šajā restorājā strādā no 20 gadu vecuma.. lūk tās ir darba devēja un darba ņēmēja savstarspējās attiecības.. prast kopīgi attīstīt biznesu, vai tu esi īpašnieks, vai oficiants.. visi iet uz vienu mērķi...
Eksperte @ 16.12.2020 22:35
Taču ir cilvēki, kas nevēlas nostrādāt līdz 60 gadu vecumam vienā kompānijā. Es arī esmu viena no tiem. Es neredzu sevi ilgstoši esot zem kāda.