man ir trīs komplekti no v.i.p.a , man patīk ir smuki , kvalitāte ok un šad tad sanāk uzvilkt 😆 bet tiešām iesaku kādai nopirkt kaut ko no V.i.p.a ja gribas kaut kādu seksīgu komplektu🙂Imaginary @ 13.10.2020 14:26Tāda tipa veļu, arī ražotu LV, var iegādāties V.I.P.A veikalos.
Protams ka tādu apakšveļu viņa nevar atrast nevienā veikalā jo to nepārdod hm, zara utt. Tā ir sexshopu kompetence? Viņa stulba paliek jau? Kas pirks tos striķus? 14 gadīgās fanes kurām neskauž? Svētā govs atradusies, pati arī rādīs pliku pīz*u? Kristiete bļin.
Mazaa_saulite @ 13.10.2020 17:38
Un kādēļ Tu doma , ka neviena ko tādu nepirks? Tev nepatik vai nav pieņemami, bet citas dāmas tā iepriecina savus vīriešus vai pašas sevi . Starp citu, ja nezināji lielakajai daļai vīriešu kas tāds uz sievietes auguma ļoti patīk un nav jābūt 14gadīgām meitenēm lai ko tādu pirktu. Muļķīgs komentārs no Tavas puses. ?
Tikai apakšveļas dēļ vien es varētu aiziet uz Butterfly veikalu, vien zinu , ka cenas būs Uj Uj cik augstas, tādēļ varbūt vispirms salīdzināšu ar sexyshop.?
Undiya @ 13.10.2020 15:08Koka karotes arī var nopirkt gan maximā, gan gadatirdziņos, gan pats uztaisīt. Un? ?
Mazaa_saulite @ 13.10.2020 17:38
Un kādēļ Tu doma , ka neviena ko tādu nepirks? Tev nepatik vai nav pieņemami, bet citas dāmas tā iepriecina savus vīriešus vai pašas sevi . Starp citu, ja nezināji lielakajai daļai vīriešu kas tāds uz sievietes auguma ļoti patīk un nav jābūt 14gadīgām meitenēm lai ko tādu pirktu. Muļķīgs komentārs no Tavas puses. ?
Tikai apakšveļas dēļ vien es varētu aiziet uz Butterfly veikalu, vien zinu , ka cenas būs Uj Uj cik augstas, tādēļ varbūt vispirms salīdzināšu ar sexyshop.?
Mazaa_saulite @ 13.10.2020 18:56Haizivs - un ko Tu ar to gribēji teikt? ?
Haizivs @ 13.10.2020 20:59
To pašu ko mēs visas rakstot forumos vai instagrama - man vajag uzmanību :)
sajauci ar ietekmeļu topu ? 😂😂😂😂😂fifa @ 14.10.2020 23:14Man gan šoreiz liekas, ka rekordi nebūs un pirks mazāk. Jo ļoti daudz dzirdēts, ka pirmajai grāmatai bija visādas nepilnības, nesanāk receptes, nav norādīti visi ingridienti utt.