Elīnu te nopietni nodirš tikai pāris meitenes labi ja, bet Tu te nodirs visas bez izņēmuma. Mēs neviena te neesam pareizā, labrīt, tikai Tu te par tādu atnāci iztaisīties, tikai īsti nesanāca 😅😂😂IevaLapina @ 22.05.2021 16:19nubet tieši tā!!!! Tu tieši tikko pateici to pašu ko es tikai par mani :D aizmirstot ka pati esi no bariņa kura visus apdirš:D vai tad,ja apdirš Elīnu tas ir izņēmums un vairs neskaitas? Jūs esat nenormāli vienkārši provocējamas un pierādāt to ka ja apdirš Elīnu tad tas ir oki doki,mums ar dzīvēm viss feini,bet ja apdirš meitenes forumā oo tad jā,te ir jābūt skumjam cilvēkam :D es pareizi nedaru bet vai tu dari pareizi?
TeaPot @ 22.05.2021 17:10Elīnu te nopietni nodirš tikai pāris meitenes labi ja, bet Tu te nodirs visas bez izņēmuma. Mēs neviena te neesam pareizā, labrīt, tikai Tu te par tādu atnāci iztaisīties, tikai īsti nesanāca ???
nu tak nevar visu laiku par Elīnu runāt :DKaķpēdiņa @ 22.05.2021 17:41
Es nesaprotu, kāpēc Jums katrai atsevišķi jātērē savs laiks un enerģija vienai uz otru?! ?
Katrai savs viedoklis un miers ?.
tev ir taisnībaKaķpēdiņa @ 22.05.2021 17:41
Es nesaprotu, kāpēc Jums katrai atsevišķi jātērē savs laiks un enerģija vienai uz otru?! ?
Katrai savs viedoklis un miers ?.
jamaika @ 22.05.2021 17:47Interesanti. Cik diez Elina ilgi smēres to paštonējošo? Kad pienāks tā diena kad beidzot pamainīs kaut uz solāriju? Nu nevaru iedomāties, ka viņa šādi turpinās vēl 5 vai 10 gadus. ?
Imaginary @ 22.05.2021 20:11Jēzus, vai tiešām uz tādām nolupušas ādas krūtīm ir jāvelk tops ar tādu deklotē un vēl jāizceļ ar grabuļiem?! Šis beidzot ir tiešām pretīgs skats! ?
Kaķpēdiņa @ 22.05.2021 22:39Miljones nodedzinātie mati izkatas traki slitki pat pēc friziera apmeklējuma. ?
Redrose @ 22.05.2021 23:19
Es tieši nodomāju, kā, nu kāaaa mati tik šausmīgi slikti var izskatīties pēc FRIZIERA!