Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 832
Reģ: 09.02.2024
GlorijaGrevcova @ 22.01.2026 13:37
Nu vispār jau tai Annai pēc Didras teiktā arī atsūca taukus, 3 operācijas vienā - pupi, vēdera plastika un tauku atsūkšana. Te nu mana ticība tam, ka Annai nekas nebija labojams ar sportu, ir zudusi. Vismaz tauki jau nu bij nodzenami.

Nu jau visu laiku teica, uzreiz, ka arī 360 atsūkšana.
Nez, man nav nekas pret operācijām, ja jau cilvēkam gribas sevi uzlabot un ir nauda, loģiski, ka pēc dvīņu grūtniecības vēders ir izstaipīts un tā āda nekad nesavilksies sporto vai nesporto, ja pie reizes var pieķert atsūkšanu, nu fine, bet nu šādi - visu reizē, dulli. Plus viņai vēl diastāzi šuva un tad jau tas sanāk kā 4in1, nu ļoti smagi, es pat apbrīnoju, ka viņa tik labi jau pārvietojas, ka ir spēks pat kaut kādas ekskursijās doties, tas man liekas kosmoss.
Par to aizdusu, nu loģiski, pat pēc ķeizara tā ir. Katram jau organisms individuāli pārcieš operācijas
22.01.2026 14:46 |

Reitings 463
Reģ: 07.12.2024
Ļoti, ļoti reti kaut ko komentēju par personālijām, bet šī sieviete, vārdā Elīna Didrihsone, ir pārkāpusi jebkuras robežas ar saviem pēdējiem video - kā var tādu tuftu runāt, ka Latvijā neizturas tik labi? Nopietni? Man ir bijušas trīs plastikas, pie tam - divās dažādās Latvijas klīnikās. Attieksme bija uz miljonu! Turklāt Didrihsone tik piesauc to daudzstāvu ēku un skaistās palātas, protams, tas ir ļoti svarīgi, bet operācijas rezultātam - mazsvarīgi. Jo tad, kad cilvēks iziet no tās skaistās ēkas, viņam paliek tikai rezultāts. Un Latvijā ir ļoti, ļoti prasmīgi ķirurgi! Viņu par šito netīro, publisko muti plastikas ķirurgiem - šeit, vajadzētu tiesā iesūdzēt.
P.S. Turklāt abas nebūt nemaz tik lēti nav samaksājušas, plus triekušās pie turkiem. Varu saderēt, ka Didrihsones jaunais deguns būs precīzi kā citām pārdesmit tūkstošu sievietēm - tādi "ar izliekumu" tagad esot modē. Tik nelaime, ka tā mode mainās.
22.01.2026 15:10 |

Reitings 463
Reģ: 07.12.2024
Otiiilija @ 22.01.2026 13:34
Apskatījos cenas, un priekš Turcijas tas ir vienkārši dārgi. Kāpēc vispār jābrauc uz trešo valsti, jāpērk biļetes, viesnīcas, jāpārcieš lidojumi un jāriskē ar veselību, ja par to pašu cenu visu var uztaisīt tepat Latvijā, ar daudz labāku kvalitāti un drošību. Par kādu high level servisu vispār ir runa. Ikviens, kas kaut reizi bijis Turcijā, zina, kā tur māk skaisti runāt un pārdot pasaciņas. Tur viss ir uz mārketingu, nevis uz reālu atbildību. Tās nav nekādas luksusa klīnikas, bieži nav normālas pēcoperācijas aprūpes, sanitārija klibo, nekādu ledus, nekādu masāžu, nekādu segu, nekādas individuālas pieejas. Un vēl stāsta, ka vienā reizē var droši uztaisīt četras operācijas. Tas nav normāli, tas ir risks uz risku. Didrike vienkārši melo bez apstājas, pati jaucas savos stāstos un cer, ka visi noticēs.

Pilnīgi piekrītu. Neviens atbildīgs ārsts netaisīs visas operācijas vienā reizē. Tā ir nenormāla slodze organismam gan operācijas laikā (anestēzija, tās ilgums, brūču dzīšana), kā arī - organismam pie atlabšanas. Bet nu turki jau droši vien, ka ne to vien var sastāstīt. Un vēl... par tādu cenu. Neviena no viņām jūsmojot par it kā "lētajām" Turcijas cenām neņēma vērā ko citu - operāciju cena jau veidojas arī no zāles īres, anesteziologa, operāciju māsu darba apmaksas un skaidrs, ka taisot visu "vienā reizē" klīnika vienkārši ietaupa! Uz kā? Uz pacienta veselības riska.
22.01.2026 15:12 |

10 gadi
Reitings 13688
Reģ: 29.01.2009
Nē, nu varbūt es esmu veiksminiece, bet nekāda āda uz vēdera pēc dvīņu grūtniecības man nekarājās. Pavisam normāls vēders, ko, ja nebūtu slinka, varētu padarīt izcilu. Un dvīņi man bija trešā grūtniecība, tātad tas nozīmē, ka vēders vel sliktāk savelkas nekā pēc pirmās grūtniecības.
Un diastāze man ir, bet ķirurgs ieteica nemaz neoperēt, ka tas operācijas tiekot pārvērtētas.
22.01.2026 16:25 |

10 gadi
Reitings 13688
Reģ: 29.01.2009
Elīna saka, ka viņai ir bijušas 3 krūšu operācijas? Vai visas taisīja Turcijā?
22.01.2026 16:57 |

Reitings 13025
Reģ: 24.07.2023
Rora @ 22.01.2026 15:10
Ļoti, ļoti reti kaut ko komentēju par personālijām, bet šī sieviete, vārdā Elīna Didrihsone, ir pārkāpusi jebkuras robežas ar saviem pēdējiem video - kā var tādu tuftu runāt, ka Latvijā neizturas tik labi? Nopietni? Man ir bijušas trīs plastikas, pie tam - divās dažādās Latvijas klīnikās. Attieksme bija uz miljonu! Turklāt Didrihsone tik piesauc to daudzstāvu ēku un skaistās palātas, protams, tas ir ļoti svarīgi, bet operācijas rezultātam - mazsvarīgi. Jo tad, kad cilvēks iziet no tās skaistās ēkas, viņam paliek tikai rezultāts. Un Latvijā ir ļoti, ļoti prasmīgi ķirurgi! Viņu par šito netīro, publisko muti plastikas ķirurgiem - šeit, vajadzētu tiesā iesūdzēt.
P.S. Turklāt abas nebūt nemaz tik lēti nav samaksājušas, plus triekušās pie turkiem. Varu saderēt, ka Didrihsones jaunais deguns būs precīzi kā citām pārdesmit tūkstošu sievietēm - tādi "ar izliekumu" tagad esot modē. Tik nelaime, ka tā mode mainās.
pilnīgi piekrītu, mums ir super plastiskie ķirurgi. Kad pamodos pēc operācijas, ar mani runāja latviski, apčubināja, ne tā kā didrai kautkādi krievu tulki. Dakteris pat jokoja ar mani.Biju slimnīcā, bet jutos kā mājās.Ēdiens garšīgs, draudzenes apciemoja. Un nebija jādomā, ka tikšu mājās . ne tā kā tām muļķēm vēl bija uz mājām jālido.Ne velti Latvijā arī ir medicīniskais tūrisms attīstīts, brauc uz Latviju nopietni cilvēki, ne tādas salašņas kā didra.Didru tiešām varētu tiesā iesūdzēt , lai maksā,būs mēdijiem ko rakstīt.
22.01.2026 16:58 |

Reitings 1724
Reģ: 17.06.2024
Annie @ 22.01.2026 16:57
Elīna saka, ka viņai ir bijušas 3 krūšu operācijas? Vai visas taisīja Turcijā?

Man liekas, ka 1. bija Lietuvā.
22.01.2026 17:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits