lss @ 17.05.2024 17:46Šodien iedvesmas "forums LĪDERE", kur tad biznesa siļķe Didrene?
jo kundzei anoreksija, neiropātija narcisisms un kungam stāv uz kungiem un bail no kundzesEkhoo @ 17.05.2024 22:23
Es arī nesaprotu kāpēc Anne aizmiglota.
nu jā, vakar iefilmeja 17% atlaižu paziņojumu, par godu kāzu jubilejai, bet šorīt ar kārtējo amneziju piecēlās. + Tie smiekli viņai, tai TG video, kur ar savām aitām smējās, tik viltoti un neīsti. 🤖🤖😅💩Everests @ 17.05.2024 14:14Viņa 17% atlaidi iedeva par godu, kāzu jubilejas datumam?
He730 @ 17.05.2024 17:34vēl iepriekš kursi maksāja 400 eiro, apetīte uz naudu aug strauji gan!
Un vēl tā Agnese Zaļa arī tajos kursos.. arī biju labākās domās par viņu.
Pupka @ 17.05.2024 22:18Noskatījos šīs nedēļas SBF - garlaicīgi, nekas jauns un skaidri redzams teātris un tas, ka viņiem abiem attiecības ir uzspēlētas. Gribēja iegūt papildus popularitāti, bet, es teiktu, ka drīzāk nedaudz parādīja patiesību, cik viss viņiem ir neīsts.
Un nesaprotu, kāpēc kalponei aizmiglota seja? Negribēja, lai rāda TV? Ko?
IceCream @ 17.05.2024 21:13No sevis neaizbēgt jeb Didras īstā seja, kad to filmē citi. Neesmu vēl paskatījusies, bet virsraksti klipiņiem nav tādi diži glaimojoši.
tas forums tur bija pilnīgs mēsls. Nekad vairs. Pilnīgi neko jaunu man ne pastāstīja, ne kādu gudru domu noķēru, jo tas viss jau bija man zināms. Paklausīties kā dzied pāris populāri cilvēki? Tad es labāk nopērku koncerta biļeti. Pliks naudas kāšanas pasākums. 3000 * 200, vairāk par pus ļimonu. Vispār likās, ka tas pasākums ir domāts kaut kādām garlaikotām, turīgām mājsaimniecēm. Nemaz nebrīnos, ka Didras tur nebija.cory @ 17.05.2024 19:23
Tur laikam nevarēja iepirkties tāpat kā Forbes 30 zem 30 sarakstiņā!?
lss @ 17.05.2024 17:46Šodien iedvesmas "forums LĪDERE", kur tad biznesa siļķe Didrene?
vēl iepriekš kursi maksāja 400 eiro, apetīte uz naudu aug strauji gan!Roze sarkanā @ 17.05.2024 16:55kursi 550 euro fantastika??paskatījos ,viņai tie kursi tādā klaču līmenī, ēd un kautko gvelž pa tukšo?stāsta par sevi kautkādus atgadījumus no dzīves?man negribas saukt tos didras klientus par uzņēmējiem??drīzāk viegli ietekmējami cilvēki bez loģiskās domāšanas.
tieši tā pat kā komandējumus. Ieguldījums, kur nākotnē tiks veikta saimnieciskā darbība. Plus jau naudu var aizskaitīt kā aizdevumu, kas aizliegts vispār nav.Lauva1994 @ 17.05.2024 16:16Uzņēmuma īpašnieks jau var izņemt naudu no konta, bet nu tam ir jābūt pamatotam, piemēram ar dividenžu izmaksu. Vēl jau tos ieguldījumus var laist caur uzņēmumu, bet tikai problēma kā to pamatot, jo tā jau gluži nevar uzņēmums pirkt visu, kas ienāk prātā. Piemēram, nopērk TV, tad nosaka , ka tas nepieciešams uzņēmuma saimnieciskajai darbībai, bet kā pamatot apģērbu tirdzniecību un dzīvokļus Dubajā
kursi 550 euro fantastika🤣🤣paskatījos ,viņai tie kursi tādā klaču līmenī, ēd un kautko gvelž pa tukšo🤣stāsta par sevi kautkādus atgadījumus no dzīves🤮man negribas saukt tos didras klientus par uzņēmējiem🤣🤣drīzāk viegli ietekmējami cilvēki bez loģiskās domāšanas.CallMeAnnika @ 17.05.2024 16:10Kaut ko tādu pirmo reizi redzu. Vienmēr visur ir bezmaksas izņemšana uz vietas.
Droši vien paliek veikala telpās un nauda sāk trūkt, tāpēc papildus maksas un kursi pa 550 eiro.
kursi 550 euro fantastika🤣🤣paskatījos ,viņai tie kursi tādā klaču līmenī, ēd un kautko gvelž pa tukšo🤣stāsta par sevi kautkādus atgadījumus no dzīves🤮man negribas saukt tos didras klientus par uzņēmējiem🤣🤣drīzāk viegli ietekmējami cilvēki bez loģiskās domāšanas.CallMeAnnika @ 17.05.2024 16:10Kaut ko tādu pirmo reizi redzu. Vienmēr visur ir bezmaksas izņemšana uz vietas.
Droši vien paliek veikala telpās un nauda sāk trūkt, tāpēc papildus maksas un kursi pa 550 eiro.