Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |
woman_wonderland @ 18.05.2022 11:06nu neitneresē nevienam cik kg jūs uzņēmāt vai neuzņēmāt un ko ēdāt. cik var
cmyk @ 18.05.2022 09:43un ziemā sprādzēs bērnu krēsliņā ar visu kombi.
un te vēl 100 lietas varētu sarakstīt,kuras viņa darīs kreisi. cerams,viņa dabūs pieredzējušu aukli,kura uzaudzinās un parūpēsies cienīgi par viņas bērnu :)
cmyk @ 18.05.2022 09:43un ziemā sprādzēs bērnu krēsliņā ar visu kombi.
un te vēl 100 lietas varētu sarakstīt,kuras viņa darīs kreisi. cerams,viņa dabūs pieredzējušu aukli,kura uzaudzinās un parūpēsies cienīgi par viņas bērnu :)
Keitonsss @ 18.05.2022 09:51
Varu tikai piekrist.✌️
Ja pat sarakstu nevar paskatīties internetā dzemdību somai nu tad nerunāsim par visu pārējo.Kopē krievu influenceres "lūdzu uzrakstiet man,būšu ļoti pateicīga",meklē un interesējies lūdzu pati,mēs nezinām kur dzemdēsi un katrai slimnīca var atšķirties nedaudz tas saraksts.
cmyk @ 18.05.2022 09:40ā, vēl liktu likmi, ka cels bebi kā pagali. jo hendlinga studēšana viņai nepiestāv
.Eksperte. @ 18.05.2022 06:14
Vot problēma! Instā redzējāt, ka kāds nav perfekts. Āpāc, āpāc. Dzīvē darīt tā drīkst, bet rādīt citiem, to ko visi jau tāpat zin, nē un nē.
Parabellum1 @ 18.05.2022 09:12
Zini kā, es varu derēt, ka viņai plīsīs viss ja pati un būs pasaules gals… bet es neticu, ka viņa to pateiks? viņas teksts drīzāk būs :” meitenes, nu beidzot viss ir galà. Tas bija tik svētīgi. Es lūdzu Dievam , lai viņš nan rāda ceļu, lai palīdz man piedzemdēt viegli.. viņš mani sadzirdēja un bija ar mani un viss bija TIEŠI TĀ KĀ ES BIJU GRIBĒJUSI”… ub tad pagriezīs kameru pret lemuru un tas stulbi pasmaidīs? es jau dzirdu un redzu to.
pret jenotu.Parabellum1 @ 18.05.2022 09:12
Zini kā, es varu derēt, ka viņai plīsīs viss ja pati un būs pasaules gals… bet es neticu, ka viņa to pateiks? viņas teksts drīzāk būs :” meitenes, nu beidzot viss ir galà. Tas bija tik svētīgi. Es lūdzu Dievam , lai viņš nan rāda ceļu, lai palīdz man piedzemdēt viegli.. viņš mani sadzirdēja un bija ar mani un viss bija TIEŠI TĀ KĀ ES BIJU GRIBĒJUSI”… ub tad pagriezīs kameru pret lemuru un tas stulbi pasmaidīs? es jau dzirdu un redzu to.