Cosmovistas @ 08.07.2020 22:04Amuna Davis jeb biešu galva.
Es zinu, ka Tu šeit lūri vai arī kāds no Tava “Amuna squad” nodot info arī par to, kas šeit forumā notiek.
Vai Tu esi uz sevi paskatījies spogulī? Nu tiešām? Kā Tu izskaties, uzvedies? Kas Tu tāds esi, lai dirstu par citiem? Didrihsone nav pirmā, kas ir kļuvusi par Tavu upuri. Un ticiet man tie, kas par tādiem kļūst- viņš noraks līdz ar zemi, apmelos, nodirsīs, uzrīdīs, jebko, lai iznīcinātu otru cilvēku, vismaz morāli noteikti. Viņš no tā gūst kaifu un, protams, arī ceļ sev statistiku. Par savu instagramu un katru followeru ir gatavs galvu noraut, un ja kāds atsekos, tad raudās pusnakti spilvenā.
Viņam diemžēl bērnība bija ļoti slikta un tāpēc pieauga par morāli pagrimušu cilvēku. Viņš pats ir divkosis un čūska.
Degradācija tā augstākajā pakāpē.
Cosmovistas @ 08.07.2020 22:04Amuna Davis jeb biešu galva.
Es zinu, ka Tu šeit lūri vai arī kāds no Tava “Amuna squad” nodot info arī par to, kas šeit forumā notiek.
Vai Tu esi uz sevi paskatījies spogulī? Nu tiešām? Kā Tu izskaties, uzvedies? Kas Tu tāds esi, lai dirstu par citiem? Didrihsone nav pirmā, kas ir kļuvusi par Tavu upuri. Un ticiet man tie, kas par tādiem kļūst- viņš noraks līdz ar zemi, apmelos, nodirsīs, uzrīdīs, jebko, lai iznīcinātu otru cilvēku, vismaz morāli noteikti. Viņš no tā gūst kaifu un, protams, arī ceļ sev statistiku. Par savu instagramu un katru followeru ir gatavs galvu noraut, un ja kāds atsekos, tad raudās pusnakti spilvenā.
Viņam diemžēl bērnība bija ļoti slikta un tāpēc pieauga par morāli pagrimušu cilvēku. Viņš pats ir divkosis un čūska.
Degradācija tā augstākajā pakāpē.
par to jau arī rakstīju, ka ne jau naudas dēļ to čeku vajag, bet tādēļ, ka vajadzības gadījumā var pierādīt reālu situāciju. Bet citi laikam domā, ka tikai nauda svarīgaMazaa_saulite @ 08.07.2020 21:47Tieši manikīram arī būtu jāprasa kvīts. Viss var gadīties , var ielaist kādu infekciju un neko pēc tam ne pierādīsiet, ka tieši pie tā meistara jūs taisījāt manikīru un ar ko atšķiras manikīra meistari un visi pārejie. Viņiem nodokli nav jāmaksā ?
Satori @ 08.07.2020 22:15Piekrītu, ka dēļ sliktās bērnības, pats tagad tik cietsirdīgs.
Laimīgi, ar dzīvi apmierināti cilvēki, tā tiešām nedara.
Dāvi, veseļojies!
Quickyy @ 08.07.2020 22:12Čota Elīna pēdējā story sadzērusies? Šļupst ?
Eksperts visās jomās @ 08.07.2020 22:22
Tiešām?! "LAIMĪGI" cilvēki nelien forumos un neapspriež izstieptas lūpas sabiedrībā zināmiem cilvēkiem?! Pati esi laimīga? ?????
Satori @ 08.07.2020 22:29
Čau, Dāvi!
Pa lielam jā, esmu laimīga. Šobrīd tikai dzīvē tāds posms, ka apspriežu ietekmeļus un forumā sēžu, kas īsti veselīgi gan nav.
Bet Tavi story, nu cmon..
Čau, Dāvi!
Pa lielam jā, esmu laimīga. Šobrīd tikai dzīvē tāds posms, ka apspriežu ietekmeļus un forumā sēžu, kas īsti veselīgi gan nav.
Čau, Dāvi!
Čau, Dāvi!
Izle Zizle @ 08.07.2020 22:37
Jūs tiešām domājat, ka Dāvis nāktu šeit un komentētu zem sveša nika?
minniethemouse @ 08.07.2020 22:43Nē nu vispār, baigi skumji.
Lasu šo diskusiju reizēm, "aiz nav ko darīt", bet, ja godīgi, tas ir traģiski, kas te notiek. Es nekad neko neesmu pirkusi Butterfly utt, jā, es varu piekrist, ka dāmai ir savdabīga gaume, bet palasot šo diskusiju, arvien vairāk šķiet, ka te psihoterapeits "плачет по всем"... Gan Elīnai vajag psihologu/psihoterapeitu, kas viņai atklātu, ka viņa īstenībā ir simpātiska bez izskaistinājumiem, gan pārējām meitenēm, ka citas dāmas ķidāšana neko neuzlabos viņu dzīvēs
Es ar savu dzīvi currently esmu max neapmierināta, taču mani nepriecē šie viedokļi, tieši otrādi, padara skumju.
takata @ 08.07.2020 22:55Facebook meklētāja ierakstot Fashion Bunny parādās lapa ar veikalu. Tas arī tirgo tāda veida drēbes, tikai daudz letak.
Džinsa jaciņa ar kniedēm tur identiska ;)
Ja nu kāds mekle lētāku variantu, tikai tas veikals Balvos