Skābene @ 26.02.2026 12:49
Hercogs jau visas ņem pretī, vienu laiku tur bija joyistēm arì sadarbības.
Joru @ 26.02.2026 14:54A es palaidu garām- kas Elīnai ar matiem? ? kur pieaudzētie?
Ciena @ 26.02.2026 14:47Tik ļoti legingus novelk, ka gandrīz visa vāverīte redzama, meitene laikam nav dabujusi, ka visi pupi jāspiež iekšā cik vien iespējams, lai visiem radītu, mazvērtības kompleksi??♀️
Helita @ 26.02.2026 16:24
Drīz februāris beigsies - diez atskaitīsies par februāra plāna izpildi? Diez kā tad veicās ar to - "mīlēties ar vīru"? Vienu, divas reizes sanāca? ?
Helita @ 26.02.2026 16:24
Drīz februāris beigsies - diez atskaitīsies par februāra plāna izpildi? Diez kā tad veicās ar to - "mīlēties ar vīru"? Vienu, divas reizes sanāca? ?
KatyB @ 27.02.2026 08:56Man personīgi nepatīk tas veikala interjers, kā pop up skolas tirdziņš. Un Didrai šis ir visbriesmīgākais paskats līdz šim, būtu labāk paklausījusi tai sekotājai kas piedāvāja kleitu aizdot ?♀️
Vajadzēja, bet Elīna bija pārfanojusies par sevi, ka aizmirsa. :Dsmūtijs @ 27.02.2026 08:12Paga, vai tad vakardien nevajadzēja būt izlozei?
smūtijs @ 26.02.2026 14:59
gan jau, ka atkal būs bizītes.
Un redzeju ka citiem ir bērni līdz, bet kur Džeisons? Tas šigad vispar ir aizmirstsMonk @ 27.02.2026 13:47Mani izbrīna par kādu līmeni un episku pasākumu visi tajos Elīnas parpublicētajos storijos runā. Kaut vai aizmirstot visus Elīnas un Naura izgājienus, shēmas u.c sūdus. Kas tur episks? Ka noliktavās atvērts veikals? Es to konceptu vuspār nesaprotu. Par kādu level up te iet runa? Izklausās pēc vienkāršas pakaļā līšanas.
Monk @ 27.02.2026 13:47Mani izbrīna par kādu līmeni un episku pasākumu visi tajos Elīnas parpublicētajos storijos runā. Kaut vai aizmirstot visus Elīnas un Naura izgājienus, shēmas u.c sūdus. Kas tur episks? Ka noliktavās atvērts veikals? Es to konceptu vuspār nesaprotu. Par kādu level up te iet runa? Izklausās pēc vienkāršas pakaļā līšanas.
Monk @ 27.02.2026 13:47Mani izbrīna par kādu līmeni un episku pasākumu visi tajos Elīnas parpublicētajos storijos runā. Kaut vai aizmirstot visus Elīnas un Naura izgājienus, shēmas u.c sūdus. Kas tur episks? Ka noliktavās atvērts veikals? Es to konceptu vuspār nesaprotu. Par kādu level up te iet runa? Izklausās pēc vienkāršas pakaļā līšanas.