man arī dusmas rauj 😵💫 es domāju, ka viņa ar šo baigi grib uzkačat statistiku. Gribētos pilnīgi uzspiest Unfollowsmaidoshaaaa @ 16.01.2025 22:46Man tik pretīgi klausīties Didras storijus par MA. Mēs ar vīru šobrīd tam ejam cauri, jo patiešām vēlamies bērniņu, bet 12 gadu laikā dabīgi tas nav noticis. Es pat nezinu, vai viņa bija pie kāda ārsta, kas strādā vienā no klīnikām, kam ir līgums ar nvd, vai vienkārši kaut kur kaut ko paklausījās. Un noteikti dzirdēja tikai to, ko gribēja dzirdēt. Valsts apmaksātu MA var saņemt tikai tad, kad ir uzstādīta diagnoze neauglība. Lai to uzstādītu, ir jāveic daudz un dažādas analīzes, kā arī nepieciešamības gadījumā laparoskopijas operāciju, kur pārbauda iekšiņu. Gan mana daktere gan operējošais ķirurgs pirmajās tikšanās reizē pateica, ka esmu par tievu un vajadzēs dzīvot uz dīvāna un uzņemt kalorijas, jo esmu dabīgi tieva, bet hormonu injekcijām un embriju implantācijai nepieciešams taukumiņš. Nu vai tad Didra būs gatava uzņemt 5kg? Nu nē tak. Ar vīru 4 mēnešu laikā veicam visas iespējamās pārbaudes un pēc laparoskopijas uzreiz tikām ielikti valsts rindā. Rinda ir tikai 1 mēnesi gara un tas ir redzams nvd mājaslapā. Šobrīd špricēju vēderā 3x hormonus dienā. Tas ir gan sāpīgi, gan arī zilumi paliek, arī emocionāli Tu esi citādāks, ik pēc pāris dienām pārbaudes. Par ģenētiku. Ja arī mēs veiksim ģenētikas testu, jo vēlamies veselu embriju un vienā embrija pārbaudes cena ir 450eur, +320eur ir olšūnu savākšana priekš embrijiem. Vispār, līdz tikām pie valsts apmaksātas MA, izterejam savus 2k un rēķināmies arī uz ģenētiku ar tikpat, ja paveiksies. Didra pēctam varēs pusgadu pīkstēt, ka iztērēja 5k, bet nekas nenotika, jo savu galvu nevar sakārtot. Es domāju, ka viņai ne MA veiks, bet vienkārši Insimināciju, bet līdz tam vēl jātiek. Bet kāpēc viņai vispār vēl bērnus, ja jau esošais dzīvo nemīlēts?
He730 @ 17.01.2025 11:07man arī dusmas rauj ?? es domāju, ka viņa ar šo baigi grib uzkačat statistiku. Gribētos pilnīgi uzspiest Unfollow
Pō @ 17.01.2025 13:06Kā viņa izgāja no tās Saltu smēķēšanas? Tā arī neko nekomentēja, vai ne?
ahh es jau sen esmu sapratusi, ka par šo visu var vienkārši no malas ierēkt, nav jēga cepties, jo viņai ir 9!!!!! klašu izglītība, kas tik ļoti šobrīd atspoguļojas. viņa prātā ir palikusi kaut kādos padsmitnieču gados, tik briesmīgu cilvēku redzu pirmo reizi. es stipri šaubos, ka viņa visu to dara skatījumu dēļ (savā veidā jā), bet vairak domāju, ka viņa pa dzīvi ir tik dumja un degradējusies savā imagination princeses pasaulēlauku bāba @ 17.01.2025 13:01
Nu tak atseko. Nesaprotu, kāpēc, lai kāds viņai vispār sekotu. Kad kaut ko debīlu izdara, var paskatīties, ierēkt.. bet ikdienā sekot??? Paldies, man IG negribas redzēt tās sardeļlūpas, turkišpupus un lēkāšanu bobīgajos legingos.. Atsekojiet lūdzu..
turkishpupi @ 17.01.2025 13:34ahh es jau sen esmu sapratusi, ka par šo visu var vienkārši no malas ierēkt, nav jēga cepties, jo viņai ir 9!!!!! klašu izglītība, kas tik ļoti šobrīd atspoguļojas. viņa prātā ir palikusi kaut kādos padsmitnieču gados, tik briesmīgu cilvēku redzu pirmo reizi. es stipri šaubos, ka viņa visu to dara skatījumu dēļ (savā veidā jā), bet vairak domāju, ka viņa pa dzīvi ir tik dumja un degradējusies savā imagination princeses pasaulē
turkishpupi @ 17.01.2025 13:34ahh es jau sen esmu sapratusi, ka par šo visu var vienkārši no malas ierēkt, nav jēga cepties, jo viņai ir 9!!!!! klašu izglītība, kas tik ļoti šobrīd atspoguļojas. viņa prātā ir palikusi kaut kādos padsmitnieču gados, tik briesmīgu cilvēku redzu pirmo reizi. es stipri šaubos, ka viņa visu to dara skatījumu dēļ (savā veidā jā), bet vairak domāju, ka viņa pa dzīvi ir tik dumja un degradējusies savā imagination princeses pasaulē
Bubuu @ 17.01.2025 13:45
Pat vidusskolu nav pabeigusi?
Gudralapsa @ 17.01.2025 23:20Nu ko, Anniņas eļļa uzkārās un trešajā mēnesī mēnešreizes nemaz nesākās, kavējoties 10 dienas! ?♀️Tātad, viss riņķa dancis no sākuma un šobrīd viņai pat nevar veikt IVF!
Nezinu, vai spēju just līdz Didrihsonei, ņemt vērā viņas attieksmi pret Dž, bet man radiniece iet šo IVF ceļu gadiem, un tur man lūzt sirds, cik tas ir smagi viss ?
Tusnelda @ 17.01.2025 23:35
10 dienas? Varbūt jau stāvoklī????