Iedvesmojoties no tēmas par vīriešiem un vaigu bedrītēm, pajautāšu - vai sievietes ar izteiktiem vaigu kauliem tiek uzskatītas par pievilcīgām / simpātiskām? Jums patīk, neievērojat, vienalga?
Man cilvēki, ar kaulainām sejām liekas ļauni. Nezinu kāpēc. Bet cilvēki ar vaidziņiem vai mazliet vairāk apaļumiem, liekas draudzīgāki un smaidīgāki un komunikablāki. Spriežu pēc savas personīgās pieredzes komunikācijā ar svešiem cilvēkiem.
Uzskatu par pievilcīgām un ievēroju, bet tas nav noteicošais, lai kādu uzskatītu par pievilcīgu. Skatos visu seju kopumā, matus un pārējo, un no tā varu pateikt, vai cilvēks šķiet pievilcīgs vai nē.
Man patīk sejas forma sievietei otrajā bildē, ļoti pievilcīga, bet man vienmēr ir patikuši vaigi, kas nav apaļi (kā man (t)). Neesmu pārliecināta, ka tas ir tas pats kas izteikti vaigu kauli gan, jo esmu redzējusi sievietes ar apaļiem vaigiem, kurām ir arī izteikti vaigu kauli.
Pievienojos apaļvaidzei Pasadenai ar saviem apaļajiem vaigiem. Esmu slaida, vaigi apaļi un arī man patīk tie plānie vaidziņi ar izteiktiem vaigu kauliem. Smaidu daudz un vaigi tad vēl apaļāki :-D
Es neteiktu, ka pirmajā bildē meitenei ir izteikti vaigu kauli. Pēc šīs bildes izskatās, ka tas ir tīri kosmētikas efekts. Uzzīmēti vaigu kauli man nepatīk :) Dabiski - ļoti patīk. Runāju par ko šādu:
Man patik izteikti vaigu kauli, ta nedabiski ar kosmetiku loti dzili pataisiti- ne parak, bet vispar am “slaida” seja man patik un skiet pievilcigas smalkas sejinas. Man pasai ir izteikti vaigu kauli, bet noteikti seja nav kaulaina.
Bildes liekas pārāk kaulainas, skeletu var muzejā redzēt. Katrā ziņā tāpat jāvērtē kopskats. Viena lieta, kas patīk, kad ir izspiedies, ir tas horizontālais kauls zem kakla (laikam saucas atslēgas kauls). To pamanu daudz vairāk nekā vaigu kaulus.
Izteikti vaigu kauli man asociējas ar eleganci, atturību, izsmalcinātību, man patīk tādas sejas, bet, protams, jāvērtē seja kopumā. Šādas sejas parasti ievēroju žurnālos, IG vai bildēs, dzīvē laikam tikai pāris tādas esmu redzējusi.
Tas tāpēc, ka uz žurnāla vākiem liek miljonāres un viņas var ēst, ko sirds kāro, veikt skaistumkopšanas procedūras, kad sirds kāro un pielaist plastisko ķirurgu, kad sirds kāro. Man vairāk asocējas ar materiālo nodrošinājumu, ne eleganci. Bet nu kā kuram.
Tad pēc tavas loģikas sanāk, ka visām ‘materiāli nodrošinātām’ miljonārēm ir tāda sejas uzbūve? :-P Protams, plastiskās operācijas tur var spēlēt lomu, bet visbiežāk augsti vaigu kauli ir iedzimtība.
Izteiktiem vaigu kauliem nav ne vainas, tie ir skaisti. Bet man drīzāk nepatīk kā izskatās tas izceltais žoklis tajā otrajā tevis ieliktajā bildē. Bišku pēc zirga izskatās vai vīrišķīgi.
Kā saka interneta resursi, tad, jā, ir tāda aksioma, ka izteikti vaigu kauli tiek uzskatīti par skaistuma pazīmi. Tāpat kā biezas lūpas u.tml. Savukārt subjektīvi vērtējot, man pašai simpātiskāki šķiet pufīgi vaigi, kādi ir kaut vai te minētās Mirandas Kerr gadījumā. Liekas piemīlīgāks un sirsnīgāks skats :-) Bet kopumā tam nepievēršu uzmanību.
Visās ieliktajās bildēs (arī tajā, kas ķip "dabiska") ir manāma kosmētika. Pievienojos kāmīšvaigu klubam. Man vispār ļoti izteikti apaļa sejas forma. Neatteiktos no izteiksmīgāka žokļu kaula un zoda :D Man kaut kā vaigu kauli neizsauc nekādas emocijas. Bet, piekritīšu, ka izteikti kaulainas sejas nepatīk un šķiet ļaunas. Man ļoti aristokrātisks šķiet deguns ar manāmu kumpumu. Ļoti patīk. Lai gan zinu vairākas šādas īpatnības "nēsātājas" un viņām savi deguni baigi nepatīk.
Vai tad izteiktu vaigu kaulu esamība saistāma ar to, vai cilvēks ir tievs vai nē? :D Nē nu protams, tievākiem cilvēkiem visi kauli ir izteiktăki, bet man liekas to , vai vaigu kauli ir izteikti, nosama vnk sejas forma, izvietojums ;)