mūsdienas

Reitings 138
Reģ: 10.05.2018
Pēdējo laikā aizdomājos arvien biežāk, kāpēc mūsdienās ir tik grūti izveidot nopietnas attiecības? Agrāk, kad tikās vēcāki, vecvecāki viņiem viss bija daudz vienkāršāk :-/
Domāju kāds ir iemesls tam, ka notikušas tik lielas pārmaiņas.
10.07.2018 20:05 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
ja jau neuztrauktu, tad tu tam komentāram nepievērtu uzmanību

Jā, jā. Kādēļ sievietes varētu iebilst pret seksistiskiem komentāriem, ja vien šie komentāri nav patiesi? Protams. Nedomāju, ka mans spriedums par tevi ir tāls no patiesības.
nevajag uztvert to tik burtiski

Tas bija joks.
Pašam peronīgi tā gadījies īsti nav, bet manu draugu lokā esmu redzējis visādus brīnumus.

Brīnumus draugu lokā mēs visi esam redzējuši, bet tikai retais no mums secina, ka tātad tādas ir ja ne visas, tad vismaz absolūtais vairākums sieviešu/vīriešu/u.tml.
11.07.2018 18:34 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Vai nu tev ir bijusi slikta iepriekšējā pieredze vai arī tu nekad neesi bijis attiecībās.

Viena reize - nejaušība, otra - sagadīšanās, trešā vai vairāk - likumsakarība. Šis teiciens ir ļoti trāpīgs arī šīs tēmas sakarībā.
11.07.2018 18:34 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
TheLaw, kapēc aplams? Cik redzams tu te vaimanā par augstajām prasībām no sieviešu puses, sorry, puika, bet tādi diemžēl tiek norakstīti

Ja tu vai cosmo meičas ir tas norakstītājas, tad jau nekāds lielais zaudējums tas nav, pārdzīvošu :-P
11.07.2018 18:35 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Estupendo, tad jau jāņem kaķi un tik jādzīvo nost :-P
11.07.2018 18:37 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Vienīgi kaķis arī prasīs ēst...
11.07.2018 18:37 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Estupendo- Tu atstāj ļoti inteliģenta un saprātīga cilvēka iespaidu, bet, manuprāt, esi mazliet apmulsis un varbūt pat nedaudz uz sievietēm apvainojies, iespējams, dēļ kādas neveiksmīgas vai neesošas pieredzes. Viss dzīvē ir mainīgs, arī viedoklis līdz ar pieredzi noteikti mainīsies. Galvenais ir būt pozitīvam un veidot ap sevi pozitīvu auru, tad cilvēki pie Tevis tieksies(visi). Negatīvisms ir personību degredējoša īpašība. Esmu drošs, ka viss skaistais Tev vēl priekšā:-)
11.07.2018 18:43 |

Reitings 470
Reģ: 04.08.2017
bet tikai retais no mums secina, ka tātad tādas ir ja ne visas, tad vismaz absolūtais vairākums sieviešu/vīriešu/u.tml.

Lasi uzmanīgāk, es nekur neteicu, ka visas, vot ja es būtu saticies ar visām Latvijas sievietem, tad es tev iedotu precīzu statistikas analīzi cik % tādas ir un cik nav. Es spriežu tikai pēc savas pieredzes, ir bijis visādī ir arī bijušas tiešm foršas sievietes, bet vairākums tomer bija tādas, kādas minēju iepriekš, nu es runāju par vecuma kad man bija 18-24g
11.07.2018 18:45 |

Reitings 428
Reģ: 05.02.2015
Lasot dažas pēdējās lapas, prātā nāk teiciens "to, ka sievietēm interesē tikai nauda, domā vīrieši, kam nav nekā cita, ko piedāvāt".
11.07.2018 19:00 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Lasi uzmanīgāk, es nekur neteicu, ka visas, vot ja es būtu saticies ar visām Latvijas sievietem, tad es tev iedotu precīzu statistikas analīzi cik % tādas ir un cik nav. Es spriežu tikai pēc savas pieredzes

raksta cilvēks, kurš 5 minūtes atpakaļ apgalvoja, ka ''tā ir faktu konstatācija'':
tā mēraukla vienmēr beidzas pie maka biezuma, vismaz 95% gadījumos, kaut arī visi citi kritēriji (kādi nu kurai viņi ir) ir apmierinoši.

Kādēļ es neesmu pārsteigta par šo divkosību no tavas puses?
11.07.2018 19:05 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Foruma lietotāji varētu pārtraukt lietot Ad Hominem argumentu. Tiklīdz kaut kas neapmierina kāda viedoklī, tā uzreiz personālie uzbrukumi, redz tas ir neapmierināts ar dzīvi, tam meičas iet gar degunu, tas ir vīlies mīlestībā.
Kaut kā trūkst faktu par personu, lai šādus pieņēmumus veiktu, ne? Un nē, forumā lasītais nav pietiekams personības raksturojums, jo ne visi ieliek sirdi un dvēseli savos dzejojumos.
>>
Personīgi prieks, ka Jūsu paziņu lokā ir cilvēki, kas redz cauri materiālajam attiecību aspektam un ir apmierināti ar roltonu ēšanu kojās dzīvojot, bet ar savu komentāru izvēlējos atklāt personīgo pieredzi attiecībās vai sarunās ar draugiem. Galu galā, ja materiālais aspekts ir tik nesvarīgs, tad tādi jautājumi kā "ar ko nodarbojies" neizskanētu pirmajā randiņā.
Bet nu ko gan es zinu, es jau tikai vietējais incels ;-)
>>
Un Jums pašām ir problēma ar teikumu "paplašināšanu". Ja diskusijas jautājums ir "kāpēc cilvēki nestājas nopietnās attiecībās", tad jebkāda atbilde ir labākajā gadījumā minējums, nevis "ŠĀDI DARA VISAS SIEVIETES UN VIŅAS IR GOLDDIGGERES". Neviens neko tādu nav teicis, drīzāk izrādījis pozitīvu attieksmi pret personām, kas izvēlas partneri ar materiālo nodrošinājumu. Diviem cilvēkiem muļļāties pa sūdu bedri nav diez ko jautri. Personīgi augošo vientuļnieku un pašnāvnieku skaitu nemaz nevērtēju negatīvi. Pareizi, ka vājie sabiedrības locekļi tiek izslēgti no gēnu loka, labākajā gadījumā ar pašnāvību. Slikti, ja apšauj skolu vai nez ko, bet LV tas jau nav populārs gājiens.
11.07.2018 21:50 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Galu galā, ja materiālais aspekts ir tik nesvarīgs, tad tādi jautājumi kā "ar ko nodarbojies" neizskanētu pirmajā randiņā.

Vīrieši, jūs saspiedušies? :D Cilvēki uzzina jomu, interešu lauku - nu vārga veģetāriete var negribēt kopā ar mednieku vai miesnieku. Lauku mīļotāja ar karjeristu, kura darbības joma iespējama tikai centrā. Un tā var turpināt. Dīvaini to uztvert kā naudas noskaidrošanu. Var būt pilnīgi nabags "biznesmenis" un ar divām mājām kapracis.
11.07.2018 21:55 |

Reitings 491
Vīrieši, jūs saspiedušies? Cilvēki uzzina jomu, interešu lauku - nu vārga veģetāriete var negribēt kopā ar mednieku vai miesnieku. Lauku mīļotāja ar karjeristu, kura darbības joma iespējama tikai centrā. Un tā var turpināt. Dīvaini to uztvert kā naudas noskaidrošanu. Var būt pilnīgi nabags "biznesmenis" un ar divām mājām kapracis.

Tātad, tev būtu vienalga, vai uz šo jautājumu džeks tev atbildētu "esmu kasieris" vai "esmu valsts pārvaldes darbinieks"? Jo kā vienā, tā otrā gadījumā tas īsti nenorāda uz konkrētām interesēm, bet uz potenciāli atšķirīgāku atalgojuma līmeni gan. Tiešām emocijas būtu vienādas?
11.07.2018 22:11 |

Reitings 470
Izlasa 3 rindkopas samērā normāla teksta, kas +/- atspoguļo domu gājienu, atrod 1 sliktāk pārdomātu teikumu un uzreiz norej. Applausus studijā??
Ideja bija sekojoša - cilvēkiem interesē nodarbošanās, lai saprastu par kādas sociālās šķiras cilvēku iet runa. Kā jau teicu - mana pieredze. Varbūt Jūs dzīvojat citā pasaulē. Nenozīmē, ka esmu saspiedies vai stulbs.
>>
Protams, meitenes šajā diskusijā lepni nes "man nevajag nekādu naudīgu veci" karogu, bet iepriekšējā diskusijā nedod Dievs, ja čalis paprasīs restorānā rēķinu sadalīt uz diviem. Uzreiz attiecības ir ārā pa logu.
Esiet vismaz daudz maz konsekventas, dāmas.
Tad izlemjam vai runājam par 20 gadīgo attiecībām vai par 30-40 gadīgo? Jo atšķirības ir un tādām ir jābūt. Maksimālais, ko Estupendo un The Law(laikam) darīja zināmu ir, ka mūsdienās daļa meiteņu ir tikpat prasīgas kā 30-40 gadīgas. Tas ir slikti? Nezinu, man liekas, ka nē.
11.07.2018 22:17 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Fiestar, nu pa lielam viedoklis par cilvēku arī rodas no sarunas, sarakstes un tās analīzes, un tas ir diezgan precīzs. Reālus faktus uzzinam tikai par ļoti nelielu cilvēku daļu. Ar svecīti jau pie visiem nevar nostāvēt. :-)
11.07.2018 22:20 |

Reitings 491
Fiestar, tieši tā, ļoti labi pateici. Domāju, ka šādas diskusijas tik bieži šeit un vispār dzīvē nerastos, ja abi dzimumi nonāktu pie viena acīmredzama konsensusa - sievietes atklāti pateiktu, ka vīriešu materiālais stāvoklis ir viņu top 3 prioritāte, bet vīrieši neapsaukātu sievietes par golddigerēm un vēl sliktākos vārdus, bet strādātu ar sevi un censtos savas pozīcijas uz attiecību veidošanu novērtēt objektīvi dotajā brīdī - esmu es tām gatavs (vai vērts), vai neesmu.
11.07.2018 22:23 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Jautājums par nodarbošanos var būt arī sarunu tēmas uzturēšanai. Tā pat kā, ja cilvēks ir students vai mācās, ir diezgan normāli pajautāt, ko tieši studē vai ko mācās.
P.S. Probability, tiešām atsvaidzinoši lasīt Tavus komentārus.
11.07.2018 22:23 |

Reitings 470
Uzbrukums personai anonīmā forumā ir lieks. Pietiek ar uzbrukumu viedokļiem. "Nepiekrītu tavam viedoklim, jo.." nevis "Tu tā domā, jo meitenes bēg no tādiem neveiksminiekiem pa gabalu..".
Ja advokāts aizstāv izvarotāju, viņš pats atbalsta izvarošanu? Personīgi bieži esmu šajā forumā ierakstījis viedokli, kas ne gluži ir mans, bet dzirdēts + var izraisīt interesantu diskusiju. Neviens te savu apslēpto sajūtu un viedokļu uzskaiti neveic.
11.07.2018 22:25 |

Reitings 491
Vēl kā tagad atceros, šeit agrāk ļoti bieži komentēja tāds lietotājs v35, kura nelokāms uzskats bija, ka ģimeni un vispār attiecības ir jāveido tad, kad ir sasniegts noteikts ienākumu līmenis. Viņam laikam pat bija cipars konkrēts, bet tas nav svarīgi. Un kā uz to reaģēja šeit pārējās? Aprēja viņu tā, ka viņš maz ko saprot bez maz un attiecības tā neveidojas. Bet ko mēs redzam realitātē tādā gadījumā?
11.07.2018 22:25 |

Reitings 3521
Reģ: 25.06.2017
Tātad vīrietim derēs draudzene kasierīte, bet sievietei kasieris nē, jo viss ir naudā? :D
11.07.2018 22:29 |

Reitings 470
Tātad vīrietim derēs draudzene kasierīte, bet sievietei kasieris nē, jo viss ir naudā?
Gribētu sliekties uz "jā". Bet nejau viss ir naudā. Atkal vispārinat to, ko šeit puiši ir ierakstījuši. Vismaz es neesmu teicis, ka nauda ir primārais. Nodarbošanās ir kādi 30-40%. Vēl ir izskats, sociālais statuss un rakstura iezīmju atbilstība meklētajam.
Es vispār norādīju 4 iespējamus iemeslus atbildei uz jautājumu "kāpēc mūsdienās ir tik grūti izveidot nopietnas attiecības?" diskusijas sākumā un nauda nebija neviens no tiem.
11.07.2018 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!