Agrāk cosmo bija savos uzdevumu augstumos - visu atrada, visu izurķēja.Ko tādu atrada? Personisku informāciju, ko publicēt visu apskatei?
pārspīlējat ar to regululas pieminēšanu. Neviens neies izmeklēt katrā forumā ieliktu bilžu noziedzīgo darbību...Kamēr neuzrakstīs iesniegumu varas iestādēm - protams, ka nemeklēs.
Tad es varu sūdzēt visus, kas mani FB ietago un man nepatīk kā tur izskatosfb šo jau sen ir atrisinājis un piedāvā salikt iestatījumus, ka tevi nevar ietagot vai to, ka tevi ietago redzi tikai tu. Ja tu to neesi izdarījis, tad tā ir tava problēma - tu esi piekritis, ka tevi ietago.
varu sūdzēt visus, kas mani FB ietago un man nepatīk kā tur izskatosJerrybean
Ja tu to neesi izdarījis, tad tā ir tava problēma - tu esi piekritis, ka tevi ietago.Tad jau pēc šī principa sanāk- Izturējies kā neadekvāts, Tevi tāpēc nofilmēja, pats vainīgs.
Tad jau pēc šī principa sanāk- Izturējies kā neadekvāts, Tevi tāpēc nofilmēja, pats vainīgs.Nejauc sūdus ar medu, sasķebinās. Ja tu neesi izlasījis fb sūtītos ziņojumus par privātuma politiku, neesi izmantojis savas tiesības, tad tā ir tava problēma - fb visiem sūtīja paziņojumus, tāpat kā to darīja gan Google, gan daudzi citi portāli, uzņēmumi. Ja neko neesi mainījis iestatījumos, tad esi piekritis noteikumiem, kurus jebkurā brīdī vari arī mainīt. Savukārt nevienam citam nav tiesību filmēt ne adekvātas, ne neadekvātas personas un pēc tam bez viņu piekrišanas publiski izvietot jebkurā vietā, kur tas ir publiski pieejams.
Neticu, ka Tā notiks. Ne jau nofilmēta tukšuma dēļ. Tad es rakstīšu iesniegumu, ka policija par sūdiem tērē manu nodokļu maksātāja naudu, kamēr īsti noziedznieki skraida riņķī.Nu, netici datu aizsardzības regulai un priecājies par huligānu izdarībām, un raksti arī to iesniegumu par nelietderīgu nodokļu naudas šķērdēšanu - vai man žēl, Neticīgais Tom. :-P
Neticīgais Tom.(t) Garām.
cik paranoiskam jābūt, lai satrauktu, ka kāds Tevi ir nofilmējis. Satraucies, jo dari ko nelegālu?Video, kurā redzama noziedzīga darbība, ir lietisks pierādījums un ar to dodas uz policiju, nevis publicē FB.
cik absurda ir šī ''datu aizsardzība'']
Es nespēju iedomāties gadījumu, kad es dotos un rakstītu iesniegumu par to, ka kāds mani nofilmējis, publiskojisTas gadījums ir acu priekšā - tēmas autores nedienas ar FB nopublicētu video.
Es nespēju iedomāties gadījumu, kad es dotos un rakstītu iesniegumu par to, ka kāds mani nofilmējis, publiskojis forumā vai taml... Tiešām nevaru. ]
Tātad, ja kāds indivīds x nofilmēs tevi, piemēram, ejot pa ielu un pakasot dibenu, ievietos to fb, to redzēs 10 000 cilvēku, pēc kāda laika tu pieteiksies darbā y, kur šefs šo video būs redzējis un visi pārējie darba vietas darbinieki arī, darbs ar cilvēkiem, kā tev liekas - vai tu tiksi pieņemts darbā? Šaubos, jo visiem tu būsi tas no tā video.