Jā, diezgan bieži prasu! It sevišķi veikalos, kuros ir lojalitātes kartes, kuru man pašai nav, jo maks jau pārbāzts! :-D Tas gan attiecas uz pirkumiem, kur summa ir kādi 30.00 EUR un uz augšu! Nu, piemēram, šodien sīcim pirku mantas XS rotaļlietās, nav viņu atlaižu karte, bet prasīju vai iedos atlaidi - iedeva. OK, tādās MAXIMĀS, RIMI u.t.t. neprasu, jo bez variantiem, bet specializētos veikalos, tirgū ļoti bieži. Tāpat arī, ja sanāk kaut ko pirkt andelemandele.lv, bieži piedāvāju pārdevējai savu cenu. Bieži dodu atlaidi, ja kāds ko pērk no manis andelē. Sākumā, kad iepazinos ar tagadējo dzīves biedru bija kauns, jo viņš nekad nekautrējas prasīt atlaidi, tagad jau esmu samācijusies un tas tā automātiski paprasās! :-P Kroņa numurs bija, kad mans draugs pirka kaut kādu bembja detaļu un sarunāja servisā atlaidi, man bija jāaizbrauc pakaļ un es tai detaļai vēl atlaidi izsitu! :-D Man nav kauns prasīt, jo strādājot tirdzniecībā zinu kādi ir uzcenojumi un zinu, ka atlaidi iedot 10% točna var! Tai pašā laikā, citreiz pērkot tirgū puķes no tantiņām, labprāt atstāju vairāk naudas, lai ir līdzsvarā!