Kā ,lai saņemas? Pirmo reizi gan ar mani tas nenotiek, bet vienmēr liekas ,ka tas ar mani notiek pirmo reizi. Protams attiecības neesam izbeiguši, bet pēc vīrieša attieksmes viss ir skaidri redzams, kaut apgalvo ,ka viss kartībā.
Sākumā izrunājies ar savu vīrieti un tad domā kā pārdzīvot šķiršanās sāpes Vēl jau nekas nav vispār pateikts, tas ka otram nav garastāvokļa vēl neko nenozīmē- varbūt problēmas darbā, vai kas cits.... Lai nav kā vecā anektdotē- sieviete savā prātā jau izšķīrusies, izraudājusies, jaunu dzīvi domās uzsākusi, bet vecis vienkārši nesaprot, ko neizdodas moci pielaist....
Aizbrauc kaut kur viena pati. Uz kādu vietu, kas Tev nomierinātu, iepriecinātu un liktu sajusties kā citā pasaulē, ārpus visām problēmām Nedomā par to tagad un neizdari priekšlaicīgus secinājumus. Jums abiem vajag laiku padomāt un atpūsties vienam no otra.
Vajag mācīties nenorakstīt visu pirms laika. Radīt tādu vakaru ar atmosfēru, lai viņš atraisās un sāk runāt. Nu iedzerat nedaudz varbūt. Tad arī skaidri noskaidrot kas tur ir pa lietu un kopīgi nolemt, ko tālāk.
Lai nav kā vecā anektdotē- sieviete savā prātā jau izšķīrusies, izraudājusies, jaunu dzīvi domās uzsākusi, bet vecis vienkārši nesaprot, ko neizdodas moci pielaist....
Es arī vecu anekdoti atcerējos Guļ divi pēc seksa gultā, blenž griestos un klusē. Sieviete savā galvā domā- klusē, tātad nav ko teikt, laikam bija slikti, nemīl, pametīs.... Vīrietis savā galvā domā- hmmmm, diez kā tā muša pie griestiem turās?!