Vienkārši pameta...

Reitings 202
Reģ: 12.06.2012
Nu jau piecas dienas dzīvoju ar milzīgu sāpi.
Draugs ar kuru kopā biju jau vairāk par gadu un 3 mēnešiem, no kuriem kopā dzīvojām pus gadu, pateica, ka vēlas šķirties.
Viss sākās ar to, ka iepriekš (vasarā) biju teikusi viņam, ka nedaudz pietrūkst mīļuma un uzmanības, uz ko viņš atbildēja saprotoši un teica, ka pie tā piedomās. Sestdien no rīta man atkal bija sakāpis un uznāca bimba par to. Viņš teica, ka padomās pa dienu par to (jo man bija paredzēti citi plāni). Atgriezos, kad viņš jau gulēja. No rīta piecēlās, trinās. Prasu - ko izdomāji? Un viņš saka, ka grib šķirties, jo man esot taisnība, ka viņš ir vēss pret mani, bet viņš to ir mēģinājis mainīt un tas viņam vairs nenāk no sirds. Vienvārdsakot nemīl vairs. Es protams sabruku... viņš teica, ka es esot viņam mīļš cilvēks, bet jūtas vairs nav tās pašas. Arī viņam tecēja asaras, bet nevarēja būt ne runas par lietu sakārtošanu. Šis lēmums šķirties principā nozīmēja, ka man jāizvācās, jo dzīvoju pie viņa. Tikko bijām gandrīz pabeiguši remontu, pagājušajā piektdienā jauno guļamistabu iekārtojām. Es dzīvoju ar domu, ka viņš ir tas īstais, ka man ar viņu būs bērni. Nesaprotu, kāpēc tik ilgi vilkt garumā, dot veltas cerības. Pirmdien un otrdien izvācu mantas, ar viņu tikai sasveicinājos, viņš vairs nemēģināja neko runāt. Šobrīd pati ar viņu nerunāju, jo man sāp. Bet es gribu viņu atpakaļ, pietrūkst. Vakar man bija paredzēta operācija, kad atveda uz palātu, cerēju, ka būs kāda ziņa no viņa, bet nekā.
Vēl nesen teica, ka mīl. bet tagad...
nezinu, ko gribu dzirdēt, bet ja nav nekā jēdzīga, ko teikt, tad nerakstiet.
15.12.2017 21:34 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Un tad ir tādas trakās bijušās, kā no blakus diskusijas, kuras nesaprot vārdus "nemīlu" "liec man mieru" utt un izdomā ka cīnīsies ar cerību ka mīlestība radīsies no jauna :D bet reāli pašas tik paliek muļķes lomā.
16.12.2017 09:42 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Zini, miljonreiz labāk ir, ja puisis Tevi vienkārši pamet, jo saprot, ka vairs nemīl, vai bija kļūdījies, domādams, ka mīl Tevi. Daudz smagāk būtu, ja puisis Tevi emocionāli un fiziski pazemotu, ja vilktu attiecību vezumu, kurās vairs nevalda mīlestība, ja melotu, krāptu, manipulētu ar Tevi... Bet, ja puisis vienkārši pasaka, ka vairs nemīl, ka vēlas izbeigt attiecības - nu, tā ir lieliska dāvana patiesībā. :) Tu esi brīva. Brīva veidot attiecības ar vīrieti, kurš Tevi mīl un kuru Tu mīli. (l)
.
Jā, sākumā pamešana sāp - kurš gan to noliedz -, bet sāpes pāriet, jo laiks visu dziedē. Daudz briesmīgāk ir, ja sāpina meiteni visu laiku, gadiem un gadu desmitiem, jau ar gredzenu pirkstā un bērnu bariņu apkārt - tad sāpināšana notiek visu laiku, bet laika sadziedēt brūces nav, tāpēc ir daudz šausmīgāk.
.
Tā ka šī ir lieliska dāvana no viņa puses - dot Tev brīvību. Un patiesībā situācijā, kad mīlestība pārī vienam vai abiem zudusi, tā ir fantastiska dāvana - brīvība. ;) Brīvība mīlēt un tikt mīlētai. :)
16.12.2017 10:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits