Kāpēc dzīvē pastāv tāda netaisnība?Kāpēc esmu sliktākā par citām meitenēm?Kāpēc ar vienām meitenēm visu laiku kāds grib iepazīties,bet ar mani grib iepazīties tikai bomži un alkoholiķi?Kāpēc citām visu laiku dāvina ziedus/dāvanas,bet es savos 21 gados nereizi neesmu saņēmusi ziedus(pat dzimšanas dienā)?Kāpēc citas meitenes sauc uz randiņiem,bet mani nekas neviens nekur nesauc?Kāpēc citas meitenes ciena,bet mani tikai izmanto kā bezmaksas raudāšanas spilvenu?Man tas jau ir ļoti apnicis.Es raudu katru dienu šo iemeslu dēļ.Un nevajag man teikt,ka man tas viss vēl būs.Tas ir kauns,ka meitene,kurai ir 21 gads nereizi nav skūpstījusies.Kuram tad tāda būs vajadzīga.Es jau pati saprotu,ka esmu sliktāka par visām.Un es cenšos mainīties-mainīju savu frizūru/ģerbšanas stilu,kopju sevi,nodarbojos ar sportu,bet tik un tā patīku tikai bomžiem:'-(Un es nesēžu veselu dienu mājās,gaidot savu princi.Es mācos universitāte,strādāju,apmeklēju visādus muzejus/izstādes utt.,tāpēc visu laiku mēģinu būt starp cilvēkiem.Arī visādus Tinder esmu mēģinājusi,bet man tur raksta visādi dīvaini,kuri vai nu troļļo vai vienkārši nedraudzējas ar galvu.Un nav tā,ka es pati neesmu mēģināju kaut kur pasaukt puisi,bet man visu laiku atsaka:-/Vai tiešām esmu sliktāka par visiem?:-/:'-(