tievās neskatieties

Reitings 12
Reģ: 07.02.2015
Mūsu iemīļotajai lietotājai Ernestine jauns video (nu ne viņai, bet viņa tajā piedalās), ja kāds grib vairāk par viņu uzzināt, tad video studijā (l)
https://www.youtube.com/watch?v=OOQBsMGlrew
04.08.2017 13:55 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Pateikt resnajam,ka ir resns ir slikti,bet saukt kārnos par kārnajiem gan normāli! (t)
Kultivēt aptaukošanos par normu ir tas pats,kas slavināt,ka 3x dienā ēst mcdonaldā burgerus ir veselīgi.
07.08.2017 23:31 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Mana lielākā problēma ar šo diskusiju, laikam ir tas cik saasināti visas tievās (laikam taču) diskusijas dalībnieces uztvēra to relatīvi garlaicīgo un neko daudz nepasakošo video. Es kaut kā nesadzirdēju, ka kāda tur būtu teikusi, ka būt resnam ir norma un visiem tā vajadzētu. Nekādu naidu pret tievajām arī īsti nesadzirdēju. Bet šeit cepiens 15 lapu garumā (t)
Es saprotu, ka fat acceptance kustība var izraisīt nepatiku, bet šajā video no tā nebija no smakas. Viņas vienkārši papļāpāja par savu pieredzi un galvenā runātāja (stiliste) bija ieņēmusi tādu bravūrīgu stāju, bet tā varētu būt vienkārši viņas personība.
.
Gribat tā kārtīgi izlamāties, re kur jums materiāls https://www.youtube.com/watch?v=H3cqajd7xAE
.
Un pirms jūs sākat lamāt mani: ne es piederu pie fat acceptance kustības, ne arī uzskatu, ka resns var būt vesels ilgtermiņā, bet pie viedokļa, ka daudzas šeit izskanējušās domas ir aprobežotas un pretīgas gan palikšu.
08.08.2017 00:15 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Es cerēju,ka tas video būs prātīgāks. Bet tomēr pārāk daudz, kā jau te meitenes saka, izskan par to, ka tievie nevar sūdzēties par izskatu, ka tievos jau arī kādam jāmīl, ka tievie nav laimīgi :D
P.S. es esmu normāla, ne ļoti tieva, ja nu kas - tpc tas neietekmē mani :D
Bet vnk.. nu cmon... ir forši justies labi savā ādā. Un būt veselam. Kā tievajam tā resnajam. Un laimīgs var būt kā tievais tā resnais. Forši, ja meitenes jūtas labi, esot apaļīgas un nejūt kompleksus. To es TIKAI apsveicu. Bet muļķīgi veidot kkādu resno komūnu pret tievajiem :D
08.08.2017 02:08 |

Reitings 5119
Ja nebūtu to salīdzinošo komentāru, ka sliktu komentē tikai tievie utt., citādāk - jautra pļāpa meitenēm, feini paklausīties. Stiliste īpaši rēcīga :D
08.08.2017 02:11 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Man vispār patīk mūsdienu tendences - ja pasaki skaļi acīmredzamo, tad pēkšņi pārvērties par aprobežotu un pretīgu radījumu.
Ooo jā, šis ir novērojams nemitīgi.

Šī tēma, šķiet, ir izsmelta, tāpēc pabrīnīšos par Natālijas viedokli, kas nāca klajā nākamajā video, kur runāja par mammām, krūts barošanu. Citēšu: ''Man liekas, ka tas ir intīmais process. Es varu viņu salīdzināt... es teicu, es nekautrējos. Es varu salīdzināt to tikai ar seksu. Jūs taču kaut kādas bildes nepublicējat. Nu, kāpēc ir jāpublicē tāds intīmais, kur ir... kurā piedalās tikai divi - mamma un bērniņš, viss. Un īpaši, ja vēl redz to krūti, nu c'mon, nu tevi taču negribēs tavs vīrs.'' Pēc jautājuma, kapēc negribēs, skan atbilde: ''Nu, vīriešiem taču nepatīk tas, būsim atklātas. Viņiem patīk smuka apakšveļa, ja? Viss, skatīties un tā, bet nu, viņi to mājās redz, kā tu baro un tā un tamlīdzīgi un vēl plus tu instagram ieliec un okey, kur tālāk?''

Kadā gadījumā tavs vīrs negribēs? Man šķita, ka runa ir par publikācijās sociālajos tīklos, kur diez vai vīrs sēž 24/7 un skatās tavas bildes. :D Tātad, vīrs negribēs, ja redzēs, kā sieva baro ar krūti. Tad nu gan viņai vīrieši pagadījušies, īsti pirmatnējie testosteronnieki, kuriem nekas vairāk par seksu neeksistē. :D Nedod dievs, tu nopirdīsies, iesniegs šķiršanos vai kādu dienu sametīsies slikti ap dūšu un sāksi vemt, vispār numuru izdzēsīs. Ne jau visi vīrieši ir tādi viegli ietekmējami ņuņņas.
08.08.2017 02:48 |

Reitings 175
Man vispār patīk mūsdienu tendences - ja pasaki skaļi acīmredzamo, tad pēkšņi pārvērties par aprobežotu un pretīgu radījumu.

Redzot resnu cilvēku, par acīmredzamām var nosaukt tikai 2 lietas:
a) šis cilvēks ir resns
b) šim cilvēkam ir vai arī nākotnē varētu būt aptaukošanās izraisītas veselības problēmas
.
Tas arī viss! Visi spriedumi, ka resns = smirdīga slinka cūka, kuras vienīgais mērķis dzīvē ir rīt ir aprobežoti un/vai pretīgi.
.
Līdzvērtīgi murgains domu gājiens varētu būt, ka piemēram, cilvēki , kas pēc vsk uzreiz neaiziet uz augstskolu ir stulbi slaisti, kam dzīvē nav nekādu mērķu.
08.08.2017 09:27 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Breivik, +++, es arī noskatījos un maigi sakot biju uz pauzes. Tā arī līdz galam nesapratu vai vīrietim nepatiks, ka liec savas krūtsbarošanas bildes sociālajos tīklos vai viņam vienkārši nepatiks redzēt kā viņa sieviete baro bērnu ar krūti?! (t)
Par šo video runājot - jā, viņas tur tā baigi izteikti iesmēja par tievajiem cilvēkiem, bet, nu, man tāpat baigi nesmuks liekas diskusijas pieteikums. Kāda diskusijas autoram starpība cik lieki kg ir Ernestīnei? Tev tie kg pašam traucē? Tik riebīgi izteikties par cilvēku - pretīgi.. tā ķengāties var tikai cilvēki ar sapuvušām smadzenēm.
08.08.2017 09:46 |

10 gadi
Reitings 2563
Twinmom, negribu kasīties, bet, ja Tu manu komentāru citēji kā nejauku un pretīgu, tad tieši to pašu var teikt par Tavu komentāru, jo būtībā mēs abas pateicām vienu un to pašu - ka tas ir ļoti nesmuki - apvainot cilvēku viņa izskata dēļ ( vienalga tievu vai resnu). Nezinu, Tu varbūt uzskati, ka tikai resniem cilvēkiem ir tiesības aizvainot citus.
08.08.2017 10:13 |

Reitings 175
Lovisa, es nezinu kurš tieši bija tavs komentārs, bet manis izlasītie vienkārši ir spilgtākie citāti no diskusijas, lai parādītu kopējo toni, jo, manuprāt, daļa lietotāju īsti nejuta/nejūt cik noniecinoša gaisotne te valda. Pilnībā pieļauju, ka tu neko sliktu nedomāji, bet acīmredzot izteicies tomēr tā, lai tas aizķertu manu aptaukoto sirdi.
Un nē, neuzskatu, ka resnajiem ir tiesības citus apvainot. Vispār nevienam nav tiesības nevienu apvainot.
08.08.2017 10:45 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Bet izteikt viedokli vai saukt lietas īstajos vārdos gan. Jo resns ir resns, liekais svars ir liekais svars un nekāds ne "virssvars" , man pat prātā nenāk mainīt savu vārdu krājumu, jo dažas kundzītes sevi mierina ar citu izteiksmes veidu. Nievājoši izsakos viņu pašu komentāru dēļ - kādam jāmīl arī 40 kilogramīgās, tievās ir vājas, tievās nedrīkst būt neapmierinātas ar savu izskatu, tievie nedrīkst uzskatīt ka svara rodas no lielas ēsšanas. Tieviem nedrīkst patikt tikai resnās meitenes seja. Bet reāli resnie ir resni sevis dēļ un lielai daļai nešķiet pievilcīgi, ar savām diskusijām viņas to nemainīs.
08.08.2017 12:12 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Twinmom, ok, es saprotu, šī tēma ir tev sāpīga un aizskaroša, bet te, ārpus pāris (!) komentāriem, nebija meitenes rakstījušas, ka šos cilvēkus sauc par cūkām vai bekoniem. Arī savos citētajos komentāros biji likusi uzsvaru uz liekais svars, resns, raksturs utt., kur tagad centies atspēkot, ka nē, tomēr šie vārdi ir lietojami. Cilvēki apspriež to, ko viņas teica un viņas pašas salīdzināja un sāka dalīt cilvēkus tievajos un virssvarā. Pat gribētu derēt, ja tur sēdētu ļoti tievas meitenes, slimīgi jau tievas, kuras apspriestu, kā visi citi uz viņām skatās, kā apsaukā un kā saka, ka jārij tauki, jāpieņem kalorijas klāt, jāaudzē masa, tad gan varētu būt, ka gandrīz visi dziedātu, ka jā, paskaties, tas nav normāli, veselība sačakarēta, ēst vajag, bet tagad, ja par lieko svaru kaut ko padiskutē, tad uzreiz visi ir noniecinoši, aprobežoti un pretīgi cilvēki. Varbūt par tēmu ir jārunā, ne atkal cilvēki jāsauc apzīmējumos, citādi nav labāk, kā pāris komentāri, ko pati kopēji.
08.08.2017 12:32 |

Reitings 614
Reģ: 25.09.2015
6.resnums jau nevar traucēt apkārtējiem - traucē gan, jo resns cilvēks agri vai vēlu ir slims cilvēks, kuram tiek kompensēta ārstēšana. Kāpēc man jāatbalsta līdzcilvēku kaitīgie ieradumi, kas rezultējas tēriņos visai sabiedrībai? - kas vainas šādam viedoklim? Manuprāt slimības, kuru cēlonis ir pašu cilvēku nerūpēšanās par sevi, būtu jāārstē tikai par viņu pašu naudu. Smēkētājiem - plaušu vēzi utt. Varbūt tas liktu padomāt par sevi...

Droši vien mani tagad nories, bet piekrītu visam šeit rakstītajam. Kā arī sabiedriskajā piemēram aizņem vairāk vietas (tur kur varētu apsēsties 2 cilvēki, pusotru vietu vai visas divas aizņem viens ļoti apaļš) tas pats ar stāvvietām - nākas saspiesties transportā, vai ja daudz cilvēku ir risks vispār netikt iekšā (un neteiktu ka sabiedriskajā stāvēt saspiestai starp vairākiem ļoti apaļiem cilvēkiem būtu tas patīkamākais). Tas pats ar liftu - ietilpība, svara limits. Akvaparkā (tas gan laikam bija ASV ja nemaldos, bija kāds apalītis iesprūdis trubā šļūcot lejā (cilvēkiem papildus darbs - jāglābj, jādomā, kā dabūt ārā). Braucot ekskursijā pārējiem cilvēkiem jārēķinās ar to, ka ļoti apaļie nevarēs paskriet tik ātri, bremzēs visu grupu. Pie mums šis gan vēl nav aktuāli - bet resno cilvēku braucamie rīki lielveikalos - nu traucē taču pārvietoties citiem. Un būsim godīgi, apaļie arī vairāk svīst. Un uz ielas ļoti bieži ir redzēti neestētiski skati (caurspīdīgie legingi, kas izceļ visu !!!! 3 izmērus mazākas drēbes no kurām viss veļās ārā) - nu tas arī traucē. Utt utt.....
08.08.2017 13:10 |

Reitings 614
Un resnums - tā tomēr ir visas sabiedrības problēma.
08.08.2017 13:13 |

Reitings 614
Apaļās pasmej par citu ieteikumiem, kā pareizi ēst? Par sporta zāles, vingrojumu ieteikumiem? Protams, jo viņas ir slinkas un neko no tā netaisās darīt, tāpēc arī ir šāda attieksme - tu man centies palīdzēt, bet es par to ierēcu.
08.08.2017 13:16 |

Reitings 175
Arī savos citētajos komentāros biji likusi uzsvaru uz liekais svars, resns, raksturs utt

Izlasi velreiz. Uzsvarus es liku uz smird, cūkas, slinkas, riebīgas, muļķes.
.
Palieku pie sava - izdarīt secinājumus par cilvēka raksturu tikai vadoties no izskata ir aprobežoti. Saukt par cūku - pretīgi.
08.08.2017 13:16 |

Reitings 8847
Twinmom, kur?
1Es tā arī nesaprotu, par ko resnās ir apvainojušās?
2Nesaku, ka tādi ir visi apaļīgie, bet uzskatu, ka ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu
3Vispār ja tā padomā, tad nemīl viņas sevi. Ja viņas mīlētu sevi tik pat daudz, kā viņas mīl rīšanu, tad viņām nebūtu šādu ķermeņu.
4ja viņas būtu tik laimīgas savā ķermenī, tad neaizvainotu slaidās sievietes. Man, piemēram, vēl nav laimējies savā dzīvē satikt sievieti ar lieko svaru, kura spētu iztikt bez aizvainojošām piezīmēm attiecībā uz par sevi tievākām sievietēm. Manuprāt tas kaut ko par viņām liecina
5Un tiešām ,tievas meitenes ir diezgan jaukas un saprotošas,bet resnas ir riebīgas ,izsaka nejaukus komentārus ,ņirgājas un aizskar citus ,tikai tāpēc ,lai cilvēks jūtas slikti un viņas var uzaudzēt savu ego
6bieži vien cilvēki ar lieko svaru vairāk par 100 kg,diemžēl ,jo krokas sasvīst un sāk smakot
7Aizejiet uz kuuti un paluukojieties uz 5 cuukaam pie siles.Intelektuaalajaa zinjaa ieguusiet tieshi tikpat daudz, cik no shii video.
8resnums jau nevar traucēt apkārtējiem - traucē gan, jo resns cilvēks agri vai vēlu ir slims cilvēks, kuram tiek kompensēta ārstēšana. Kāpēc man jāatbalsta līdzcilvēku kaitīgie ieradumi, kas rezultējas tēriņos visai sabiedrībai?
9Tuklie pat necenšas saprast, ka neveselīgā pārtika un fāstfūds izraisa atkarību, tā vietā bļauj, ka viņiem ir tiesības ēst to, ko grib un cik grib
10es varu saderēt, ka ja viņām būtu iespēja saglabāt nemainīgi normālu svaru neatkarīgi no apēstā daudzuma, tad viņu mutes kustētos nepārtraukti...
11Iespējams, esot apaļam (resnam) mainās arī uztvere, un gribasspēks, jo tas ir vienīgais kā es izskaidrotu tādu nolaidību pret sevi un savu veselību.
12Vispār, esmu lasījusi, ka liekais svars (nejaukt ar apaļīgumu) cilvēka organismā esot atkritumvielas un cilvēks ar lieko svaru nēsā līdzi savus izkārnījumus, tie nav kā meža dzīvnieka ziemas tauku kārtiņa, bet vnk mēsli spaiņi ko nēsā līdzi.
13Es savā mašīnā šitos bekonus vadātu tikai piekabē,nedod dievs grīda izkritīs
14ne jau bez iemesla radusies aptaukošanās, muļķes, ka nesāk rīkoties un pieņem to kā normu

Tagad, lūdzu, kur šajos punktos, izņemot 7, 12, 13, ir tie tavi uzsvari? Varbūt 1., kur parādās vārds resns, kuru tikko minēji kā normālu? Vai 2., kur vispār teikts apaļīgie, tolerantuma kalngals, un pat teikts, ka ne visi un vienmēr? Un kas tieši tik slikts ir cilvēku pieredzēs no dzīves un kas tik ļoti aizvaino virssvara īpašnieces, ja kāda pasaka, ka par viņas tievumu izteicās tieši šīs sievietes? Emociju iespaidā saprotu, bet reāli, kas tur taaaads ir pateikts?
08.08.2017 13:39 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Piekrītu Lovisa , Duujaa , Jadyn .
Arī neredzu tajos uzskaitījumos nekā tik aizskaroša , pretīga un nepamatota .
Viss ļoti labi piefiksēts , tā tas arī ir .
Man liekas , Twinmom , tu to vienkārši saasināti uztver , jo pati tāda esi un tev jebkas , ko pasaka par resniem cilvēkiem , ir baigais aizvainojums . Nevajag tad būt resnai , tad arī nenāksies lasīt tādus izteicienus , kuri ir pamatoti .
.
Būt resnam 90% ir cilvēka izvēle un dzīvesveids . Man arī interesē , ko tad video neparunāja par to , kā viņām radās tas liekais svars ? Laikam kauns būtu publiski atzīt , ka tomēr visas ir rijējas , nevis tur slēpjas kādas veselības problēmas .
08.08.2017 13:46 |

Reitings 255
Reģ: 18.02.2016
Manuprāt, neīstas sievietes īstās sievietes nekad nesapratīs... :-D
08.08.2017 13:50 |

Reitings 8847
Tievos saukt par ģindeņiem gan būtu ok, ne? Kāpēc neparaugās uz abām pusēm? Mani tas neietekmē, bet tik šaurs skats uz visu šeit - no sērijas, ja ir burts r, tad būs vārds resns, ja resns, tātad nievājoša kopējā doma. Ja es redzu uz ielas mazu bērnu, kuram tik pat apaļīga mamma stūķē iekšā briesmas un abi knapi iet, ne skrien mazais bērns un dauzās kopā ar citiem, bet noskatās no malas un tikai komentē citu spēles, man ir reāli žēl.
08.08.2017 13:54 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Esmu maza auguma. Man bieži saka - kāda tu maziņa, tu kā maziņa ielīdīsi, tu jau maza, saspiedīsimies. Es kaut kā neapvainojos. Jo tas ir FAKTS. Esmu maza auguma, tāpat kā FAKTS, ka resnai labāk sēsties priekšā, jo aizmugurē nebūs vietas, neielīdīs utt. Tā nav apvainošana. Vienīgi es piedzimu un izaugu tāda kāda esmu un garāka nekļūšu, bet resnās VAR notievēt, viņas pašas tādas kļuva. Pašas nostāda sevi tādā situācijā.
08.08.2017 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits