pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Kāda starpība, kurš psihologs tieši slēpjas zem Paulas vārda? Šeit taču nav obligāti jātklāj sava identitāte, lai komentētu. Turklāt, varu gan kłūdīties (negribās pārlasīt diskusiju), Paulas viedoklis bija diezgan neitrāls un sākotnējo diskusiju starp Dr567309 un Paulala bija interesanti palasīt, žēl, ka aizgājusi tagad tā ir mazliet ne par tēmu.
30.12.2016 00:39 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Piekrītu Pasadenai. Mans viedoklis arī ir diezgan neitrāls un tas nav mainījies.
Biju ievietojusi youtube video, kurš manuprāt, ir smieklīgs. Tas ir humors, bet ja šīs lietas tiek apgalvotas nopietnībā tad tas vairs nešķiet pieņemami :) liekas, ka ja kādam ir netikums, tad nevajadzētu no tā taisīt kultu. tas arī viss.
30.12.2016 00:51 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Man ari bija sākuma interesanti palasīt Paulas rakstīto, bet kaut kada bridi tur kaut kas smagi nobrauca greizi. Par to, kas slēpjas zem vinas vārda - man absoluti neinterese vinas izskats vai kaut kads tads marazms. Ja cilvēks nemitīgi piemin savu profesiju (kurai ka izrādas sakars tiesi ar marihuānu nav nemaz tik liels...), tad man ir interesanti gan, ka jau te minets iepriekš, kurs no speciālistiem izsaka savu viedokli, varbut ir kadas publikācijas, kuras varu palasīt, lai saprastu kas tas psihologs (jeb - Paula) par zvēru īsti. Var ari bez vārda, bet Paula jau pati nestāstīs sīkāk par savu eksperta viedokļa pamatojumu, nu.. Izņemot to, ka mācījusies paris priekšmetus/kursus par tēmu. Ja es saktu teikt, kada tēma par psiholoģiju, ka es ka sabiedrisko attiecību speciālists, uzskatu, ka tas un tas, jo man tika pirmaja kursa mācīta saskarsmes psiholoģija, kuru vadīja psihologs (pieņemsim), manus izteikumus taču neviens neņemtu par pilnu? Un ja es teiktu, ka mans viedoklis kotējas augstāk ka peterisa viedoklis, jo es tomer esmu kaut ko par to attālināti mācījusies, par mani tikai pasmietos. Varbut nav labākais salīdzinājums, bet doma ganjau skaidra.
30.12.2016 00:54 |

Reitings 7682
Ziniet kādēļ nav jēga apjautāt ārstus par zālītes kaitīgumu? Jo tur atkal būs divi radikālipretēji viedokļi, ar garantu.
Un ja par psihologiem, es personīgi tiem neuzticos kā sugai. Un tieši dēļ personīgās pieredzes par kuru vēlāk šausminājās GP.
Es gan spriedīšu pēc 2 cilvēkiem tagad. Viens pīpē praktiski diendienā jau 3 gadus, kāds bija tāds ir plus kopš pīpē nav vairs bijušas epilepsijas lēkmes. Un šeit minētā druška, netīšām neuzzinātu, ka pipē, nekad neuzminētu. Un es galīgi neesmu pozitīvās domās par zālīti, kopumā, bet es arī necenōs kādam ko pierādīt ;)
30.12.2016 06:07 |

Reitings 16
Reģ: 20.12.2016
Neesmu gan izlasījusi visu diskusiju, bet vien pāris lapas,taču vēlos padalīties, jo situācija man ir ļoti pazīstama. Vīrs pīpē jau diezgan daudz gadus (pieļauju, ka ap 10) Mana attieksme jau no paša sākuma ir bijusi negatīva, un jāsaka pat, ka šāds netikums izraisa riebumu (jā. Es uzskatu, ka tā ir narkotika)
Mēs gan nedzīvojam lv, bet vietā, kur zālīte ir legāla un tiek uzskatīta par visai ierastu 'izklaidi'.. šo pāris gadu laikā vērojot vīru, kā arī pašai pamēģinot, esnu šo to novērojusi un sapratusi. Lai arī savā vīra gadījumā viņam zālīte iedarbojās kā, teiksim, rīta kafija, tomēr tā atstāj sekas.. te var pieminēt stresu, nemieru, ja zālītes nav, nespēju tikt galā ar stresa situācijām, dažādus baisus sapnus lietojot zali, taču vēl drausmīgākus sapņus to pārtraucot darīt, ķermeņa raustīšanos iemiegot. Protams,var pieminēt arī svara pieaugumu dēļ tā sauktajiem "munchies". Ievēroju arī to, ka zālītes "relax" varā cilvēks ir aizmāršīgāks, bieži neredz apkārtējo vidi... noteikti ir vēl kas, taču šobrīd nenāk prātā. Ar to vēlos vien teikt, ka zālīte nudien nav gluži nemaz tik nekaitīga. Un es arvien vēl cīnos pret to, diemžēl, ar minimāliem rezultātiem. :-|
30.12.2016 08:24 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
Man arī raustās ķermenis iemiegot, kad meklēju tam skaidrojumu, tad atradu, ka tas it kā nozīmē, ka muskuļi atslābst. Tā nav reta parādība.
Tā kā šī parādība ir cilvēkiem, kas zāli nelieto, nebrīnos, ja arī tavs vīrietis raustītos vai būtu kāds cits tavs nosauktais arī bez zāles.
30.12.2016 08:36 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Lai arī savā vīra gadījumā viņam zālīte iedarbojās kā, teiksim, rīta kafija

forsi man ari ta patik darit , bet nu es apzinos , ka tad diena pa lielam ir norakstita, ja vien man nav jastrada. Problema jau ir taja , kad kas par daudz tas par skadi. Meraniba ir ta sals , visas jomas, izklaides, ediena u.t.t.
Praktiski jebkurs gribetu sedet caram dienam divana ar planseti un neko nedarit .... Ari tas ir forsi , bet ne jau nedelam/menesiem no vietas .
Bet mes nekad nenonaksim pie kopsauceja , jo kas vienam norma otram vajprats.
30.12.2016 09:52 |

Reitings 16
Reģ: 20.12.2016
Viņam tas dod enerģiju dienai (ka zināms zālītes arī mēdz būt dažādas), un zālītes ietekmē diena ir produktīva. Taču tikpat labi vakarā uzpīpějot sniedz atslābumu.
Par ķermeņa raustīšanos.. ticu, ka kādam tā ir arī nepipējot, bet mana vīra gadījumā.. esmu viņu redzējusi dažus mēnešus bepīpējot (esot lv) un šādi simptomi parādījās vien tad - ķermenis raustās tik ļoti, ka iemigšanas fāzē šāds 'raustiens' viņu atkal uzmodina, ļoti izteikti redzēju, ka ir grūtības iemigt.. taču tagad, esot atpakaļ zālīšvidē var izslēgties teju tūliņ, dienaslaikā utt utt..
30.12.2016 10:47 |

Reitings 1143
latmex, skumji protams, ka vīram jāsāk diena ar zālīti kafijas vietā. To es arī neatbalstu un nevarētu būt ar šādu cilvēku kopā.
dr5 - nekas man neaizgāja greizi, es jau iepriekš rakstīju, ka fanātisms man ir nepieņemams un tad kad šeit parādījās šādas iezīmes tad loģisks rezultāts.
Neesmu šeit vienīgā kas pieminēja savu profesiju saistībā ar to, ka tas dod kaut kādu ieskatu par šo lietu.
Es esmu studējusi 6 gadus nevis pamācījusies kādu priekšmetu. un tik lielu akcentu uz to toč neliku lai šitā sapsihotos :) pie tam nesaprotu priekš kam tā vajadzēja iepsihot. Saprastu ja katru komentāru sāktu ar šo ievadu, bet wtf kur tu to izrāvi :D
30.12.2016 10:54 |

Reitings 1143
stulbi, ka pārvērti to par diskusiju par psihologiem un par mani, reāli novirzoties no tēmas, pie tam nepamatoti. nojaušu, ka nākamā diskusija nebūs par tiem, kas tiesā ir strādājuši, jo Excite viedoklim tu piekrīti, tātad - kompetents. ja nepiekrīti - tātad nekompetents.
Beibe.Marta noteikti labi pārzin šo jomu - zin atšķirību starp psihologu, psihoterapeitu, psihiatru, zin ar kādām metodēm šie speciālisti strādā. Tātad, var pamatoti neuzticēties, jo ir personīgi bijusi vismaz pie 15 psihologiem, attiecīgi ir izdarījusi secinājumus par "sugas" līdzībām.
Atļaušos šo izdarīt kā pēdējo komentāru offtopic, jo tiešām piebesījis diskusijas līmenis :D
30.12.2016 11:13 |

Reitings 11162
Viņam tas dod enerģiju dienai (ka zināms zālītes arī mēdz būt dažādas),

protams , ka var ....
Es labprat , katru ritu saktu ar vina glazi , mani ari ta uzmundrina un piedod energiju dienas darbiem .... , bet nu es apzinos , ka tas nav lidz galam pareizi .... Jebkura gadijuma , ta ir katra pasa briva izvele un ja cilveks ar to jutas labi , ja tas netrauce vina ikdienas darbiem , tad kapec gan ne ....
Iemigsana jau var nebut obligati saistita ar zali , es , piemeram , loti slikti gulu citas vietas it ipasi cita valsti un tam nav nekada sakara ar to pipeju vai ne .... Ta vienkarsi ir ....
30.12.2016 11:15 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man drusku nepatīk tās galējības un pārspīlējumi. Ja kāds, kuram saskarsme ir bijusi pietiekami liela ar zālīti, radu lokā, darbā, mācībās, draugu starpā un tā rezultātā domas par to ir negatīvas vai vienkāršī cenšās par to normāli pastāstīt bez cenšanās izdaiļot, tad to viedoklis ir jānoliek līdz ar zemi.. "tu neesi mediķis", "tu neko nesajēdz", "mana pieredze ir pietiekami liela", utt. Protams nevajag arī iet otrā galējībā, ka uzpīpējot vienu dūmu, tavi radi varēs iet tev meklēt zārku.
Redzot to izteikto aizstāvību zālei, kura te jau pastāv no diskusijas sākuma, man tomēr liekas, ka tā aizstāvība ir pārāk agresīva. Nepatīk viedoklis, nepatīk citu cilvēku pieredze, tā uzreiz tas cilvēks neko nesajēdz un gan jau, ka tikai lasijis internetā info, bet tā tas arī nav un tas nav godīgi, ka viena cilvēka viedokli vajag pilnībā norakstīt, jo tas lūk neiederās zālītes idealoģijā.
Tomēr, gan jau, ka tas īstais ceļš ir kaut kur pa vidu. Arī kādreiz Alko, dažādas narkotikas un cigaretes tika uzskatītas par labām un nekaitīgām, tāpat arī dažādi medicīniskie līdzekļi, bet tikai ar laiku, novērojumiem un pieredzes palielināšanos varēja kārtīgi izvērtēt šīs vielas un nonākt pie secinājuma, ka tās ir sliktas. Es neticu ka zālīte var būt labāka par šīm citām vielām, jo pa lielam, lai ko mēs liktu iekšāsavā organismā, tas mūs ietekmēs un ja tā viena viela būs par daudz, tad tā mūs ietekmēs negatīvi. Pat saldumi un ūdens lielos daudzumos mūs var nogalināt.
30.12.2016 11:19 |

Reitings 11162
Arī kādreiz Alko, dažādas narkotikas un cigaretes tika uzskatītas par labām un nekaitīgām

emm... ne gluzi .... sausais likums , nekur un nekad vel nav bijis veiksmigs un vienmer novedis pie ta atcelsas. Un principa ir radijis diezgan lielu grudienu uz prieksu alko industrija. Piemeram , ASV sausa likuma iespaida nenormalu popularitali un izaugsmi guva kokteili , kas pirms tam nebija ipasi populari , jo nebija vajadzibas masket un slept alko.
Nopietni ! Kada no jums ir interesejusies ka marihuana kluva par nelegalu vielu un kapec ? Vai kapec cigaretes nekad nav piedzivojusas pilnigu aizliegumu, lai gan cilveki smekeja tabaku vel aizvestures laikos. Kapec spirts , kas galigi nav briva daba sastopams ( neuzskatisim par pilnu sarugusus abolus , kuru ed alni un pec tam vizinas bernu spelu laukumos ) ir brivi pieejams , bet marihuana kura aug briva daba ir aizliegta ?
Starpcitu , lielaka marihuanas audzetava Kanada pieder latvietim ;-):-D
30.12.2016 11:33 |

Reitings 7682
Latmex
Piedod,bet sasmejos. Kermenis iemiegot raustas praktiski visiem.
30.12.2016 11:38 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Kada no jums ir interesejusies ka marihuana kluva par nelegalu vielu un kapec

Es atbalstu šo :D vairāk sliecos piekrist, ka kaņepe ir vairāk neizdevīga dažiem labiem, nekā bīstama cilvēcei. :D
30.12.2016 12:01 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
nja, no rītiem pīpēt, protams, ir brutāli. Ja nav darba un nav vispar nekas jādara ka tikai "catch up on netflix", tad protams... Bet ja tad ietekme ikdienas darbus un noved pie ta, ka cilvēks par spīti tam, ka daudz kas jādara, tomer nodirn visu dienu gulta appipejies - tas nav vairs pieņemami. Esmu "par", ka jau iepriekš minēju un ari wee teica - tad kad viss ir izdarīts un var atslābt, tad no judging.
30.12.2016 12:13 |

Reitings 1143
Miss Joker pateica daudz no manām domām. Tāpēc arī neatbalstu galējībās. Neatbalstu citu cilvēku ierobežošanu un klaju nicināšanu. Ja var pamanīt tad neteicu nevienu komentāru par zāles briesmīgo ietekmi.
Ja būtu līdzīga diskusija par alkoholu, es laikam dedzīgi neiesaistītos, jo parasti alkohola lietotāji, vai cigarešu lietotāji, vai vēl kā citi lietotāji skaļi nebrēc, ka tas izglābs pasauli. Bet labumus, tāpat kā trūkumus var atrast arī citās vielās.
Bet dzīvē es ļoti labi sadzīvoju ar 2 zālīšpīpētājiem, ļauju pat uzvilkt dūmu savā virtuvē :D Viņi ir pieklājīgi, nebāž acīs, ka tas ko viņi dara ir jāpārtaisa par globālu kultu un tad pasaule būs glābta. Viņi abi to jau "izslimojuši" kad bija jaunāki. Ļoti akurāti, brīvdienās kad var čillot uz dīvāna to izdara un miers. Viens no viņiem ir mans mīļotais. Viņš kāsi taisa parasti tik samērīgu, ka izņemot nedabīgi daudz komplimentu, gandrīz nevar pateikt, ka ir lietojis. Es to neatbalstu, bet atbalstu otra cilvēka brīvo gribu, lēmumu par to ko darīt un kā darīt. Manuprāt, citi cilvēki ir pelnījuši cieņu un to, ka viņus respektē kā pieaugušos, tas arī viss.
30.12.2016 12:43 |

Reitings 1143
Vienīgi jāpiebilst, ka šad tad viņš taisa pauzes uz pusgadu vai vairāk. Ja būtu ikdienas pīpētājs, vai tāds kurš tin treknu kāsi, ka paliek stulbs no tā, nespētu būt kopā.
30.12.2016 12:45 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Atbildot uz Miss Joker komentāru-
Tomēr, gan jau, ka tas īstais ceļš ir kaut kur pa vidu.
, es vēlētos pateikt, ka tā arī ir atbilde, kāpēc lapiņas aizstāvji tiecas aizstāvēt šo lietu tik agresīvi, jo patiesība NAV kaut kur pa vidu.. :)
Ja skalā no 1 līdz 10, kur 1- ir absolūti nekaitīgs un 10- nāvīgi bīstams liktu novērtējumu, tad marihuāna pēc patreizējās likumdošanas, kur tā ir kā sevišķi bīstama narkotika kopā ar heroīnu, es minētu, tiktu ierindota, kkur starp 8 un 9. Pēc marihuānas pretinieku viedokļiem, lapiņa būtu ierindojama kkur ap 6. Bet es (un citi līdzīgie lapiņas aizstāvji )uzskatu, ka marihuāna ir nepatiesi apsūdzēta un patiesais vērtējums būtu 1 (viens). Ar piezīmi, ka tā ir tieši tikpat nekaitīga kā tualetes papīrs vai Coca Cola. Ja Tu ēdīsi 3 ruļļus tualetes papīra dienā, tad Tevi aizvedīs uz slimnīcu. Vai, ja dzersi colu ūdens vietā katru dienu- to arī varēs redzēt Tavā sejā!
Tāpēc patiesība nav " kaut kur pa vidu", bet gan kaut kur SMAGI pa kreisi! :)
30.12.2016 14:52 |

Reitings 7682
Ja jau marihuana ir TIK slikta, neticu, ka vina tiktu legali izmantota mediciinaa. Bet tad protams nenozime, ka uzskatu tas pipesanu par pilnigi nevainigu.
30.12.2016 20:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits