Man drusku nepatīk tās galējības un pārspīlējumi. Ja kāds, kuram saskarsme ir bijusi pietiekami liela ar zālīti, radu lokā, darbā, mācībās, draugu starpā un tā rezultātā domas par to ir negatīvas vai vienkāršī cenšās par to normāli pastāstīt bez cenšanās izdaiļot, tad to viedoklis ir jānoliek līdz ar zemi.. "tu neesi mediķis", "tu neko nesajēdz", "mana pieredze ir pietiekami liela", utt. Protams nevajag arī iet otrā galējībā, ka uzpīpējot vienu dūmu, tavi radi varēs iet tev meklēt zārku.
Redzot to izteikto aizstāvību zālei, kura te jau pastāv no diskusijas sākuma, man tomēr liekas, ka tā aizstāvība ir pārāk agresīva. Nepatīk viedoklis, nepatīk citu cilvēku pieredze, tā uzreiz tas cilvēks neko nesajēdz un gan jau, ka tikai lasijis internetā info, bet tā tas arī nav un tas nav godīgi, ka viena cilvēka viedokli vajag pilnībā norakstīt, jo tas lūk neiederās zālītes idealoģijā.
Tomēr, gan jau, ka tas īstais ceļš ir kaut kur pa vidu. Arī kādreiz Alko, dažādas narkotikas un cigaretes tika uzskatītas par labām un nekaitīgām, tāpat arī dažādi medicīniskie līdzekļi, bet tikai ar laiku, novērojumiem un pieredzes palielināšanos varēja kārtīgi izvērtēt šīs vielas un nonākt pie secinājuma, ka tās ir sliktas. Es neticu ka zālīte var būt labāka par šīm citām vielām, jo pa lielam, lai ko mēs liktu iekšāsavā organismā, tas mūs ietekmēs un ja tā viena viela būs par daudz, tad tā mūs ietekmēs negatīvi. Pat saldumi un ūdens lielos daudzumos mūs var nogalināt.