BellaCiao @ 28.04.2026 13:40Vinted forši, ka viss notiek ātri bez liekām diskusijām. Vismaz pagaidām. Andelē var 3 nedēļas gaidīt atbildi no pārdevēja, vai visu dienu čatot ar pircēju, kurš beigās neko nenopērk.
Dziedviendziesmiņa @ 28.04.2026 20:58Nu pag- arī Vinted taču piedāvā iespēju "parunāt par preci"...un es to arī izmantoju, ja kaut kas nav skaidrs.. vispār liekas dīvaini ja, teiksim, cenšas pārdot apģērbu, nenorāda izmērus cm,bet bez papildus jautājumiem grib notirgot. Jo-, teiksim , man apkārtmērs atbilst 36.izmēram, bet esmu garāka par "vidējo aritmētisko eiropieti"- tāpēc..jā, es diskutēju/precizēju/ievācu papildinfo..sauc kā gribi ..Un ja man neatbild- nepirkšu.
Kopumā - šobrīd vairāk izmantoju Vinted. Vienīgais mīnuss - nevar nomainīt atrašanās valsti ja neizdzēs profilu (es dzīvoju starp trim aplikācijā iekļautām valstīm un tāpēc būtu ērtāk ja varētu vienkārši allaž norādīt tuvāko pakomātu jebkurā no tām)
Valdet @ 28.04.2026 22:06Vinted bezmaksas var likt sludinājumus, pamēğini vispirms tur. Man sākumā vintedā ļoti labi gāja, bet man šķiet ir algoritms, ka tikko reğistrētajiem sludinājumi tiek vairāk rādĩti un tāpēc tik labi tirgojās.
Tagad ne tik labi 🧐
Stefania @ 28.04.2026 21:09
Es nekad mūžā neesmu mērījusi nevienu apģērbu, nezinu savus apkārtmērus un manā īpašumā pat nav mērlentes, tāpēc, jā es nekādus cm nenorādīšu. Man pēc apģērba foto un s,m,l, 38, 40 etc viss ir skaidrs, vai man derēs vai ne. Man tieši šķiet dīvaini pirkt lietotus apģērbus par smieklīgām cenām, bet vēl piesieties, ka nav visas malas nomērītas
Stefania @ 28.04.2026 21:09
Es nekad mūžā neesmu mērījusi nevienu apģērbu, nezinu savus apkārtmērus un manā īpašumā pat nav mērlentes, tāpēc, jā es nekādus cm nenorādīšu. Man pēc apģērba foto un s,m,l, 38, 40 etc viss ir skaidrs, vai man derēs vai ne. Man tieši šķiet dīvaini pirkt lietotus apģērbus par smieklīgām cenām, bet vēl piesieties, ka nav visas malas nomērītas
Valdet @ 28.04.2026 22:06Vinted bezmaksas var likt sludinājumus, pamēğini vispirms tur. Man sākumā vintedā ļoti labi gāja, bet man šķiet ir algoritms, ka tikko reğistrētajiem sludinājumi tiek vairāk rādĩti un tāpēc tik labi tirgojās.
Tagad ne tik labi 🧐
precīzi! Padalaties vai izdodas tur ko pārdot!Mayaaa @ 01.05.2026 17:23Viennozīmīgi vinted, bezmaksas sludinājumi,liec cik gribi. Andelē(no pieredzes), iztērē visu naudu par sludinājumiem un neko nepārdod.😐😄
Labue @ 28.04.2026 23:41
Jā sākuma tā ir
Man ļoti labi iet , esmu no janvāra
Pārdevusi esmu 396 lietas, bet maksāju nedēļas maksu 7€ lai mani visur redz un protams ka man tas atmaksājas