apsolītā laimes zeme vai tomēr nē?

10 gadi
Reitings 1026
Reģ: 03.01.2013
Nu jau trešo nedēļu esmu apmetusies pie tā saucamā "sava vīrieša". Esmu pametusi Latviju, darbu un necilo dzīvesvietu, lai būtu kopā ar Latvju bāleliņu Anglijas plašumos.
Kur iepazināmies un cik ilgi esam bijuši "kopā"?
Atbilde ir pavisam vienkārša, varbūt kādai šķitīs par nožēlojama, bet pēc iepriekšējām neveiksmīgajām attiecībām ļāvos TINDERa plašājām dzīlēm un svaipojot pa labi un pa kreisi, uzgāju šo skaistuli.
Tas bija martā. Sarakste bija daudzsološa, lai gan likās, ka nekas jau tur nebūs, batonus ausīs sprauž vien.
Bet pēc mēneša sarakstes Princis baltā lidmašīna nolaidās Latvijā un ta nu mēs nedēļu laiski nodzīvojāmies. Turpinājām sarakstīties un jau maijā ciemojos pie viņa. Tiku iepazīstināta ar viņa meitu (8.gadi)
Protams, jau tad pavisam nejauši atradu to, ko man nevajadzēja - sarakstes ar citām. Bet būsim reālas, ko gan var darīt vecis, ja jau sievietes viņam nav, tad jau var izpausties krāsās un rakstīt visām pa labi un pa kreisi. To es itkā sapratu un domāju-nu, velns ar visu-sanāks, nesanāks.
Jau uz Jāņiem sākās runas, ja jau gribam būt kopā, tad jādomā kas un kā. Pasakas skaistas-kopīgi bērni, māja ar baltu žogu un suns. Turklāt- ne jau es to savā galvā izdomāju, bet tie ir paša cienītā vārdi. Pietam ar TĀAAADU Napaleona pārliecību. Viss likās forši- es braucu pie viņā viņš pie manis un nolēmām, ka ar rudeni es pārceļos pie viņa.
Esmu te jau trešo nedēļu un vienā brīdī sāku just, ka kkas nav kā vajag. Mēginu runāt, bet man pretī klusē kā tāds skapis.
Aizdomas nav bijušas veltas un telefonā atrodu īsziņas.
Zinu, ka pati esmu vainīga un bijusi par naivu. Tomēr likās, ka pēc iepriekšējām neveiksmīgām attiecībām, šīs tiešām būs tās attiecības, kas rezultēsies ar gredzenu pirkstā un mazo, ko tik ļoti vēlos.
08.10.2016 16:21 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Mariannina, bet par oho kontingentu kopumā es Tev piekrītu. Es tur 10 gadus nosēdēju, nav jau brīnums, ka pa 10 gadiem es no turienes nodibināju tikai 2 attiecības, no kurām vienas pie kam sauktu par jaunības kļūdu. :-D Man tas portāls bija izklaidei.
08.10.2016 19:12 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Man interesē, kur var dabūt to statistiku, kur labāk iepazīties. Mēs dzīvojam 21.gadsimtā, es neko sliktu neredzu tajā, ka cilvēki iepazīstas internetā. Un es atvainojos, bet cik bieži cilvēki uzturas bibliotēkās? Tapēc, drostala, manuprāt, tavi piemēri ir vienkārši stereotips un nekas vairāk.
08.10.2016 21:09 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
atkarībā no sarakšu satura, noteikti izlemtu, ko darīt tālāk, bet vispār, manuprāt, šāds sākums ir ļoti "daudzsološs". acīmredzot, vīrietis Tevi neuztver tik nopietni, kā Tu viņu.
09.10.2016 11:44 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Izklausās pēc mana bijušā. Tikai šim bērna nav.
Ko lai saku, tādi idioti nekad nemainīsies! Novēli laimīgu taciņu un mēģini atrast sev citu dzīvesvietu un darbavietu!!! Tici man - viņam brūtes mainīsies, kamēr krāns nebeigs stāvēt!
09.10.2016 12:23 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Es domāju, ka šāda situācija veidosies ļoti daudzos gadījumos, ja cilvēki iepazīstas speciālos iepazīšanās portālos un aplikācijās. Turpina meklēties, patīk daudzu sieviešu uzmanība utt, nav gatavi sevi saistīt ar vienu vienīgo, jo, būsim godīgi, iepazīšanās portālos pārsvarā meklē izklaidi.
Man ir pazīstami pāri, kas izveidojās ar tinder palīdzību, bet kaut kā vēlāk vai agrāk visi nonāk atpakaļ Tinderī, vismaz jauniešu pāri. Tāpat pati ar gadu starpniecību iegāju Tinderī, ļoti daudzas tās pašas sejas.
09.10.2016 12:59 |

Reitings 751
Daenerys gadījums manis teikto tikai pierāda, bet tur abi tādi un abiem labi. Bet ja viens tāds un otrs to neatbalsta, kā autorei, tad cita lieta.
Piekrītu drostalai, ka iepazīšanās vieta tomēr nosaka to, kāds ir vīrietis. Var jau iepazīties internetā, bet citā veidā, forumi, domubiedri par citām tēmām, nevis iepazīšanās, draugu draugi utt.
09.10.2016 13:09 |

10 gadi
Reitings 1026
Kad vakar vakarā nocitēju brūtes rakstīto ziņu, tad stāvēja un klusēja kā skapis.
Paskaidrojums, kāpēc tā ir bija vienkāršs- mana uzvedība. Tas, ka vienā brīdī man uznāca panika, jo neesmu radusi sēdēt rokas klēpī salikusi, turklāt pirmo reizi uzsākta nopietna kopdzīve. Protams, ja viņš man ko aizrādīja ēst gatavošanā, nedaudz ņēmu pie sirds un apvainojos, jo biju radusi būt pati par sevi.
Tomēr savas kļūdas spēju atzīt un man nav problēmu mainīties un pielāgoties. Bet ja otra puse kā risinājumu redz rakstīt/zvanīt citai, tad...Tad skaidrs, ka lielāku grūtību priekšā vispār pazudīs no zemes virsas.
Un skatoties pēc ziņu satura (tā bija tikai 1 sms-no viņas un otra no viņa), tad var saprast, ka tas jau ir kādu laiku, nevis pēkšņi.
09.10.2016 13:18 |

10 gadi
Reitings 1026
KitijaK - viens ir rakstīt dažādos forumos par dažādām tēmām un par tām sarakstīties, savukārt tekstus - susurs domā par tevi - ir pavisam kas cits
09.10.2016 13:38 |

Reitings 751
Izklausās, ka manis rakstīto nesaprati, es rakstu, ka iepazīstoties Tinderī nav jābrīnās, ka tavs susurs raksta arī citām. Iepazīties vajag citās vietās, var arī internetā, bet tad citās saitēs ar citu domu.
Vēl izklausās, ka diezgan labi saproti, ka susurs jau sen sēž vismaz uz diviem krēsliem, varbūt uz trijiem vai vairākiem pat. Izlabot neko nespēsi.
09.10.2016 13:43 |

Reitings 751
09.10.2016 13:45 |

10 gadi
Reitings 1026
KitijaK - sapratu, tikai šobrīd nespēju skaidri domāt un pozicionēt savu domu. Bet Tavu teikto sapratu.
09.10.2016 13:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mani arī mulsina tie pārmetumi diskusijas autorei par interneta meklējumiem.. Lai cik šokējoši tas nebūtu.. internetā sēž tādi paši cilvēki, kas staigā vēlāk pa ielu un pat aiziet uz bāru vakarā.. Tātad, uz ķēmu var uzrauties jebkur!
Nu nepaveicās ar iecerēto.. Bet pozitīvā ziņa ir tāda, ka nav viņš vienīgais vīrietis uz pasaules. Ir arī jauki puiši, kuri ciena sevi un apkārtējos, ir uzticīgi utt.
rizha_anna, iesaku Tev apdomāt, ko vēlies tālāk darīt. Paliksi UK vai dosies atpakaļ uz dzimteni.. nostādi ārpusattiecību mērķus un tik tiecies uz tiem :)
09.10.2016 17:03 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
uz ķēmu var uzrauties jebkur!

Taisnība :)
09.10.2016 17:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits