Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Spināti

 
Reitings 79
Reģ: 20.09.2015
Sveikas, drauga mamma iedeva diezgan daudz spinātu, gribas ko pagatavot no viņiem, tik īsti nezinu ko, varbūt kādai ir garda un pārbaudīta recepte?
16.08.2016 09:15 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
mmmm.... (l)
Man garšo vienkārši svaigi, salātos.
Tad vēl sacepumos ir garšīgi. Ja vēl kāds siers klāt... (l)
Viss, jāskrien pakaļ spinātiem. :D
16.08.2016 09:28 |
 
Reitings 79
Reģ: 20.09.2015
Salātos svaigi man arī garšo, vēl parasti smūtijos liku iekšā, bet šoreiz gribās kaut ko pagatavot, vai kādu mērcīti, vai pīrāgu(dziņus) :-)Pinterestā ir itkā daudz receptes, bet negribas riskēt ar tādām nepārbaidītām :-D
16.08.2016 10:04 |
 
Reitings 79
Reģ: 20.09.2015
*nepārbaudītām
16.08.2016 10:04 |
 
Reitings 80
Reģ: 27.07.2016
Man garšo puķkāposti ar siera-spinātu mērci, vistiņu arī var pielikt klāt, mmm, vakarā taisīšu
16.08.2016 10:05 |
 
Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Laša pīrāgs ar spinātiem un krēmsieru. nomnomnom
Nepateikšu gan recepti,jo man viņas nav,bet varbūt google var atrast.
16.08.2016 10:07 |
 
Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Es parasti apcepu uz pannas, uzberu piparus, uzspiežu ctronu un klāt pie brokastīm. Tad salātos garšīgi, ar pastu vai sacepumos.
16.08.2016 10:08 |
 
Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Visveselīgāk būtu sablendēt un izdzert kopā ar citām sastāvdaļām zaļajā kokteilī.
16.08.2016 10:10 |
 
Reitings 80
Reģ: 27.07.2016
Es parasti daru tā, ka paralēli nosautēju brokoļus un/vai puķkāpostus un tad:
1.(šo soli var arī izlaist, ja negrib ar gaļu) Vistas fileju sagriežu nelielos gabaliņos un uz pannas sacepu ar sojas mērci. Lieku malā kādā citā bļodā, lai atbrīvotu pannu.
2. Uz pannas iemetu mazu kubiciņu sviesta, izkausēju un lieku iekšā spinātus, daaaudz sasmalcinātus spinātus, tiešām super daudz spinātus, jo viņi sasautēsies un paliks pavisam maz. Tā nu es tos sautēju līdz liekas, ka ir gatavi.
3. Leju klāt spinātiem 15% skābo krējumu vai (ja gribas sātīgāk) saldo krējumu, vai svaigo sieru, to visu vēl mazliet pasautēju. Dažreiz, lai ir škidrāks, pieleju klāt kefīru. Nu principā šajā solī var izpausties ar ko vien grib (visgaršīgāk un taukaināk ir krējums + dzintara siers (īpaši tas ar valriekstiem), bet ja grib tad ir gardi arī ar dzintara light sieru). Sāls un citas garšvielas pēc izvēles.
4. Tālāk iejauc mērcē puķkāpostus un pasniedz kopā ar vistas filejas gabaliņiem.
mmmm, ņammaaaa(l)(l)(l)(l)
16.08.2016 10:11 |
 
Reitings 252
Reģ: 12.12.2014
Es lieku zupā. Kaut ko līdzīgu, kā skābeņu zupai, tikai ar spinātiem skābeņu vietā.
16.08.2016 10:11 |
 
Reitings 80
Reģ: 27.07.2016
Visveselīgāk būtu sablendēt un izdzert kopā ar citām sastāvdaļām zaļajā kokteilī.

Jā, spināti, pus banāns, linsēklas un nedaudz piena/paniņu. (l)
16.08.2016 10:12 |
 
Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Man spināti ne īpaši iet pie sirda vai arī vienkārši neesmu tā gatavojusi tos, lai garšotu. Spinātus izmantoju, kad taisu vistas ciabatas (tādas, kādas var nopirkt Statoil).
16.08.2016 10:24 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Kaneloni ar spinātu un rikotas pildījumu
16.08.2016 18:52 |
 
Reitings 79
Reģ: 20.09.2015
ņam ņam tas smūtijs mani gan neuzrunāja, bet tajā lapā atradu tik foršas receptes(l) rīt taps ķirbju zupiņa:-)
16.08.2016 19:45 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
1. Iemaisu kopā ar salātlapām salātos.
2. Apcepu sasmalcinātu sīpolu sviestā un eļļā.. tad pievienoju spinātus, beigās iemaisu jēlu olu, appiparoju. Reizēm jēlas vietā.. pievienoju sasmalcinātu vārītu :)
3. Pildu raviolli ar spinātiem un rikotas sieru :)
16.08.2016 19:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!