Es parasti daru tā, ka paralēli nosautēju brokoļus un/vai puķkāpostus un tad:
1.(šo soli var arī izlaist, ja negrib ar gaļu) Vistas fileju sagriežu nelielos gabaliņos un uz pannas sacepu ar sojas mērci. Lieku malā kādā citā bļodā, lai atbrīvotu pannu.
2. Uz pannas iemetu mazu kubiciņu sviesta, izkausēju un lieku iekšā spinātus, daaaudz sasmalcinātus spinātus, tiešām super daudz spinātus, jo viņi sasautēsies un paliks pavisam maz. Tā nu es tos sautēju līdz liekas, ka ir gatavi.
3. Leju klāt spinātiem 15% skābo krējumu vai (ja gribas sātīgāk) saldo krējumu, vai svaigo sieru, to visu vēl mazliet pasautēju. Dažreiz, lai ir škidrāks, pieleju klāt kefīru. Nu principā šajā solī var izpausties ar ko vien grib (visgaršīgāk un taukaināk ir krējums + dzintara siers (īpaši tas ar valriekstiem), bet ja grib tad ir gardi arī ar dzintara light sieru). Sāls un citas garšvielas pēc izvēles.
4. Tālāk iejauc mērcē puķkāpostus un pasniedz kopā ar vistas filejas gabaliņiem.
mmmm, ņammaaaa(l)(l)(l)(l)