Es runāju pa personīgajiem mājdzīvniekiem. Ja nepatīk tas ko dara masu industrijas tad ejiet un sakiet to viņiem, nevis tagad centīsies pārveidot parastā iedzīvotāja mājdzīvniekus kuri lielu daļu dzīves ir ēduši gaļas produktus uz veģetāriešu/vegānu ēdnienkarti. Tas nebūs prātīgi. Tie mājdzīvnieki kuri nekad nav ēduši gaļu, tie tad arī var neēst jo viņi vienkārši tādu pārtiku nepazīs, bet pārveidot tādu kurš to ēd, gan nevajag.
Ēdiet savu ēdienkarti, bāžaties virsū citiem cilvēkiem ar saviem uzskatiem, bet ļaujat savam mājdzīvniekam ēst to ko viņš arī reizēm prasa, jo viņš ir konkrēti atkarīgs no sava saimnieka un no tā ko viņš dod ēst. Viņam nav izvēle iet prom un ēst to ko viņam prasās organismā.
Vss ko es pati domāju ir ka jā, ir gaļa par daudz pieejama, bet tā vietā lai pārtrauktu gaļu un dzīvnieku produktus pilnībā izmantot, vajag vienkārši sakārtot lielajām ražotnēm apstākļus, ierobežot nokauto dzīvnieku skaitu, palielināt gaļas cenas, samazināt sliktos apstākļus audzētajiem dzīvniekiem, ierobežot hormonus un citas vielas kuras tiek grūztas dzīvniekos utt. Principā, vislabāk būtu ja katram lauku cilvēkam būtu sava mazā lopkopība un no tādām arī gaļa tikai nāktu, tur kur liellopi dabū ganīties laukos, nevis sēdēt tumšās šaurās telpās visu mūžu ēdot draņķus, kur pieskatītu lopu veselību un ļoti stingri vērtēto to ko viņiem dotu, rezultātā lopa cena būtu lielāka līdz ar to tā jau vairs nebūtu tik pieejama prece, bet kas gribētu, varētu tomēr reizi nedēļā vai mēnesī to iegādāties, samaksājot lielāku summu. Pie tam arī tad nevajadzētu pilnībā iznīcināt visus produktus kuros izmanto dzīvniekus, bet gan atkal vienkārši būtu ierobežotāks skaits.
Ja vel padarītu augļus un dārzeņus lētākus veikalos, man nemaz nebūtu iebildumi retāk ēst gaļu.
Par piena un olu lietošanu vispār nerunājot, tur lielāko problēmu es redzu vienkārši kvalitātē nevis pašā produktā.