Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Man nav draugu

 
Reitings 1
Reģ: 27.04.2016
Tā nu ir sanācis, ka man viņu tiešām nav. Bija, bet es tos nevaru vairs uzskatīt par draugiem, jo tie ir cilvēki , kuri manipulēja un izmantoja manu labestību. Arī laiks ir devis savu, un kādreizējie draugi ir atraduši sev jaunus domubiedrus.. Tas man ir devis atklāsmi, ka patiesībā man nekad nav bijis īstu draugu, jo dzīvē ir sagadījies tā, ka man tādus cilvēkus vienkārši nav nācies satikt..
Sēžu un nedaudz raudiens nāk, kamols kaklā sēž, itkā tas ir pārāk debīls iemesls īstenībā, lai raudātu, taču jāatzīst, ka nav īsti neviena tāda cilvēka ar kuru es varētu parunāt par jebko, aizbraukt kaut kur atpūsties. Draudzība ir kas tāds, kur tu celies un krīti par otru cilvēku, kuru tu atbalsti grūtos brīžos, nevis izmanto un apsmej aiz muguras, vai ne tā? Diemžēl tā notika ar mani..
Negribu sevi lielīt, jo tas nav pareizi, bet jāatzīst, ka aprunāšana nav manā stilā, lai arī kāds cilvēks būtu.. Tā vietā labāk klusēju. Es apbrīnoju tos cilvēkus, kuriem patiesi ir gadiem ilga draudzība un kuri nekad ne par vienu neko sliktu nesaka, bet tā vietā viņu aizstāv. Draugs ir zelta vērtē!
Varbūt arī kādam starp jums ir tāda pati situācija kā man? Vai arī tik tiešām es esmu viens tāds indivīds? :-(
05.06.2016 19:06 |
 
Reitings 310
Reģ: 08.08.2015
Pēc pēdējo draudzeņu nodošanas, sapratu, ka man pietiek. Cilvēki ir forši, komunicēt ar cilvēkiem ir patīkami (galvenokārt), bet kādu pielaist savai dzīvei tuvāk vairs negribu. Kaut arī tas nozīmē reizēm paskumt, paraudāt, pasniegties pēc telefona un tūlīt šo ideju aizmirst, jo nav vairs tāda cilvēka manā dzīvē, kam man būtu svarīgi padalīties ar savu pārdzīvojumu, šaubām, izmisumu. Esmu iemācījusies būt pašpietiekama un tikt ar bēdām galā pati.
Nenoliedzu iespēju, ka dzīvē varētu satikt cilvēku (un es pat īsti nezinu, vai šeit darbosies mans "ar puišiem draudzēties ir labāk" viedoklis), ar kuru es varēšu gan kūkas ēst, gan raudāt pie vīna pudeles vienos naktī. Ja tā notiks - ļoti jauki. Bet pašlaik man pietiek ar plašo paziņu loku, kad vajag pasmieties un pabaudīt dzīvi, un brīžos, kad ir slikti - izsāpu un eju tālāk.
05.06.2016 19:14 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)