Draugs dusmojas

Reitings 362
Reģ: 06.03.2016
Sveiki!
Draugs saka, ka viņš ar savu 1200 algu nevarēs pavilkt īrēt dzīvokli pa 300. Viņš dusmojās uz mani, ka es saku, ka varēs mierīgi to pavilkt.

Vai jūs piekrītat viņam vai man?
22.04.2016 09:55 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Autore vienreizēji.
!Viņš aicina gan mani dzīvot pie viņa. Bet es pati nepiekrītu. Labāk dzīvoju uz mammas rēķina, nejau uz viņa kakla, kamēr man nav darba.

Da ej un pacel savu pakaļu un sāc meklēt darbu! Jēziņ, vai tiešām esi tik stulba, ka vienīgi proti sūdzēties, cik slikts tev draugs. (t)
22.04.2016 20:42 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Es vispār nesaprotu kāpēc kāda meitene sūdzās cik slikts viņas dzīvesbiedrs, draugs. Nepatīk klausīties kā citi čīkst par savām otrajām pusītēm. (t)
Kad es esmu neapmierināta ar kaut ko savās attiecībās, es izsaku pretenzijas nevis forumā, bet tikai un vienīgi viņam, es pat draudzenēm nesūdzos vai mammai (kuru es arī uzskatu par sev ļoti labu draudzeni). Es arī negribētu, lai mans draugs sūdzētos kādam citam par mani, gribu, lai viņš visas savas pretenzijas saka man un mums ir tāda vienošanās, ka risinam problēmas kopā. Kāpēc visu sarežģīt un iesaistīt tur citus cilvēkus?
Tās ir tikai tavas attiecības. Ja tu nevēlies, lai draugs dzīvo tādā dzīvoklī, tā viņam arī pasaki. Bet atceries, ka savas pretenzijas ir jāmāk pasniegt ar cieņu nevis vienkārši jāizsaka dzēlīgi komentāri par to, kur viņš vēlas dzīvot un, ka tev nepatīk tepiķi uz sienām. Izskatās, ka pavisam nerēķinies ar viņu, bet domā tikai uz savu galvu un tev vienmēr vajag citu viedokļus, ko iesaistīt sarunā. (Ja neesi trollis, protams.)
22.04.2016 20:51 |

Reitings 31
Reģ: 11.01.2016
Starpcitu, visi tie dzīvokļi kas ir ap 150 euro, jā tiešām, varbūt lielākā daļa ir ļoti neglīta, bet esmu parliecināts ka 80% īpašnieki piekristu ka tiktu veikts kosmētiskais remonts + ar čekiem par izdotiem materiāliem, samazinātu īres cenu par izdarīto, tā teikt ja neaug rokas no pakaļas!!!!!

Tas absurds par 300 euro, tu esi stulba.

Es pats īrēju dzivokli, man saimnieks teica, ja vēlies kaut ko uzlabot, izremntēt vai nopirkt, tad piezvani, sarunāsim, saglabāsi čekus, tik lielu summu cik iztērēšu viņa dzīvokli, tik viņš noņems no īres.
22.04.2016 21:10 |

Reitings 66
Reģ: 15.12.2015
es ta drauga vieta to sievieti sen pamestu,vins suri gruti strada lai nopelnitu algu,bet viens te piestajis un dikte ko ar to naudu darit,rads kad pati butu pelnijusi.
tik pat labi panemt to dzivokli kredita un maksa ,tad zin kad pec laika tas bus tavs,nevis pa tukso tadu naudu izmest.
bezprate tocna,cik tev gadu??:-D.
24.04.2016 10:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!