Ridziniece- BET saproti ka visas paldies dievam nav tadas ka TU. Loti daudzas meitenes PASAS biezi piedavas uzsaukt/izmaksat.
tas kas nenem naudu uz randiniem-kapec jus nesagatavojietas tam ka virietis var ari negribet but jums bankomats? Vai ari vinja maks iekristu kanalizacijas luka netisam, vai gopniki apzagtu, ko tad? Viss, randins cauri?
Aiziet uz randiņu un abi sēž telefonos, un iečeko jaunākos instagram un facebook bildes. Vārdus ko viens otram spēj pateikt, ir : paskaties kā es te facebook izskatos, bet Tu paskat instagram manu, es tur ēdu
Man jau šķiet, ka mūsdienu randiņi, jau pavisam nav tādi kā agrāk. Es nerunāju par neizdevušiem randiņiem, salīdzinoši agrāk bija labāk. Kādēļ labāk? Pati par laimi to neesmu piedzīvojusi, bet redzot no malas, dzirdot citu cilvēku stāstus. Aiziet uz randiņu un abi sēž telefonos, un iečeko jaunākos instagram un facebook bildes. Vārdus ko viens otram spēj pateikt, ir : paskaties kā es te facebook izskatos, bet Tu paskat instagram manu, es tur ēdu
bet tad viņš izstāstīja par pēdējo meiteņu aktivitātēm radiņos.. viss tapa skaidrs
Pastāsti
Katrā ziņā pēc viņa stāstītā visas sievietes Rīgā bija kautrīgas un atturīgais, vai tādas, kas jau plāno kāzas un bērnus. Man tiešām radās neizprante, kur tādas meitenes rodas?