Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ŠAUSMAS!!!

Reitings 351
Reģ: 27.11.2015
Pilnīgi dusma , kurš ko tādu ir izaudzinājis?? Un kā sieviete var staigāt pa pasauli ar tādu vārdu krājumu un attieksmi pret citiem??

Latvija... http://www.runabildes.lv/video-krievu-urlas-sokejosa-uzvediba-kada-rigas-autobusa/
10.04.2016 18:31 |

Reitings 144
Reģ: 27.05.2014
11.04.2016 18:36 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu sis nu ir tas gadijums, kad kontroliere bija loti normala, darija savu darbu, bet taa pajole vienkarsi po ziznji neadekvata psihopate. Nu nenopirki to bileti - turi muti ciet.
ko jus gribejat no pasazieriem ? Lai vini iet un sit vinu? Ar tadiem runat daudz nevajag - uz policiju un miers.
Tai kurai iesplava - nav skaidrs kapec vina tai butnei izkapt nelava ?! Nekads varondarbs tas nebija.
Bet vispar loti labi, ka shi sanems sodu. Tadus tik sodit un sodit vajag, parak daudz atlaujas.
11.04.2016 20:15 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Šis ir kārtējais gadījums, kad tautai pasviež vienu video, lai tai tenku līmenī būtu par ko parunāt, citādi nav interesanti dzīvot. Tas jau nekas, ka paši ne par mata tiesu nav labāki - varētu domāt, ka tās dāmas skanīgo valodu dzird pirmo reizi. Paši jau vien tā runā. Galvenais - visiem kā trakiem suņiem pavilkties uz provokāciju un izsmiet vai publiski kādu nopelt. Latviešu tautai šāds "tikums" ir lielā godā. Bet, nu, ko, bara efektu laikam tik ātri no cilvēku apziņas neiznīdēs, ja vispār to kādreiz izdarīs.

Daudziem patika, ka tai dāmai uzliks sodu. Tikai nez kāpēc paliek nesodīti tie, kas patiešām agresīvi izturas, nemaz nerunājot par tiem, kas sēž augstos krēslos un visu tautu apjāj visos iespējamos veidos. Minētais video ir arī labs līdzeklis, kā novērst tautas uzmanību no tā visa. Sabiedriskajā transportā uzliks biļetes cenu - 10 eiro, un vienalga visi laimīgi dziedās, cik tas ir jauki un labi. (Informācijai. Saskaņā ar Latvijas ziņu portālos publicēto, Rīgas Domes opozīcijas frakcijām tika liegta iespēja iepazīties ar sabiedriskā transporta reālajām izmaksām. Tas tā bija pirms pēdējās biļešu cenu pacelšanas.) Toties, nedod Dievs, kāda, visiem dzirdot, rupji nolamāsies. Tā uzreiz būs tautas ienaidniece, ar kuru fiziski jāizrēķinās. Ja jau tautai tas viss patīk, tad lai arī viņu čakarē; tā to ir pelnījusi.
11.04.2016 22:21 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Reta reize kad skatijos degpunktu. Un Nils jau it ka malavis, bet ja ta vienmer sadus atrastu butu labi. Laiku atpakal kontrolierus, un nesen soferiti sasita riktigi. tadi tiesi urlas bezbiletnieki un neko...neviens tadu traci necela!!!!!! Vismaz TADA meroga. Un pec sizeta likas ka dama ir vai nu psihiatra uzskaite vai cietuma tiesam sedejusi, nu pec kaiminu teiktaa!

un tai kurai uzsplava ari divaina, kapec jatur? Kapec jariske ja pat viriesi nejaucas?
11.04.2016 22:32 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
skudrulaci - es mēģināju no tava filozofiskā teksta izlobīt galveno. Tātad tu uzskati, ka tā rīkoties ir normāli, ja uzskati, ka biļetes samaksa ir pārāk augsta. Un, ka šādus video vispār nevajadzētu publiskot, lai nenovērstu uzmanību no korupcijas valstī. Common sense at its best.

Paši jau vien tā runā.

Un nē, es tā nerunāju ar cilvēkiem, ar kuriem mani saista tikai klienta-pakalpojuma sniedzēja attiecības, īpaši ņemot vērā faktu, ka kontrolieris ir tikai pakalpojuma servisa darbinieks, nevis uzņēmuma īpašnieks.
11.04.2016 22:32 |

10 gadi
Reitings 3734
Tātad tu uzskati, ka tā rīkoties ir normāli, ja uzskati, ka biļetes samaksa ir pārāk augsta.
Vienā ziņā - jā. Ja tā darītu visi, tad mūsu pašu ievēlētie tautas kalpi padomātu, pirms celtu biļešu cenas. Citādi izskatās, ka visi ir ļoti apmierināti.

Un, ka šādus video vispār nevajadzētu publiskot, lai nenovērstu uzmanību no korupcijas valstī.
Būtu pat jāaizliedz publicēt, ja tas vērsts uz kādas personas publisku izsmiešanu vai nopēlumu. Cita lieta, ja ir likuma pārkāpums. Šajā gadījumā, balstoties uz skopo informāciju, tie būtu:

1) rupju vārdu lietošana sabiedriskajā transportā;
2) spļaušana sejā;
3) grūstīšanās (no kontrolieres puses);
4) neļaušana pārvietoties (no tās dāmas puses, kas nelaida laukā pa durvīm).

Pēc abu pušu vienošanās 2. un 4. pārkāpumu varētu anulēt. Taču, kā jau teicu, nav zināms, kas izprovocēja pārējos 2 pārkāpumus. Kā jau parasti, ziņās pasviež tikai tenkas. Detalizētu informāciju tur bezcerīgi atrast.

Un nē, es tā nerunāju ar cilvēkiem, ar kuriem mani saista tikai klienta-pakalpojuma sniedzēja attiecības,
Tātad - ar citiem tā drīkst runāt?

īpaši ņemot vērā faktu, ka kontrolieris ir tikai pakalpojuma servisa darbinieks, nevis uzņēmuma īpašnieks.
Bende arī ir tikai izpildītājs.
11.04.2016 22:57 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Skudrulāci, ja Tev nepatīk pakalpojuma izmaksas, NELIETO, nevis klaji izrādi savu riebumu un visu pārējo.

Pēc tās loģikas, ka bende ir tikai izpildītājs, spļausim arī visiem skolotājiem acīs, jo izglītības sistēma iesūkā, bļausim uz visiem ārstiem, jo arī medicīnas pakalpojumi ir pārāk dārgi.
12.04.2016 08:29 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
tā kontroliere man pieskartos es ar sāktu ārdīties-man dziļš riebums pret šito legālo reketu.:-D
12.04.2016 08:36 |

Reitings 12990
KISS, viņa nenopirka biļeti un, visticamāk, nemaz netaisītos to darīt...tad sanāk, ka drīkst nemaksāt un izmantot pakalpojumu? Pie kā kontroliere vainīga, ka dara savu darbu? Ok, skarties nevajadzēja, bet nu ne jau viņa sāka sist vai grūstīt viņu.
12.04.2016 08:39 |

10 gadi
Reitings 3734
Skudrulāci, ja Tev nepatīk pakalpojuma izmaksas, NELIETO,
Atšķirībā no privātajiem uzņēmumiem, "Rīgas satiksme" ir pašvaldības uzņēmums, tātad Rīgas iedzīvotājiem tomēr jābūt kaut kādai teikšanai visā šajā sakarībā.

nevis klaji izrādi savu riebumu un visu pārējo.
Es pats jau nelamājos, es tikai citus tā mācu! :D

Pēc tās loģikas, ka bende ir tikai izpildītājs, spļausim arī visiem skolotājiem acīs, jo izglītības sistēma iesūkā,
Ir dažādi skolotāji. Ja tas skolotājs ir tupaks, kas truli pakļaujas jebkādām prasībām, tad jau patiešām tādus nedrīkstētu laist mācīt bērnus. Bet ar tik traku situāciju tomēr neesmu saskāries. Pat ja to izglītības sistēmu uztaisīs ģeniālu, mācībspēki profesionālā ziņā nespēs pavilkt līdzi.

bļausim uz visiem ārstiem, jo arī medicīnas pakalpojumi ir pārāk dārgi.
Labrīt! Tavai zināšanai, ārstam atlec tikai neliela daļiņa no tās naudas, ko pacienti samaksā. Un viņiem nav nekāda noteikšana, un viņi spiesti pakļauties visādiem burokrātiskiem murgiem.
14.04.2016 07:15 |

Reitings 12990
Es gan gribētu zināt, cik no lielākajiem bļāvējiem reāli arī ir deklarēti Rīgā + tagad taisīs projektu, kur rīdziniekiem būs izdevīgāki piedāvājumi un dažādas atlaides, pacietīgi jāgaida. Sabiedriskais transports mums ir tiešām moderns, neskaitot vecos tramvajus un pavisam vecos trolejbusus, bet kopā tiešām ir labs un visa sistēma ir laba, daudzās Eiropas valstīs transporti pat nav mūsu līmenī. Un tagad teikties, ka algas taču mums mazākas, jā, bet Rīgas satiksme vai Rīgas pašvaldība par mūsu algām neatbild, viņi atbild par to transportu, ko nodrošina.

Man gan šajā sakarā ir pavisam cits viedoklis, cenas ir augstas, bet tajā pašā laikā es maksāju 30 centus par biļeti, skolēni nemaksā neko. Es būtu gatava par mēnešbiļeti maksāt arī 20 EUR vai pat 25 EUR, skolēniem varētu simbolisku samaksu, piemēram, 3 EUR mēnesī, Rīgā ir ļoti daudz skolēnu, ja katru mēnesi tāda naudiņa ieripotu Rīgas satiksmes kontā, tad nebūtu vajadzība uzlikt biļetes cenu 1,15 vai 2 EUR! Bet nu tur jau apakšā noteikti politiski nolūki, kāpēc tā nav.
14.04.2016 09:07 |

10 gadi
Reitings 3734
Es gan gribētu zināt, cik no lielākajiem bļāvējiem reāli arī ir deklarēti Rīgā + tagad taisīs projektu, kur rīdziniekiem būs izdevīgāki piedāvājumi un dažādas atlaides, pacietīgi jāgaida.
Tā ideja jau sen ir noraidīta kā diskriminējoša. Vai tad tur domā kaut ko jaunu taisīt? Un kāda starpība - kas bļauj? Cilvēki no laukiem tādi paši kā pilsētnieki vien ir.

ja katru mēnesi tāda naudiņa ieripotu Rīgas satiksmes kontā, tad nebūtu vajadzība uzlikt biļetes cenu 1,15 vai 2 EUR! Bet nu tur jau apakšā noteikti politiski nolūki, kāpēc tā nav.
Tur jau tā lieta, ka kopsumma nav atkarīga no katra saskaitāmā vērtības. Nu tā jau sanāk, ka visi kopā maksā par tiem skolēniem. Bet te jau jāskatās uz visu ienākuma nodokļu politiku kopumā. Nodokļi un maksa par biļeti turpat vienā maisā vien nonāk.
14.04.2016 09:30 |

Reitings 12990
Tieši tā, ka kopsumma nav atkarīga, toties katram cilvēkam atsevišķi tas būtu ļoti svarīgi, ne tā?
14.04.2016 09:33 |

10 gadi
Reitings 3734
Lieta jau tāda, ka transporta izmaksas NAV atkarīgas no pārvadāto cilvēku, jo īpaši, skolēnu skaita. Paša transporta masa ir daudz lielāka par pasažieru masu, līdz ar to enerģijas patēriņš cilvēku masas pārvadāšanai ir gaužām niecīgs. Tātad, politika šāda: kā sadalīt kopējās izmaksas uz iedzīvotājiem? Viens variants (pašreizējais) ir maksāt tikai tiem, kas pelna. Otrs - ja tev ir bērni, tad pats vainīgs; maksā ragā!
14.04.2016 09:42 |

Reitings 12990
Skudrulāci, bet tad jau Tu uzskati, ka šī samaksa IR adekvāta.
14.04.2016 09:44 |

10 gadi
Reitings 3734
Nu, jā. Adekvāta ir cenu attiecība iedzīvotāju starpā, bet ne pašu cenu absolūtā vērtība.
14.04.2016 09:51 |

Reitings 12990
Ja? Man gan liekas, ka tieši otrādāk.
14.04.2016 09:53 |

10 gadi
Reitings 3734
Apple_pie, tu runā pretī savām personīgajām interesēm. Vismaz par to tevi cienu! :) Bet mēs visi ciestu mazāk, ja tās cenas samazinātu neatkarīgi no to sadalījuma.
14.04.2016 09:59 |

Reitings 12990
Kā jau es minēju iepriekš - es esmu gatava arī maksāt vairāk par braucienu, ja tas nozīmētu, ka kādam citam nebūs jāmaksā 1.15 par braucienu!
14.04.2016 10:03 |

10 gadi
Reitings 3734
Kā jau es minēju iepriekš - es esmu gatava arī maksāt vairāk par braucienu, ja tas nozīmētu, ka kādam citam nebūs jāmaksā 1.15 par braucienu!
Skolēnu un studentu varētu būt tikpat, cik pensionāru. Bet tavu domu sen jau sapratu. Kā jau teici, tas viss ir aiz politiski psiholoģiskiem motīviem. Vairumā ģimeņu ir vismaz viens no cilvēkiem, kas brauc par velti. Cilvēkiem liekas, ka lielāka labklājība ir pašreizējā gadījumā nekā, ja palielinātu sociālo nodokli tieši par tik, par cik samazinātu biļešu cenu un tieši par cik palielinātu biļešu cenu pensionāriem. Būtība pilnīgi nemainītos.
14.04.2016 10:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits