Paši jau vien tā runā.
Tātad tu uzskati, ka tā rīkoties ir normāli, ja uzskati, ka biļetes samaksa ir pārāk augsta.Vienā ziņā - jā. Ja tā darītu visi, tad mūsu pašu ievēlētie tautas kalpi padomātu, pirms celtu biļešu cenas. Citādi izskatās, ka visi ir ļoti apmierināti.
Un, ka šādus video vispār nevajadzētu publiskot, lai nenovērstu uzmanību no korupcijas valstī.Būtu pat jāaizliedz publicēt, ja tas vērsts uz kādas personas publisku izsmiešanu vai nopēlumu. Cita lieta, ja ir likuma pārkāpums. Šajā gadījumā, balstoties uz skopo informāciju, tie būtu:
Un nē, es tā nerunāju ar cilvēkiem, ar kuriem mani saista tikai klienta-pakalpojuma sniedzēja attiecības,Tātad - ar citiem tā drīkst runāt?
īpaši ņemot vērā faktu, ka kontrolieris ir tikai pakalpojuma servisa darbinieks, nevis uzņēmuma īpašnieks.Bende arī ir tikai izpildītājs.
Skudrulāci, ja Tev nepatīk pakalpojuma izmaksas, NELIETO,Atšķirībā no privātajiem uzņēmumiem, "Rīgas satiksme" ir pašvaldības uzņēmums, tātad Rīgas iedzīvotājiem tomēr jābūt kaut kādai teikšanai visā šajā sakarībā.
nevis klaji izrādi savu riebumu un visu pārējo.Es pats jau nelamājos, es tikai citus tā mācu! :D
Pēc tās loģikas, ka bende ir tikai izpildītājs, spļausim arī visiem skolotājiem acīs, jo izglītības sistēma iesūkā,Ir dažādi skolotāji. Ja tas skolotājs ir tupaks, kas truli pakļaujas jebkādām prasībām, tad jau patiešām tādus nedrīkstētu laist mācīt bērnus. Bet ar tik traku situāciju tomēr neesmu saskāries. Pat ja to izglītības sistēmu uztaisīs ģeniālu, mācībspēki profesionālā ziņā nespēs pavilkt līdzi.
bļausim uz visiem ārstiem, jo arī medicīnas pakalpojumi ir pārāk dārgi.Labrīt! Tavai zināšanai, ārstam atlec tikai neliela daļiņa no tās naudas, ko pacienti samaksā. Un viņiem nav nekāda noteikšana, un viņi spiesti pakļauties visādiem burokrātiskiem murgiem.
Es gan gribētu zināt, cik no lielākajiem bļāvējiem reāli arī ir deklarēti Rīgā + tagad taisīs projektu, kur rīdziniekiem būs izdevīgāki piedāvājumi un dažādas atlaides, pacietīgi jāgaida.Tā ideja jau sen ir noraidīta kā diskriminējoša. Vai tad tur domā kaut ko jaunu taisīt? Un kāda starpība - kas bļauj? Cilvēki no laukiem tādi paši kā pilsētnieki vien ir.
ja katru mēnesi tāda naudiņa ieripotu Rīgas satiksmes kontā, tad nebūtu vajadzība uzlikt biļetes cenu 1,15 vai 2 EUR! Bet nu tur jau apakšā noteikti politiski nolūki, kāpēc tā nav.Tur jau tā lieta, ka kopsumma nav atkarīga no katra saskaitāmā vērtības. Nu tā jau sanāk, ka visi kopā maksā par tiem skolēniem. Bet te jau jāskatās uz visu ienākuma nodokļu politiku kopumā. Nodokļi un maksa par biļeti turpat vienā maisā vien nonāk.
Kā jau es minēju iepriekš - es esmu gatava arī maksāt vairāk par braucienu, ja tas nozīmētu, ka kādam citam nebūs jāmaksā 1.15 par braucienu!Skolēnu un studentu varētu būt tikpat, cik pensionāru. Bet tavu domu sen jau sapratu. Kā jau teici, tas viss ir aiz politiski psiholoģiskiem motīviem. Vairumā ģimeņu ir vismaz viens no cilvēkiem, kas brauc par velti. Cilvēkiem liekas, ka lielāka labklājība ir pašreizējā gadījumā nekā, ja palielinātu sociālo nodokli tieši par tik, par cik samazinātu biļešu cenu un tieši par cik palielinātu biļešu cenu pensionāriem. Būtība pilnīgi nemainītos.